Magia Femeilor
Raspunsuri - Pagina 3
ovidiu bufnila spune:
Povestea Codurilor in general e fascinanta. Melutzica tu ce COD DE IMAGINE ai?
Ovidiu Bufniala
consilier de imagine
quote:
Originally posted by melutzica
Fratilor, uite ce va propun eu:cititi mai intai;Codul lui DA Vinci(Dan Brown)apoi in continuare:Codul spart a lui DA Vinci(James L.Garlow&Peter Jones),si in final Misterul Templieriolr(Lynn Picknett&Clive Prince).Sunt sigura ca dupa ce veti citi aceste carti, veti fii atat de bulversati de tumultul de informatii primite, ca habar nu veti mai avea defapt ce si cum e si din ce cauza.Insa loc de filosofat pt cei care nu au ce face ramane mereu,iar adevarul!un necunoscut!
Distractie placuta si spor la citit
ovidiu bufnila spune:
Am gasit si o carte pentru voi:
Ultimul Templier:
http://www.nemira.ro/colectie2.asp?id=46&pg=1&ord=1&tid=1034
Yasmin spune:
Domnule Bufnila, nu te-a pasionat deloc subiectul cand a aparut cartea lui Dan Brown. Sa inteleg ca ai fost la cinema? sau ti-ai cumparat DVD-ul piratat?
ovidiu bufnila spune:
quote:
Originally posted by nematics
ce legatura este intre templieri si masoni?
" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "
Templierii Adevarati sunt UNICI.
ovidiu bufnila spune:
Femeia e Marele Secret al Lumii! S#259; v#259; zic?
Citat: |
citat din mesajul lui baby-boom Mie deja imi "miroase" a "Codul lui DaVinci"...bine ca n-am cetit cartzulia..... ...si de ce ai ales tocmai templierii???...c-au fost si altii vrednici, nu? www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex! poze cu noi VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!! |