freak show (2)
Raspunsuri - Pagina 15
narancea spune:
pai sefa mare ......... ceva trebuia sa faci si tu, ca de asta esti moderatoare, nu ?????????
cind oi trece prin Cluj am sa te caut tot Manasturu hahahahaha sa itzi descint ceva ...
nu mai are omu loc de moderatori pe aici, unu mai dibaci ca altul, astia de plictiseala sa da la noi ...
surioara fa bine si scoate bilele alea negre si pune-mi mesaju la loc
papadie spune:
conu narancea la cata jele e pe aici intri la categoria rara avis "moderati de lux" si apropo cum sa-ti scoata bre "bilele alea negre" e prima oara can vad ca un barbat cere asta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
descintec spune:
Narancea, un mesaj de apreciere catre fetele de la "sex anal" si promit ca te las fara bile.
papadie spune:
quote:cea mai tare urare ever de pe DC! bice si catushe nika?! (nush di ce da cred ca narancea chiar le apreciaza pe fete atita doar ca in lok sa le pupe mina le dete cu palma peste fund!)ceea ce nu fu frumos
Originally posted by descintec
si promit ca te las fara bile.
_
Sapte dintr-o lovitura!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
cl spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:cea mai tare urare ever de pe DC! bice si catushe nika?! (nush di ce da cred ca narancea chiar le apreciaza pe fete atita doar ca in lok sa le pupe mina le dete cu palma peste fund!)ceea ce nu fu frumos
Originally posted by descintec
si promit ca te las fara bile.
_
Sapte dintr-o lovitura!
Cred ca unora le place asta...
Claudia
uki spune:
... mai bine in varfu' bradului
da pana pe 24 ii dai drumu' nu-i asa? i-auzi Narancea, fa-te baiat de treaba, ca iti scoate bilele
ps. nu de alta, dar mi-a placut sa rad...cu voi pe aici...
sa aveti o zi...
Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
narancea spune:
clujancooooooooo pielea aia ta afurisita !!!! hahaha acu facem sex cu bile ? ce mesaj sa le zic eu guritza ? eu nu am avut nimic impotriva lor, sa o bage mama la poponel din partea mea, sa o bage unde vrea muschii lor fesieri, numa sa o bage !!!!!!!!
promit solemn in fatza la aceasta adunare, ca nu ma mai iau de poponare !!! si ia bilutzele incet, ca doare...
narancea spune:
aoleuuuuuuuuuuuuuu inceteaza cu cenzureala asta, in numele lu al de sus, jesus si totzi apostolii, ca nu stiu ce fac !
ultima care m-a enervat in halu asta a ramas gravida pe loc si a facut un copil ca mine !!!!!!
mihaela amalia spune:
Upsy, da' periculos mai esti sefu'...
Si ai grija de "podoabele tale" ca vad ca nu te iarta fetele.
SARBATORI FERICITE!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...