Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, nici n-am observat ca mai e un album acolo, abia acum ti-am vazut si eu broderiile, sint foarte, foarte frumoase, iti trebuie talent si multa rabdare pentru asa ceva. Dar ia zi-mi, cind reusesti sa brodezi, cind doarme Paula? Ca Vlad nu ma lasa deloc cind ma vede ca tin ceva interesant in mina.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Mersi fetelor de aprecieri, am si rosit!
Cornelia, da, sint, stiu, sper sa ajung. Sa-mi zici ce facem cu Hrusca!
Nati, intradevar brodez numai cind doarme.Asa imi linistesc io nerfii. Peste zi nu prea, imi e si frica ca imi smulge acul sau gaseste foarfeca.

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Saluatere,
Crinia vai ce frig e la voi ,eu inghet numai gindindu-ma la -30 C.Vezi ce sanatos e Lucian dar tu te ingrijorai cu ce sa-l mai hranesti .Noi la un an aveam 76 cm si 9.500 kg.
Rodica ti-am admirat lucrarile sunt foarte frumosi ursii si atit de curat lucrati,bravo .Iti doresc multa inspiratie si rabdare sa mai faci mai multe.Si prajirura a fost gustoasa daca Paula o manca cu asa o pofta.
Noi ieri am fost la un restaurant in stil mexican cu toti de la servici de la sotamiu si am si dansat cu Deanna un pic de salsa.Mai mult mi-ai fost rusine ca mai toti dansau asa de bine ,cred ca au umblat la cursuri de dans..
Cornelia totul pe care l-am facut avea blat de ciocolata(ca l-am terminat deja),daca vrei receta o pot scrie .E dintr-o carte de bucate si nu am dat gres.Tot in ziua aia am facut un blat de pandispan si mi s-a lasat dupa ce l-am scos din cuptor
Lucia cum ati petrecut we.?
hai ca m-am intis si nu vreau sa va plictisesc .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Alina, ce vorbesti? Nicidecum nu ne plictisesti, pe mine, cel putin absolut deloc.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

Fetelor mersi mult de apreciere, insa Lucian nu e gras, cred ca oasele sunt grele si are un pic de bolfi. Ce sa-i mai zici ii seamana lui tata, care si asta are peste 1,90 m. Asa ca are de unde sa fie marisor. Unica problema e ca el inca nu poate merge, insa vrea totul sa vada si tb sa-l duc in brate si-i taaaaare greu.

Azi a nins superb si a cazut un strat de 50-70 cm de zapada. E atit de frumos. Automobilele sunt acoperite total si nu se vad. Deci majoritatea a plecat la servici cu metroul, deoarece ca sa-ti dezzapezesti bibica iti lua cam la 2 ore.
Da Cornelia aici sunt si din temperaturile de -40 ziua. Nu-i asa de rau frigul atita timp cit nu este vint, insa daca apare vintul atunci "derjitesi". Iti ingheata fata.
Natalia iarna dureaza cam 6 luni. Cam prin mai poate se va face si cald si se va deszapezi. Sa stii ca noi nu stam acasa daca afara e si -30. Noi iesim la plimbare numai ca il pun in carucior si il acoper cu o plapuma groasa. Ce e bine ca in casa e foarte cald.
Referitor la distractii, ce sa-ti spun ii pun lui Lucian Baby Einstein, apoi il mai scap rprin casa si el umbla de-a busilea peste tot si are treaba la tot ce e nou pu dinsul, de fapt il tenteaza si sa puna in gura totul si eu tb sa-l supraveghez continuu. Poate imi dati voi ceva idei de distractii in casa, ca sunteti cu experienta.
Inca il mai hranesc pe Lucian cu piept si sa vezi ce ma musca obraznicatura, ca am de-a semne, dar oricum eu cred ca e cel mai sanatos si cel mai bine laptele mamei, de aceea eu rabd. Mai ales ca are si de unde sa pape.
Rodica foarte frumosi ursuleti, jos palaria. Bravo.
Da care-i receta prajiturii c-ai facut o pofta enorma. Dar Paula e o dulceata. Vad ca-i plac dulciurile si mai ales ce face mamica cu dragoste.
Alina(Davina) sigur ca imi faceam griji ca el nu minca nimica din produse solide, pe cind ar fi trebuit, insa el isi lua doza din lapte dupa cum vad. Dar la voi acuma e cald? Scuze, dar nu stiu in ce stat locuesti.

V-am pupat si o zi buna tuturor

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Crinia cred ca e foarte frumos cu atita zapada .Bine ca poti sa-l scoti pe Luci la aer curat .Eu Deannei am inceput sa-i dau in bucati mici mancarea pe la 9 luni .Legumele de obicei le fierbi sau la aburi :cartofi,morcov rondele taiat,fasole pastai-sunt preferatele ei si acum ,conopida,brocoli ,porumb.Marul si banana din fructe ii place cel mai mult.
Si la noi astazi a fost cam racoare si innourat.Ziua sunt cam 16 C si noaptea 7-9C.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna frumoaselor

v-am lasat pe doua zile da am de citit, din urma voastra, patru.

muoama da ce harnicute si gospodine sunt moldovencile noastre.
Rodica esti de invidiat, sunt foarte frumosi ursuletii mai ales acel cu prajitura in mina .

am fost joi sa-mi fac suvite si sa mai scurtez din plete. m-a facut ca un boboc, am suvitele in loc de albe, galbene. si frezura parca-i din topor.
cind am fost in Bucuresti sa ridicam vizele pentru Slovacia, am trecut pe la o frezarie din centru. e vis-a-sis de Mc'Donald. la fel m-a facut frumoasa de am plins freo doua zili. apropo, in RO am platit 70$, aici 54$ pentru aceeasi procedura, iar la Chisinau m-a costa 250 lei. si-mi facea o coafura de milioane.

gata, vreau acasa. nu e nicaeri mai bine ca in tarisoara mea. sunt disperata, fac depresie .

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Lucia, scumpa, te rog nu fa depresie!!! Recunosc, aici, la noi, tund cel mai bine, medicii is cei mai buni, gateste mama cel mai bine, dar si aici mai cioplesc din topor, is badarani la tot pasul, stii si tu ce "frumos" iti raspund in magazine "na celoveceskom iazyke"...
Hai sa cautam retete de An Nou, am dat cautare pe google masa de an nou, sigur in rusa. Apoi facem schimb de impresii!
PS. A venit sotul, apar mai spre seara! Capul sus!!!

Mergi la inceput

Fetelor, uitati ce de-a retete de salate. Poate gasiti ceva interesant pt voi, eu mi-am salvat citeva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamaElei

Fetelor, uitati ce de-a retete de salate. Poate gasiti ceva interesant pt voi, eu mi-am salvat citeva

Rodica, fata, ce-ai facut? E ora 22, iar mie mi s-a facut o foame citind colectia de salate din link-ul tau. Inca bine ca nu au si poze..
Mercic, e o sursa bogata de inspiratie.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput