freak show (2)
Raspunsuri
Sabina spune:
si erau baieteii acolo?
sau doar fetite dulci:)
io ma duc la sala...asa la ora 11.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
narancea spune:
naaaaaaaaaaaaaa aseara nu am fost la bazinache hahahaha in weekend cred.
sabinsky ce faci tu la sala aia ? salsa ceva ? ajuta la muchii aia preabdominali ...
Sabina spune:
niet salsa, dau si eu ca sandor bacii, ca sa moara toti gandacii.
da sa stii ca au inceput sa mi se vada primele doua patratele.ehehehe....visuri la toate 6.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ANDREEABANICA spune:
quote:
narancea
Trimise - 07/12/2005 : 12:21:14
--------------------------------------------------------------------------------
eu vreau sa demonstrez ! da nu in poze, ce dracu, datzi-mi o sansa reala...
...pai bine,bine...te mai astept mult aici...ca mi-au inghetat salele si mi s-a scuturat si trandafirul....
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
narancea spune:
aaaaaaaa s-a scuturat trandafirul ... eu fara trandafir nu pot nimic 
sabinsky zi asa lucrezi la patratzele ? pai punem burta de la burta si stringem 6 bucatzi patratzele la un loc hahahahaha si doua burice...
buric linga buric ...
ANDREEABANICA spune:
...da,dar www.stonehillinn.com/images/Photo1.jpg" target="_blank">uite unde s-a scuturat...![]()

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Tzuni spune:
Sabino, io n-am sa-ti dau patratzele, da-ti dau vreo doi colacei. Tu spune doar zona de unde vrei: solduri sau buci?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump

buci ? vreau si eu !