Cluj rulz (25)!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Erika, facem galerie pt cumnata ta ! Sa fie sanatosi amandoi! Ce va fi: sau ?
Eu am zis ca sunt din Farcasa (e in jud MM, dar f aproape de SM). Suntem vecine .
Si mai sunt vecina si cu Olim, dar vad ca nu a bagat de seama cand i-am spus .

Stanca, ma bucur ca ti-am fost de ajutor.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mariana poate fi pusa dar intr-o rama mai mica.
Aseara Bogdan butona de zor si nu gasea ceva .La un moment dat zice "auzi daca prietena ta ti-a zis ce sa cumperi nu iti zice si cum sa o folosesti?"Barbatii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

fetelor multam! stiam io unde tre sa vin sa ma plang!
gingiile sunt babane de ceva vreme, asta asa-i! florina, parca tu ziceai ca elise s-a chinuit vreo 6 luni pt. un canin! saracutii, cat mai trebuie sa se chinuie!!! si daca mai dau si peste o mama de asta ca mine care numa nu pricepe care-i baiu...
stanca, nu stiam de chestia aia...m-am uitat dar la tundel nu e rosie deloc!
no, ma duc sa ma joc...ca e scandal iar...
va pup si multu' tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stanca, scrie repede un mesajjjjjjjjjjjjjj!
Descurcaret barbat ai!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

In primul si-n primul rand nastere usoara cumnatei tale, Erika!!!!!!

....bata-l sa-l bata de aparat....cred ca in continuare mai bine fac poze cu alalalt si dupa aia le scanez!!!!!

....Mariana, cum nu s-a inscris nime pe lista inca, ne inscriem noi!!!! Na, ca suntem primii!!!!....te si ajutam la curatenie, ca stii ce poama-i nor'ta!!!!!!

Anca, ce mai face mititik????

Va pupam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Care faza cu mesaju'?

Era gata sa ma puna sa te sun sa te intreb cum se vede o poza pe card ca scrie prea marunt in carte si pe el il durea capu'.

Anca saracuta de tine.Sper sa ai rabdarea necesara.Ca eu una-doua ma enervez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sara buna fetele!

Roxana, cred ca o iau pe urmele tale si imi schimb semnatura! Bag ceva cu disperarea, ca disperare scrie pe mine de cand m-a pus pisica sa-mi bag coada la sobektu' belgian
Altfel, toate bune? Vad ca va intalniti grupa mare. Barbatii vostri ce zice? Sau ei au pus la cale toate astea sa mai scape de voi?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca "zmeoaica" a devenit mai nou "sarpe cu clopotzei", ca i-am pus o jucarie care sa clopotzaesca cand se trezeste sa o aud. Nu de alta dar nu mai pot s-o las altundeva decat in patutul ei nesupravegheata nici 2 minute, ca o las intr-un coltz si o gasesc unde nici nu ma astept.

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

HAhaha!!! Tre' sa va zic ce a combinat asta mik!!!!

1.Dupa ce a mancat(super bine) am incercat sa-i dau suc...nu vroia asa ca am lasat-o in pace, da' am pus sucul langa mine, pe jos....ca i-am data sa manance in timp ce construia lego...sucul era in canita cu cioc, de data asta fara cioc, ca asa ii place mai bine...si cand mis e repede matzu' ca un ului pe cana nici n-apuc sa-ntind mana ca duce ea la gura canoiu si va dati seama ce-a urmat...suc in cap, suc in ochi si pe tot Elisu de fapt...cum n-a plans ne-am distrat amandoua pe cinste!!!!

2. La fro' ora de la incident aud din baie: "Nu, Nu Elise!!!"...asta era Mihai care racnea....ce credeti ca facea fata me'????? Insfacase cana cu ceai rece de pe birou si si-o turnase pe cap...si Mihai striga sa lase cana...si ea fugea cu cana agatata de ureche prin casa si mai curgea din cana, la cum se agita....vorbesc de-o cana de 300 ml, plina ochi!!!! sarmana, nu stia ce-o lovise.....si-n urechi avea ceai!!!!

....Ina pupam "sarpele cu clopotei"....
..si stai linistita, sufla de cateva ori si numara pan' la cinci...la cate aberatii o sa mai vezi pe aci' e cazul sa te linistesti inainte sa le citesti!!
...si io azi am avut un scurt schimb de replici cu bufnila!!!!!! uuuooooff....medicamente, domnilor, medicamente en-gros!!!!!

Pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

Mi-i un dooor de Cluj, de nu stiti cum fetelor!
Abia astept sa vina vara sa-i arat fetei mele orasul natal al maica-si.
Mariana, ocupata cu berbantzii casei?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput