Magia Femeilor
Raspunsuri - Pagina 2
flafi spune:
Se pare ca multe urme a lasat "Codul lui da Vinci". Frumoasa carte.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
ovidiu bufnila spune:
Femeia Magica nu e Maria Magdalena. Femeia Magica este o Ipostaza a lumii. Poate fi o dorinta, o viziune?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
quote:
Originally posted by flafi
Din cate am inteles eu inca nu este clara misiunea templierilor. Desi motivul oficial ar fi fost apararea celor care plecam in pelerinaj in Tara Sfanta, totusi nu puteau face asta o mana de oameni, vreo 8 au fost la inceput ( daca tin eu bine minte...).
Femeia Magica, Eternul Feminin, Sfantul Graal acestea se pare ca mai nou poarta numele de Maria Magdalena.
Cam despre asta vrei sa se discute?
Or stand by me
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
baby-boom spune:
OFF-TOPIC
Flafi, imi place tare mult melodia de la semnatura mea...vaya in general, de fapt!!!
...si nu mai zi de Dan Brown, ca poate iar se infurie initiatorul subiectului ca o luam pe aratura, si suntem niste ne-initiati...ca sa nu zic ca multa lume considera codu' lu Davinci ca fiind un romanash de duzina....si domnul Bufnila poate fi printre ei!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
baby-boom spune:
off-topic, in continuare: era vorba de semnatura ta, evident...vezi, vezi cum greseste omu' in situatii de presiune???
Domnule Bufnila, tot nu mi-ati raspuns, de ce tocmai templierii???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
anka-maria spune:
Daca tot suntem off-topic indiferent ce-am face imi permit sa amintesc aici o vorba a carcotasilor:
Medicamente! Medicamente! domnul Bufnila are nevoie....
just me
flafi spune:
Off topic: baby-boom multumesc! e melodia mea preferata- tema mea muzicala ca sa zic asa
Nu stiu daca romanul lui Dan Brown e de duzina sau nu, mi se pare interesant ca a dat nastere unui fenomen, acela de a privi istoria si in special cea relgioasa dintr-o alta perspectiva.
Cat despre Femeia Magica- aici fiecare are propria lui viziune, tu ai libertatea sa cutreieri cu propria imaginatie orice coltisor. Eu una nu am chef sa ma bag in discutii filosofice sau semi sau pseudo filosofice, sunt mult prea obosita pentru asta si s-ar putea sa dau din filosofie in delir si apoi devine grav
Or stand by me
ovidiu bufnila spune:
Femeia Magica nu e literatura, nu e nici fantasmagorie, nu e nici filosofie. Nimic din toate astea. Este o Mare Cheie de Cod care organizat Spiritul Cavalerilor Templieri. Istoria Lumii, evenimentele ei, oamenii acestei Istorii stranii,zbuciumate, innebunitoare sunt de citit intr-un alt mod. Sunt texte interzise care pot fi descifrate. Imi pare rau ca nu pot deschide niste topicuri usoare, cu o anecdota buna si spumoasa. Poate ca intr-adevar dupa iuresul zilei aveti nevoie de o bucurie lumeasca, clara, cristalina, zambitoare. Sunt de acord ca topicurile mele sunt ca niste bolovani care cad peste toata lumea de aici in momente neprielnice. Dar, in inima bolovanilor sunt minuni care de fapt se afla in acelasi timp in inima voastra. Cheile sunt la voi. Voi sunteti sarea si piperul lumii. Asta e adevarul cel tainic si il stiti. Viata aia adevarata va arunca de coclo, colo, e ciudata si surprinzatoare. Poate ca nu e timp de profunzimi. Dar aceste profunzimi sunt tot timpul cu voi. le aveti la purtator. O ceasca de cafea, dimineata, e doar o ceasca de cafea. Daca o intorci, poti citi viitorul in zat. Sau iti poti imagina ca e un ascunzis. O coliba. Un castel. Lumea are lucruri frumoase de facut cu noi. Ma intlnesc cu o multime de barbati si femei de dimineata si pana seara. Incerc sa-i surprind, sa-i muncesc nitel inspre fundament. Conturile, rufele, vecinii, sefii, partenerii de afaceri, copii toate sunt lucruri reale. Dar pe undeva e si putina culoare si fantezie. In fond nu e rau. daca imaginatia si legatura profunda si tainica a fiecaruia cu Universul dispare atunci nu ne-am pierde sensul cu adevarat?
quote:
Originally posted by flafi
Off topic: baby-boom multumesc! e melodia mea preferata- tema mea muzicala ca sa zic asa
Nu stiu daca romanul lui Dan Brown e de duzina sau nu, mi se pare interesant ca a dat nastere unui fenomen, acela de a privi istoria si in special cea relgioasa dintr-o alta perspectiva.
