freak show (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by narancea
buci ? vreau si eu !
pai ti le-a dat DARAEL pe-ale lui!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
narancea spune:
pai tzunisteanco .... macar una ... de la tine
luni plec la bucuresti, stau o seara si plec mai departe la Amman , si eu care ziceam ca m-am potolit pe anu asta hahahaha deja va simt mai aproape....
Tzuni spune:
quote:
pai tzunisteanco .... macar una ... de la tine
luni plec la bucuresti, stau o seara si plec mai departe la Amman , si eu care ziceam ca m-am potolit pe anu asta hahahaha deja va simt mai aproape....
Ia de-aici:
BUCSI
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
Tzuni spune:
Tocmai ce-am citit ca mitranca noastra ii singura de Rev! Of, of! Cum sa-i dam o mana de ajutor? Hai narancio cu ideile, nu sta pe margine ca natafletzu'!
narancea spune:
aaaaaaaaaaa natafletze sa le zici la vecinele tale !!!!!!! nu mie
aaaaaa n-au respect in ziua de azi, tinerele de alta data.... ahaaaaa ce pline de respect erau
Sabina spune:
pai unchiu...o seara doar? hmmm...nu-i frumos.
vezi poate gasesti un nenea bogat sa-i spui ca e una la romanika de vinde castele:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Tzuni spune:
quote:
aaaaaaaaaaa natafletze sa le zici la vecinele tale !!!!!!! nu mie
aaaaaa n-au respect in ziua de azi, tinerele de alta data.... ahaaaaa ce pline de respect erau
...eh, acu' esti si mironosita! Ti-am zis "natafletz'" cu titlu de alint! Nu mai pune si tu totul la suflet! Chiar asa...barbatzii de alta data erau mai....barbatzi...
(vezi ca ti-am dat niste bucsi, ti-ai mai revenit?)
ANDREEABANICA spune:
bon giorno,signore e signorine!
...ehe,vorbiti de lucruri sfinte...buci,alea,alea...se simte we in aer...
...signore,sufletzel,este o calatorie de placere sau tot de la munci?
...ce bine rimeaza munci cu buci...
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
narancea spune:
si ultima faza auzita, la niste prieteni, au un baietzel de 4 ani si hahahahahahaha l-a invatzat tacsu ceva hahahahahaha
se duce pe la fundu lu masa si ii impinge de fund in sus cu miinile, atit cit putea el, si masa zice : acu ce faci imi umblii pe la fund ? hai nu mai sta in fundu meu aici, du-te !
da ala mic zice : pun bucile la loc, acolo unde trebuia ele sa stea ...
hahahahahahahahaha m-am tavalit
cum merge cu weekendul ? totul sub control ?