Cluj rulz (25)!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Florina, e mortala noru-mea! M-am kk de ras. Mi-l si imeginez pe Mihai urland fara rost!
Na, ma bucur ca v-ati inscris pe lista. Sa nu uitati sa veniti si sa veniti mai repede sa facem curat .
Maine nu ne faceti o vizita?

Ina, pt serpoaica . Am tot uitat sa te intreb: doarme noaptea? Simon baga somn de la 11 PM pana la 7-8-9 AM (cand-cum). Si ce face sportiva, se rostogoleste deja???

Stanca, atunci cand ti-am zis sa scrii repede mesaj, erai la mesajul 166... .
Hihihihihi, deci ati vrut consultatii prin telefon!

Azi Stefan al meu a dormit........3 ore si 15 min . Nu-mi vine sa cred ce baiat cuminte are mama! Dupa ce ca s-a si trezit la 8 si 15 (fix dupa ce v-am scris dimineata) mi-a dormit si mult de amiaz (niciodata nu a mai dormit asa de mult!). Ce bine ar fi sa se repete figura!

Slaba miscare a fost azi pe la noi!
Roxana tu nu mai zici nimic?
Simona, nu ti-au trecut ? Sa faci bine si sa te inscrii pe lista pt intalnirea de saptamana viitoare! Sa nu zici ca nu ai stiut din timp! E miercuri la ora 18, la noi in zorilor!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Mai, maine vreau sa ma duc cu pruncii la Mos! Mai vine cineva?
Florina, mergem impreuna?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

mariana draga, incercam si noi miercuri!!!!

o fi ceva in aer ca si eu is de citeva zile si parca nu mai pot sa ies. si ar tb sa merg la cumpereturi dar stau cuminte intr-un colt ca poate imi trece!!

of of mai mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

am trecut sa va salut, asa nauca si cu capul cat o banita...
m-am saturat sa zic ca nu mai pot...alessia iar a adormit la 11 si la 3 era deja inapoi la mine in pat...nu stiu zau cat rezistam, ca ala n-a fost somn..e tot un pumn si un calcai in burta sau in dintii mei! cat ziceati ca poa sa tina perioada asta???
ca sa nu va mai zic ca eu in seara asta ma duc la chef!!!
stanca, daca o sa fii prin preajma si ma vezi ca stau sa pic cu nasu-n blid, coteste-ma!
no, tot ce imi ramane e sa sper ca schimband casa si patul peste o saptamana o sa revina fata mea la vechile si bunele naravuri! vai, cum n-am stiut sa apreciez..of si tulai!!!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata, fetelor!!!!

Mariana, unde-i mosu'???
Noi acum fugim pan' la sor'mea si dupa aia ma gandeam sa mergem pan' in parc....hai sa ne programam in comun!!!!
...tu da un mesaj, ca cetesc la Dani, si dupa aia te sun!

Anca, apoi nu stiu cat dureaza...da' la noi inca dureaza...ii asa cu suuisuri si coborasuri!!!!! Bine ca mergi sa-ti scalzi mintile!! Distractie faina diseara!!!

Stanca, si tie distractie placuta...ca mergeti impreuna, nu??? Sau n-am citit io bine in context???

Oana, ce bine ca veniti si voi!!!!!

Hai ca fug, ca trebuie sa plecam!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salut fetelor

vad ca nu numai eu am avut o saptamana stresanta si am fost destul de nervoasa agitata

am pus in album si vreo 4 poze de la ziua lui Norbert (din pacate s-a filmat mai mult si poze avem mai putzine)

Saraca cumnata mea de ieri de la pranz tot e in travaliu acum e cu contractii 2 in 2 min si dilatare 5 cm parca si inca mai tre' sa mai astepte

nu se stie ce va fi...medicul a zis ca inca asa nu a patit sa stea cop. de fiecare data astfel incat sa nu vada .... oricum sanatos sa fie....si sa se nasca odata....

mai revin cand am timp
va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/jozsae/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare.

Fetelor, eu sunt suparata si maraita, as latra si n-am la cine. Copilul meu a dormit toata noaptea cu noi...am facut incercarea de a-l lasa sa urle pana cand oboseste si adoarme. 10 minute a urlat de parca era posedat, racnea va rog sa a credeti ca nu exagerez. Dupa 10 minte, era ud leoarca si vroia numai la mine si a trebuit sa-l culc cu noi in pat. Sunt suparata pe sotul meu, ca nu ma mai ajuta ca inainte...inainte, cand venea acasa, il adormea el pe Serban, timp in care puteam si eu sa mai strang prin casa, sa spal vase si sa ma spal si eu inainte de culcare...de o vreme nu mai e asa si ma deranjeaza tare chestia asta...ne intelegem cumva si nu respecta intelegerile...cred ca in curand voi scrie la "In unul sau in doi..." si probabil voi primi sfaturile pe care le-am dat eu mai demult...culmea e ca unele chiar functionau...