Cat despre Femeia Magica- aici fiecare are propria lui viziune, tu ai libertatea sa cutreieri cu propria imaginatie orice coltisor. Eu una nu am chef sa ma bag in discutii filosofice sau semi sau pseudo filosofice, sunt mult prea obosita pentru asta si s-ar putea sa dau din filosofie in delir si apoi devine grav
Or stand by me
baby-boom spune:
In sfarsit ceva e pe intelesul publicului larg!!!!!
...de fapt nu continutul textelor dumneavoastra este banat ci forma in care e spus!!!!
.....prin ce fel a organizat aceasta Femeie Magica Ordinul Templierilor? Ce idee vehiculati aici?
...si intrebarea mea anterioara persista: de ce tocmai pe templieri???
poze cu noi
ovidiu bufnila spune:
Templierii sunt o legatura magica intre civilizatii. Civilizatiile NU SE CIOCNESC ci se valuresc unele in altele. Templierii sunt o astfel de valurire.
Viziunea are in instructiunile ei o Femeie Magica. Orice viziune are o astfel de Femeie Magica. Nu o fiinta feminina anume ci un cumul, o totalitate, o enciclopedie de trairi, de obsesii, de cautari, de reveniri. Chiar si actele stiintifice, cercetarea stiintifica au in fundamentul lor incastrata o Femeie Magica. Chiar si actele politicienilor au o astfel de Femeie Magica ascunsa in fundament. Si cautarea astronomilor si cautarea navigatorilor, si tenisul de camp si golful! De exemplu Golful este DESCRIPTIV direct! Pretutindeni pe terenul de golf sunt Femei Magice.
Femeia Magica este O IPOSTAZA delicata, simbolica, stranie, plina de fervoare, O REUNIUNE sau o Unire, o penetrare, o aruncare in fundament, o cadere sau o decadere.
LUMEA VIULUI sub toate formele sale are in instructiunile sale fundamentale o Femeie Magica.
Nu e splendoarea feminismului si nici matriarhat si nici ropotul amazoanelor. E ceva dincolo de fiinta. Femeia Magica expliciteaza felul de a se valuri a Spatiului Ultim. Stiinta Fractalilor si a Atractorilor are si ea, la fundament un snop de femei magice. Aruncarea in piscina are si ea o femeie magica atasata. Cand deschidem portiera unei masini de fapt descoperim o femeie magica.
Constructia de Taina a Universului e povestea magica a acestei unice si teribile Femei Magice.
Astronomii, biologii, geneticienii, generalii si ofiterii serviciilor secrete, preotii, artistii, marketerii, publicitarii si agentii de Public Relation, profesorii si groparii, soldatii si subretele, dansatorii si muzicienii, femeile de serviciu si jurnalistii si multi, multi altii, TOTI sunt in cautarea Femeii Magice. Cand imi pun ochelarii caut Femeia Magica, intru in corpul ei magic. Cand urc muntii, cand ma arunc in valuri, e tot Femeie Magica. Cand trag cu arcul, cand aruncam o fuzee in spatiu, la fel.
Templierii sunt fiinte fabuloase. Spada si Lumina sunt doua simboluri de exceptie pe care le-au cultivat dincolo de institutionalizari, legende si mistrie. Ovidiu Bufnila a vorbit, vorbeste si va vorbi toata viata despre Spiritul Templierilor!
Pentru ca de templieri este legata una dintre cele mai extraordinare IPOSTAZE ale lumii noastre din toate timpurile.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
PS: Romanii au un fundament magic: Marea Thetis. O sa vorbim in acest topic despre instructiunile navigatoare transmise de Marea Thetis.
quote:
Originally posted by baby-boom
In sfarsit ceva e pe intelesul publicului larg!!!!!
...de fapt nu continutul textelor dumneavoastra este banat ci forma in care e spus!!!!
.....prin ce fel a organizat aceasta Femeie Magica Ordinul Templierilor? Ce idee vehiculati aici?
...si intrebarea mea anterioara persista: de ce tocmai pe templieri???
poze cu noi
melutzica spune:
Fratilor, uite ce va propun eu:cititi mai intai;Codul lui DA Vinci(Dan Brown)apoi in continuare:Codul spart a lui DA Vinci(James L.Garlow&Peter Jones),si in final Misterul Templieriolr(Lynn Picknett&Clive Prince).Sunt sigura ca dupa ce veti citi aceste carti, veti fii atat de bulversati de tumultul de informatii primite, ca habar nu veti mai avea defapt ce si cum e si din ce cauza.Insa loc de filosofat pt cei care nu au ce face ramane mereu,iar adevarul!un necunoscut!
Distractie placuta si spor la citit