Remedii naturiste

Remedii naturiste | Autor: cristina liliana

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati !
Copilasul meu are 8 luni si face foarte des rosu in gat ,fara febra doar tuseste din cand in cand,ii scade pofta de mancare iar daca se agraveaza iritatia din gat vomita imediat dupa ce mananca.
Daca stiti remedii naturiste pentru aceasta varsta va rog sa ma ajutati.
Daca merg la pediatru primeste automat antibiotic si deja este prea mult(in fiecare luna o portie).Precizez ca dupa antibiotic incepea sa tuseasca si sa-i curga nasul si in 3-4 zile ii trecea.

Cristina&Cristian

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Draga Cristina,
stiu ca este foarte greu sa-ti vezi piul mereu bolnav.
Din experienta mea nu pot sa-ti spun mare lucru. Baietelul meu a fost foarte racit la 6 saptamani (am sta 2 saptamani in spital), iar apoi am inceput o campanie de calire. Astfel ca l-am scos afara si pe cele mai mari geruri. Imbracat doar cu geaca groasa peste imbracamintea din casa, cu o caciulita in cap si mai ales fara fular la gura. Prin carti spun chiar in timpul verii sa-i dai inghetata in cantitati din ce in ce mai mari ca sa se caleasca gatul.
Daca dai o cautare pe forum dupa "rosu in gat" vei gasi foarte multe discutii in care fetele dau tratamente naturiste si chiar vorbesc despre un vaccin oral...
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Eu am scris un subiect (da cautare pe forum) despre Rybomunil!
E super si e intra-devar un vaccin care se i-a pe cale bucala si nu are nici un fel de implicatii!!!

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Pediatra noastra care este o DOAMNA f. de treaba, nu este adepta antibioticelor decat in ultima instanta.
Tratament homeopat ptr.RINOFARINGITA:
1.OSCILLOCOCCINUM 1/2 flaconel/3 ori/zi cu 30 minute inaintea meselor dizolvat intr-o lingurita de apa plata.(3 zile la rand)
2.AVENA SATIVA(alfa alfa)4 granule de Cluj sau 3 granule de Boiron ora 10-11 timp de 10 zile-ptr.pofta de mancare.
3.CHAMOMILLA 3 granule ora 14-15 /5 zile cu pauza 10 zile.Se reia,se face pauza,iar se reia.Deci 3 doze.Are efect antiinflamator,este buna si ptr.eruptia dentara mi-a zis.Chamomilla este musetelul.
4.NAZOMER sau RHINOMER instilatii nazale 3 picaturi/2 ori/zi.N-au efecte adverse,sunt pe baza de apa de mare si pot fii folosite la nesfarsit.
Toate se gasesc la farmacia homeopata.
Optional completare cu vit.C ptr. stimularea imunitatii.Si cat mai multe plimbari in aer liber.
Dar de ce face rosu in gat asa de des?Un ex. faringian i-ai facut?Asta ca sa stii cu cine lupti!Intre persoanele din jurul lui nu este nici unul purtator sanatos de ceva strepto. sau stafilo.?Astfel formezi un cerc vicios.Si poti sa-l tratezi pe bb. la nesfarsit ca tot degeaba.
Si existenta vegetatiilor adenoide dau aceste rinofaringite dese.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izu spune:

Fetitei mele (are 2 ani si 2 luni) i-am dat (la recomandarea pediatrei) Rybomunil (din octombrie pana in ianuarie) iar din martie am inceput cu Oscillococcinum 1 flacon / saptamana.
Nu a racit deloc in aceasta perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Izu, vreau sa te intreb daca fetita ta merge la cresa??
Multumesc!

Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina liliana spune:

Problema noastra este ca surioara noastra Edina merge la gradinita si se mai raceste si ea dar foarte foarte usor(in 2 zile trece-am luat Bronhovaxon-nu cred ca am scris prea corect_ dar intelegeti voi).Se poate sa ia de la ea,dar cred ca aveti dreptate un consult la un homeopat nu srica si eventual un exudat faringian.Ne auzim!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva "medicamente naturiste? M-ar interesa si pe mine pentru rosu in gat, pentru pofta de mancare si daca exista ceva tratamente naturiste pentru bebei cu alergii. Rares are 9 1\2 luni si a mostenit de la mine partea cu alergiile, am descoperit ca e alergic la praf, posibil si la parde animale si ma gandesc cu groaza ca daca e si la polen............pe cat de mult imi place mie primavara, cand vad polenul m-as ascunde in debara :).
Deci, revin si rog pe mamicile care stau in orase de unde se pot procura astfel de produse, daca s-ar putea sa va interesati si pentru mine si sa imi spuneti niste preturi.............apoi vedem cum facem cu trimisul.
Va rog!!!!! si va multumesc
Mami Camelia si bb Rares

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

gabi, in privinta medicamentelor homeopate te-as pute a ajuta eu, sunt din Cluj, iar aici UMF-ul are un laborator propiu de astfel de medicamente. Dar, mai ales ca bb Rares , e alergic nu-ti recomand sa-i atribui astfel de produse fara preavizul medicului...asa ca, cauta un medic homeopat care sa-ti recomande produsele, apoi scrie-mi daca nu le gasesti la voi, am inteles ca esti din Vatra Dornei, si ti le trimit prin posta.Pe pag. personala ai adresa mea de e-mail, astept sa-mi scri daca ai nevoie de medicamente..

Raluca si Ilinca (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izu spune:

Draga Bettina,
fetita mea nu merge la cresa sau la gradinita dar pe la 8 luni (in noiembrie 2001) a racit f rau (am stat 5 zile internata cu ea in spital) si de atunci facea f des rosu in gat (cam la 3 saptamani).Dr. care s-a ocupat de ea in spital ne-a recomandat Rybomunil (am inceput in ianuarie 2002 si am terminat in aprilie 2002).Acelasi vaccin l-am facut si in iarna aceasta si nu am mai avut probleme cu gatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danafl spune:

Cand era micut si Dragos facea foarte des rosu in gat.La un moment dat satula si eu sa-i tot dau lui Dragos antibiotice am inceput sa-i badijonez gatul cu albastru de metil.Si dadea rezultate.

Mergi la inceput