Vroiam sa zic si despre urmatoarea intalnire a piticilor nostri. As vrea sa ma ofer pentru Miercurea din saptamana cu Craciunul (21 dec.), deci nu Miercurea viitoare (14 dec.), deoarece atunci sunt libera si pot sa mai strang un pic prin casa...ce ziceti?

Ancuzza, nu cred ca am inteles prea bine, mergi la ceva petrecere? Cand? Unde? Distractie placuta! daca am inteles bine :))

Cristiana, trebuie sa-mi retrag intentia de a veni in seara asta la Club Seven...nu sunt sigura ca voi avea dispozitia necesara, mai ales ca nu vorbesc cu Victor si nu am chef sa-i las indicatii cu privire la copil...totusi, fiindca nu am luat o hotarare definitiva si mai ales daca exista sansa sa vina si Simona si oricare din fete (Mariana, oare mai ai chef de iesit la nebunii?) atunci posteaza toate datele relevante ;) si cine stie...

fetelor, va citesc in continuare
Roxa-boxa

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Asa mi-e de drag de voi cand strangeti randurile in jurul vreuneia lovite in aripa din te miri ce motiv! Imi pare bine ca-s in grupul asta de mamici ardelence desi nu sunt mamica, si sunt moldoveanca traita la Bucuresti. Ce ciudata-i viata!!

Azi mi-e mai bine, aveam nevoie disperata de niste vesti bune si in cele din urma au venit. Nu, nu-s insarcinata ca stiu ca Mariana cel putin la asta s-ar gandi, e legat de niste proiecte de serviciu cu impact direct asupra vietii noastre personale.
Asadar va multumesc frumos pentru gandurile si vorbele bune de ieri, contati pe mine cand v-o fi si voua greu.

Ieri, ca orice femeie disperata, mi-am facut programare la infrumusetare, la Fistiq. Asta e, iar o sa-mi suspine buzunarul dar zanul m-a sustinut 100%.
Tot ieri, nervoasa ca un cazan in clocot, am sunat la cei cu creditu' si m-am ratoit, pe nedrept, iar omuletul de acolo calm si profesionist mi-a explicat frumos cum sta treaba. Mi-a venit sa intru in pamant de rusine, eu nu fac din astea de obicei si m-am si inselat din cauza ca n-am citit cu atentie tot. Offf!
Tot ieri am aflat ca vom boteza inca un puiut, de data asta pe finul Rares, la sfarsit de ianuarie. O sa-mi deschid o firma de botezuri ca tare buna mana am la asta.

Si in cele din urma, in momentul asta si vreau si pot sa ma vad cu voi miercurea viitoare, sper sa nu intervina nimic neprevazut pana atunci (cum ar fi mutatul, iar ne mutam si m-am saturat!).

Va pup cu drag pe toate si va urez spor la treburi!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Roxana hai nu ma speria cu "in unul sau in doi"! Sunteti probabil amandoi obositi si sacaiti, nu lua hotarari cand esti in starea asta, o palavrageala cu prietenele sau o iesire care sa-ti mai linisteasca zbuciumul ar fi mai indicate, sau ia-ti sotul si plecati in weekend undeva si lasa puiul cu bunica. E taaare rau sa fii sfasiat de indoieli si e ingrozitor sa fii singur.

Eu te sustin orice-ar fi, nu te lasa!

Cat despre seara asta, eu o sa am de lucru, sigur ca la un moment dat ma voi opri dar daca se poate as lasa iesirea in club pe alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Salutare.

Fetelor, eu sunt suparata si maraita, as latra si n-am la cine. Copilul meu a dormit toata noaptea cu noi...am facut incercarea de a-l lasa sa urle pana cand oboseste si adoarme. 10 minute a urlat de parca era posedat, racnea va rog sa a credeti ca nu exagerez. Dupa 10 minte, era ud leoarca si vroia numai la mine si a trebuit sa-l culc cu noi in pat.

parca vorbesti de mine, mai tu roxa draga !!!
cat despre barbatii din dotare..hmmm...io nu ma plang ca nu ma ajuta, la noi baiu e ca e convins ca stie tot si face numa' dupa capu lui si nu ma asculta defel!!!

am scos fata la aer..acu sper sa pape ceva fara prea multe figuri ca la durerea de cap infernala care m-a apucat nu stiu cat rezist !!!!

Mergi la inceput