Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)
Raspunsuri - Pagina 6
Crinia spune:
Am incercat inca ceva si nu stiu daca s-a primit. Dar vesnic incurc cite luni are Lucian si de aceea am hotarit sa-mi fac ceva ce sa ma ajute. Zic asta de aceea ca am fost la medic zilele astea si ea cintarindu-l si masurindu-l mi-a spus ca are 1 an si 3 luni. Deci avem 10500 g si 76 cm.
Inca o data v-am pupat , revin mai tirziu
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Balbina spune:
Karina, da ce copilas grasunel ai, sa-ti traiasca! Ii merge bine cu lapticul mamei (tot il mai alaptezi, nu?)
Noi la un an aveam 9.700 g, dar Vlad a fost dintotdeauna mai mult suplu.
Dupa cite vad, aveti iarna adevarata acolo, in Canada. Dureaza mult perioada asta friguroasa? Banuiesc ca nu iesiti pe vremea asta afara. Cu ce va mai distrati prin casa?
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
MamaElei spune:
Buna dragelor!
Apar si eu dupa o pauza.
KArina, sa nu de deochi baietelul tau, chiar e grasunel. Si tu iti faceai probleme cu mincarea. Si Paula avea cam 9 si ceva la un anisor, dar are si opofta "nebuna" de mincare. ZIc eu, cu toate ca a mincat o jumatate din prajitura cu brinza care am facut-o aseara.
Apropo, fac si eu o prajitura dupa nspe ani de pauza, iese buna, chiar neasteptat de buna, ma bucur. Cind, suna la usa, e vecina care a imprumitat scaunele cu o seara inainte si ne da si o rulada cu visine gustoasa-gustoasa...
Cornelia, sa stii ca pretul cadourilor de la Bucuria mi s-a parut mai mic comparativ cu cei de la Franzeluta si e mai variat
De dimineata scriu la acest mesaj...
Rodica si PAULA (02.09.04)
Balbina spune:
quote:Da ce pofta imi faci, poze cu prajitura nu ai? Ca sa ma dobori definitiv..
Originally posted by MamaElei
Buna dragelor!
Apar si eu dupa o pauza.
...
Apropo, fac si eu o prajitura dupa nspe ani de pauza, iese buna, chiar neasteptat de buna, ma bucur. Cind, suna la usa, e vecina care a imprumitat scaunele cu o seara inainte si ne da si o rulada cu visine gustoasa-gustoasa...
quote:Nu te lasa aia mica?
De dimineata scriu la acest mesaj...
------------------
Numai bine,
lia_c spune:
Iaka m-am eliberat si eu oleaka si repede am deschis DC sa va scriu
Corina, ma alatur complimentelor fetelor, intr-adevar Lucian e bunishor, tare imi plac copii grasuti! Frate-meu era asa cind era mic, cam aceeasi greutate avea la virsta lui Lucian. Noi il numeam "buftea", dar acum e un slabanog de nu mai poate, cu toate ca maninca mereu, dar putin... Tare imi mai placea sa ma joc cu el! Asa ca nu-ti fa griji, o sa slabeasca cind va incepe sa creasca in lungime, frate-meu are aproape 2 m . Enjoy perioada de acum! Eu credeam ca baietii care au plecat in CA si spuneau ca t pot ajunge in jur de -40 grade, glumeau - dar vad ca nu glumeau deloc... Cum va descurcati cind mergeti pe strazi?
Rodica, am primit ieri pliantul de la METRO, acolo cadourile de la Bucuria, cutiile cu bomboane sint mult mai ieftine... asa ca nu te grabi sa fugi la Bucuria... De ex. cutia de Meteorit care costa 27 lei, acolo imipare ca e vreo 22. Mos Craciun(figurina) la Bucuria e 7.10, La METRO-~5.50... Probabil or fi avind ei un contract mai special cu Bucuria
o zi cit mai reusita
lia_c
MamaElei spune:
Natalia, da, tu, mi se urca asta mica in cap. Nu mai pot scrie in special pe MSN ca apare floarea aia a mea si tot vine sa o miroase si mai bate si pe tastaura pina imi inchide PC...
Din prajitura mi-au rams vreo 4 bucati dar cam le da tircoale Paula, asa ca trebe sa ma grabesc sa le imortalizez, ca cine stie cind se mai intimpla asa minune
Cornelia, de-ai sti de cind caut eu ofertele de la metro. De obicei le aducea sotul, dar acum secretara lor e plecata in concediu, asa ca nema. Am mai rugat pe cineva care lucreaza acolo, dar nici o miscare. Si imi trebe neaparat sa vad ce este, ca nu prea am ce cumpara, dar daca e ceva bun la oferte sa merg, vezi ce te-am zapacit de cap
Ok, mi s-a urcat o printesa in cap, trebe neaparat s-o cobor.paaaaa
lia_c spune:
Rodica, am trait si eu asa senzatii tari, cind trebuia sa scriu si cei pitici tastau si ei sau vedeau ceva pe ecran si tare le mai placea ... La Metro am si eu si sotul legitimatie... mai bine iti scriu un pm cu detalii + ce am vazut la METRO bun.
lia_c
MamaElei spune:
Asa, am pus pozele cu prajitura. Cele 2 ore pe cale le doarme Paula le-am petrecut incarcind cele 5-6 poze
Asta-i adresa http://community.webshots.com/user/lucrari
Nati, te rog frumos, sa nu rizi, ca de, ma stii, intru in bucatarie doar din obligatie
Cornelia, mersi inca o data de PM. Am uitat sa-ti scriu ca de produse nu prea am nevoie, credeam ca oate mai gasesc ceva cadouri.
Ma duc sa citesc cum se ascude linku' sub un cuvint...
Balbina spune:
Rodica, mama, ce prajituri apetisante! Dar prajiturica aia ochioasa cu cirlionti si falcute e si mai grozava!
------------------
Numai bine,
lia_c spune:
Rodica, ti-am admirat ursuletii, sint f bine lucrati! Si ursuletii de pe pereti, si prajitura, dar cea mai dulce prajiturica am gasit-o in ultima poza - Paula. Nu stii tu ce-i bun! Piine si cu prajitura, asta e cea mai delicioasa mincare!
Daca vrei ceva gen cadouri, gama e f variata: diverse seturi de la departamentul de Cosmetice, p/u barbati si femei, copiii: o multime de jucarii, atit moi, cit si intelectuale, si pur si simplu... Ai de unde alege!
lia_c