Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Predispusa iarasi sa critic Moldova si Bucuria. Amintrat totusi pe pagina Bucuriei si cind colo dau peste pozele cu cadourile 2006 cu continutul si pretul lor! Ce bine, eu tocmai ma pregateam sa zapacesc vinzatorii cu intrebari si cind mai este si multa lume in spatele tau, nu mai ai tupeul sa intrebi tot si sa alegei ce iti convine. De aia fetelor din Chisinau, p/u facilitarea luarii deciziilor in privinta continutului cadourilor faceti click www.bucuria.md/ro/cadouri_cr.html" target="_blank">aici. In sfirsit si Moldova incepe sa-si dezvolte partea web

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by lia_c

Predispusa iarasi sa critic Moldova si Bucuria. Amintrat totusi pe pagina Bucuriei si cind colo dau peste pozele cu cadourile 2006 cu continutul si pretul lor! Ce bine, eu tocmai ma pregateam sa zapacesc vinzatorii cu intrebari si cind mai este si multa lume in spatele tau, nu mai ai tupeul sa intrebi tot si sa alegei ce iti convine. De aia fetelor din Chisinau, p/u facilitarea luarii deciziilor in privinta continutului cadourilor faceti click www.bucuria.md/ro/cadouri_cr.html" target="_blank">aici. In sfirsit si Moldova incepe sa-si dezvolte partea web

[

Cornelia, merci mult de link, foarte informativ. Mi s-a facut asa, deodata, dor de copilarie, de casa, de sarbatori petrecute acasa...

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

cam am fost azi si n-am prea avut timp de sris pe aici, dar nu m-am putut abtine sa nu ma impartasesc cu voi cu link-urile...
wow, n-am crezut ca o sa va fie interesant si voua, celor de la Bucuresti, Natalia. insa ma bucura faptul si intr-adevar cind ma gindesc la gentutele cu dulciuri de la Bucuria, imi vin amintirile din copilarie de la Anul Nou... Parca tin minte cum mergeam la spectacole p/u copii si apoi ne dadeau cite o punguta din aceasta, desigur ca design-ul nu era asa variat si nici in interior nu erau kiar multe ciocolate, mai mult caramele, dar era o bucurie p/u noi, copiii... Eu am vreo 5 prichindei, de aia cautam cu disperare info... Are si Franzeluta si Nefis cadouri, insa nu au nici un info pe site!
Natalia, am vazut pozele si recetele, m-a apucat o pofta de biscuiti cu ovas si sint f curioasa cum e prajitura cu lamiie la gust... Cred ca tocmai delicioasa!
P.S. am scapat 2 princhindei, deci 7
lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

privet

iaka vin si io cu niste recete, sa nu credeti ca nu sunt buna de nica.

toate sunt salate:

- din carne de pui, morcov fiert taiat paishoare subtsirele, albush de ou fiert taiat pai, cashcaval pai, ciuperci marinate shi mazare, torni deasupra maioneza

- carne de vita taita mai mashcat, pepeni marinats, masline fara simburi roticele, gogoshari shi porumb, fara maioneza, numa ulei

- cu ton: cartof fiert, ou, morcov fiert, roshii, maioneza, frunze de salat shi ton. principalu e sa nu amesteci ingridientele, da sa le pui in straturi pe frunzele de salat. mai intii cartoafele, pe urma morcov, pe urma patlagele, pe urma oua shi in virf ton, tot asta pe frunze de curechi, maioneza potsi s-o picuri pe margini. legumele se taie cubuletse

- din limba de vita fiarta, cashcaval shi castravetsi proaspetsi, totul se taie pai lungi shi se drege cu maioneza, e foarte gustos shi ca la nime.

pofta buna

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

DAVINA, te rog frumos sa bagi linkul sub un cuvant( asa cum ai la semnatura) ca s-a latit pagina si mi-a tare greu sa citesc.
Sper sa nu te superi, ca eu sunt si comoda, vreau sa stau cuminte, sa citesc fara sa misc mouce-ul

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Lilia sorry pentru link .Cum sa fac sa sterg link-ul ? sau sa-l editez din nou ?
Lucia vrea sa vad pozelele Laurei,sa-ti dau e-mailul pe pm sau cum ?
Am copiat recetele si cind fac rost de maioneza le incerc ,mersi mult.
Cornelia pai eu sunt hiperelastica la oase ,poate de la mine i se trage Deannai...eu cind eram mica ma visam balerina si mergeam in degete toata ziua .Aici sunt cursuri de balet si patinaj artistic,gimnastica de la 3-4 ani.Eu cred ca o sa o dau la balet si sper sa-i placa .
Natalia foarte interesante prajiturile ,o sa ma duc sa copii toate recetele tale de la dulciuri si sa le incerc.
Eu ieri am facut un tort Foret Noire (padurea neagra) de incercare .Eu tot testez sa vad care-i mai bun sa fac de Craciun sau de Anul Nou.
Crinia,Vio,Aliona,trin unde ati diparut ?

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

am uitat sa-i raspund Corneliei la intrebare..Un pachetel la mine are 7 gr. =2 1/4 lingurite.Scrie pe ambalaj ca un pachetel se pune la 500-650 gr. faina.Eu cred ca daca faci toata receta trebuie sa pui 5 lingurite de drojdie sau 2pachetele de 7gr.Nu stiu ce fel e drojdie de la dr. Oetker poate e mai puternica sau mai buna ....si nu stiu cite kg. avea coca dupa ce a crescut.

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Multumesc Alina/Davina, o sa incerc sa pun 2 pachetele si daca nu iese bine, a doua oara pun 1 sau 1.5 pina gasesc cantitatea potrivita... Daca din torturile pe care le testezi este vreunul bun cu cacao sau ciocolata sau lapte condensat fiert sau doar iese cafeniu, vreau si eu receta. Am eu ceva cu culoarea alb/galben la torturi...
Daca Deanna mosteneste de la tine aceasta elasticitate, trebuie sa te bucuri si nu-ti mai fa griji, da-o cind va mai creste la ceva!
Si eu mi-am salvat recetele, kiar asa "salate_de_la_Lucia"
Sorry, dar cea cu de vita nu me tenteaza, ca nu iubesc vita, in rest cred ca le voi incerca de Revelion si sper sa reusesc sa le testez si inainte. Thx p/u impartasirea recetelor.
o zi cit mai reusita

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetili

Imi pare bine ca ati gasit ceva interesant in receteli meli, per sa va placa cind le faceti.

Cornelia - carnea de vita poti sa o inlocuesti cu cea de porc, nu o sa fie gustul mai rau.

Alina/davinia - ti-am trimis un PM cu lamurire la cum poti vedea pozicile.

Natalia - tanda-tanda, deja am copiat recetele tale, si m-am hotarit pe care am sa le fac cind plec prin ospeti.

Alina - ce iti mai face flecaul?

Corina - ce se mai aude la voi, unde te-ai pierdut?

La noi a inceput we, asa ca nu mai intru pe aici pina simbata. Asa ca va doresc un we placut de acum.

-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

ce mari suntem

Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor Salut

Eu am trecut repede sa va salut si de aceea salutarile personale vor fi un pic mai tirziu.
La noi s-a racit bine si de acuma e -30 grade. E multa zapada.

Pupici la toti

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Mergi la inceput