Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, am gasit bona dar nu e solvata in totalitate problema pt ca aceasta tanti se duce si la matusa mea care este bolnava 2 zile pe saptamana si nu prea am cum sa i-o fur. Nu stiu, ma mai gandesc pana la momentul cand va trebui sa il las toata saptamana cu cate cineva. As vrea sa stau mai mult cu el si sa imi schimb si jobul asa ca nu stiu exact cand ma voi reapuca de muncit.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Ina, multumesc de nominalizare si sa stiti ca, chiar daca nu castigam, important e sa participi...

Nici cu zmeoaica nu mi-e rusine. Dar, nah ca iti facem concurenta!!!

Pup

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Jadi, eu nu cred ca le e frica de intuneric. Doar au stat 9 luni in bezna. Cel mai curand tarsa de intuneric, daca l-ai obisnuit cu lumina. Exista niste lampi de veghe speciale de bb. Am si eu una dar imi bag destele in ochi cu ea. Folosesc o veioza noaptea mai mult pentru mine sa vad permanent copilu'

Imi spuneti si mie ce marci de monitoare pentru bb aveti? Vreau sa dau comanda pentru cadou de craciun ca vad ca lumea imi ia numai lucruri nefolositoare...

Zau de nu m-as apuca de baby -sitting. Ca de intors la munca pentru mine nu renteaza si sa stau asa degeaba nu prea as vrea...Da sunt cam imprastiata...

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da, nu mi rusine nici cu zmeoaica nici cu irinuka (ce tare pot tzipa-le aud pana in Cluj), sa ne vedeti si pe noi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=8513&.dnm=8c0a.jpg&.src=ph
si http://pg.photos.yahoo.com/ph/cpgrigoras/detail?.dir=dac5&.dnm=b790.jpg&.src=ph

PS: n-am mai avut timp sa pun url...etc

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Raluca, ce faine sunt beculetele!! Mi-am pus si zapada si beculete.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Noapte doarme pe o bezna absoluta si cind se trezeste nu face scandal. Plinge in mod obisnuit adica dar il culc pe intuneric ba chiar rigiitul pentru final il facem tot pe intuneric.
Dar dupa amiaza il culc pe lumina, vesel si se trezeste pe intuneric urlind... are lumina de veghe de pe hol (am geamuri deasuprau usilor) si are si o lumina la baby monitor.

Sofia un mi-am luat baby monitor de la Philips, de la baby expo cind erau reduceri... am luat un model de mijloc dar digital ( nu imi intra pe statie taximetristii sau alti asemanatori). Am dat in jur de 3 milioane nu as sti sa iti zic cam cit e pe piata! Precizez ca banii i-am primit inapoi ca era un cadou promis de cumnata mea, hehe. Pacat ca nu m-am infipt la unul mai scump ca am inteles ca limita era un pic mai sus! Asta e!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, si eu am aceeasi problema, se ineaca la biberon, se contorsioneaza, nu stiu ce tot are...in general, imi cam scapa copilul asta...

Jadi, cica nu se sperie si nici nu au cosmaruri pana pe la 2 ani.

Ai vostri copii arata chiar bine zbierand, al meu se face vinetiu...

Spuneti-mi si mie la ce ora ii faceti baie? Eu pe la 21-21.30. Nu e cam tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Pai fetelor, Codruta si Sofia, daca tot am inceput asa, mai vin cu o propunere sa adaugam la albumul comun si sectiunea "cine tzipa mai tare" - poze cu urlete, racnete si alte manifestari de protest ale progeniturilor.
Ce spun mamicile?

P.S. Parca vad azi maine albumul "si al meu sta pe olitza"

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Atunci are colici, ca vad ca se intimpla mereu la aceasi ora.

Tonnia eu as vrea sa ii fac baie pe la 9-9.30 deoarece la mine baiatul doarme cel mai mult dupa baie, circa 5 ore, 5 ore jumate si asta ar insemna ca ma mai trezeste la 3 si apoi la 7 ceea ce inseamna ca ma trezesc peste noapte doar o singura data!

Iaca baiatul incepe frichineala ca se cere la baie... degeaba incerc eu militaria cu el ... o sa se faca rocker!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Eu am monitor de la TCM, deh, bujetu'! A fost vreo 1100000, ca era in oferta. Kestia e, cum zice Jadi - da' de unde sa stii, pana nu o patezsti? - ca intra taximetristii pe frecventa cateodata - de fapt nu taximetristii, c-a scapat sotzu' de ei cautand alta frecventza, ci ceva body-guarzi. Si mai si mananca o cantitate impresionanta de baterii, cca 4 de caciula, care nu dureaza mult (e drept ca si eu uit sa sting aparatele cand n-am nevoie de ele), la cca 4 zile. Dai faliment. Dar gasiram solutia: am dat sfoara in tzara, cine are - de ex de pe la mobile vechi, stricate si inutilizabile - transformator de 6 V, am facut deja rost de unul si l-a lipit sotzul, mai avem de gesit unul. Pe aceasta cale va adresez si voua intrebarea.
Codrutza, degeaba, la capitolul "gura zmeului" fata ta e de o elegantza rara, n-are nici o sansa sa intre in top! O sa incerc sa il pozez pe Radu (de regula dupa baie!) in episoadele lui de invinetire prin ragire - m-a speriat o data ca nu se mai oprea sa respire!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput