Bebelusi de iulie-august 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 14

mamini spune:
noapte buna, mamici si piticoti frumosi!
ma bag la nani ca se trezeste sefa mea, d-ra Veve si am pus-o daca nu sunt prompta.
M

svety spune:
La ora asta, in loc sa dorm, ma gandesc la cerealele Nesttle. I-as da lui BB dar nu prea stiu cum. Cu laptele meu, cu apa? Fetelor care ati dat puilor ziceti-mi cum si ce.
Baietii mei dorm dusi. Eu am chef de scris. Cine nu doarme?
Noapte buna celor ce dorm...

blackpanterro spune:
Nu stiu ce sa mai fac fetelor....mi s-o stricat copilul de tot, nu mai doarme deloc noaptea, dar deloc, nu inchide un ochi pana la 5 dimineata.Cat mama naibii mai dureaza acomodarea la noul fus orar,suntem in Germania de o saptamana.O sa ajung la nebuni in ritmul asta.
Ma si ce copil bun am avut pana acum!
Cred ca si gingiile il deranjeaza tare, ca roade tot ce prinde si daca ii pun degetul in gura musca de l tare de tot.
Nu stiu ce mama naibii sa mai fac, nu a fost asa aiurea nici cand a fost nou nascut.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Monica-Elena spune:
Mamini m-am simtit asa de bine si chiar imi vine bine noua freza .Eu tot scurt m-am tuns ca am zis ca poate nu mai are ce sa cada sa vedem.
Svety vezi cu ce se fac cerealele cu lapte sau cu apa si poti sa ii dai linistita. Eu i-am dat de la Humana preparate cu formula. Este de preferat ca cele care se fac cu apa sa i le dai cand papa cu lingurita. Daca pui in bibe fa din alea cu lapte. Poti sa te si mulgi sa ii faci cu lapte de la tine. Eu una nu am fost adepta mulsului avand inainte si probleme cu nodulii la san. branzica o sa io dau la pranz.
Adriana la schimbarea de fus orar nu ma pricep poate ca bb se acomodeaza mai greu. Nu disprea si nu fi nervoasa desi iti e greu si esti obosita ptr ca transmiti starea ta de iritare lui bb. Cel putin la noi asa este ma simte Mihnea ca nimeni altul asa ca trebuie sa ma controlez si sa fiu f calma mereu. Chiar si atunci cu soacra m-am chinuit sa fiu calma ptr puiul meu. Ca am plans apoi sa ma descarc e altceva.
Noi am aplicat alt sistem aseara. A papat pe la ora 7 aseara apoi a urmat baia pe la 8.30-9 si bineinteles ca nu a adormit ne-am mai jucat si pe la 10 i-am dat bibe si a adormit pana la 4 dimineata cand a papat si acum s-a trezit la 6.30 si are un chef nebun de joaca.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

svety spune:
Neatza fetelor!!! Azi e zi mare la noi ca tati a ramas acas se tencuiasca peretele izolat. Mai tarziu ma duc la scumpul loc de munca sa-i fac o vizita oficiala d-nei directoare+o "mica atentie" .
Apropo de cereale (nu cred ca m-am uitat pe cutii) se dau de la 4luni 1/2? Si o chestie: fiu-mio are aproape 9kg . D-aia ma intrebam de cereale.
mami de dani (care scartzaie in pat)

Lia2000 spune:
Iarasi ati avut spor la scris, feteleor!
Am mai apucat sa vaz si cateva dintre poze: Felicitari EmmaAimee, Oana este superba, chiar daca nu vrea sa pape fara degetel!
Laura, gemenii sunt minunati, am o slabiciune pt. ei si sora-mea avand tot asa (fetita si baiat). Nu te intreb cum te descurci.
Sveti, de ce te chinui cu baita in camera, fa-o in baie, da drumul inainte la dus si faci niste aburi sa se incalzeasca. Nu-ti mai nenoroci covorul.
Delia, cu depresia- trage-i o portie zdravana de plans si iti va trece dorul de mers la lucru. Nimic nu se compara cu bucuria de a sta cu puiul tau. Fericito, ai 2 ani de stat acasa, eu aici am doar unul!

Lia2000 spune:
Gia a ea manaca de zor cu lingurita, aproape orice ii dau. I-am dat si supica de zarzavat, amestecata cu lapte (eu inca o fentez sa bea lapte). Prima zi am pus un pic si a papat tot. Azi am zis ca tine figura si i-am pus 3 parti supa 2 lapte. Din pacate , s-a prins si m-a cam trimis la plimbare...

Lia2000 spune:
Si apropos de kile si cazut de par, .
Eu zic ca nu manac mult, dar poa' ca de-as pune pe hartie tot ce bag in gura...
Stiti pe aia:
De ce se ingrasa mamicile?
De pacate: pacat sa arunc asta, pacat sa arunc aia

valcampan spune:
Buna ziua mamici si pitici !
Eu n-am mai putut sa scriu in aceste zile pt ca nu mai merge internetul. Am sunat la firma furnizoare de net si mi-au spus ca vor inlocui cablul. Cine stie cit va mai dura!Acum sunt la sora mea sa-l iau pe nepotel la noi si am intrat sa vad ce mai faceti.
Bebelul meu nu stie sa manince cu lingurita.M-am chinuit aseara sa-i dau cereale cu laptic si nu stia cum sa manince,credea ca e biberon lingurita si dadea cu limbuta afara mancarea. Am renuntat la lingurita dupa 1/2 ora de chin si i-am dat cerealele in biberon.Ma gindeam ca are timp sa invete sa manince si cu lingurita. Ma asteptam sa nu se mai trezeasca noaptea sa mai pape dar la ora 2 noaptea maraia dupa lapte apoi la 6 dimineata inca un biberon. Maninca mai bine noaptea decit ziua. Parul lui bebe inca nu i-a cazut din contra i-a crescut si e tare fain.Pina data viityoare va pupic pe toti bebei si pe mamicile voastre. Sper ca in curind sa mearga si la mine net-ul.

andre_ea spune:
Buna dimineata!
De aproape o saptamana Tudor se trezeste noaptea pe la 2-3 si apoi la 5-6. Off, nici cand era nou nascut nu se trezea asa. Parca stiam de la voi ca pe la 3 luni e schimbarea de program. La noi e la 4.
Adriana, incearca sa il tii ziua treaz mai mult. Trezeste-l cu cate o jumatate de ora mai devreme si incet-incet se va obisnui. Macar tu stii ca e de la fusul orar. Dar noi?
Mamini, ma omoara Veve cu ochii aia superbi, gene lungi si sprancene arcuite. Ce vrei, mama de baiat! Si cu maseluta ai fost tare!
Laura, sunt tare scumpi puiutii tai. Am vazut si pozele. Cat priveste gustul mancarii, nu stiu ce sa zic. Ai gustat din lapticul lor? Eu cred ca nici asta nu mi-ar placea, dar Tudor papa mama-mama.
Vorbeati de kg. Eu nu am mai dat jos nimic dupa prima saptamana de dupa nastere. Mai am de dat 6kg din sarcina si 3 de dinainte. Dar nu stiu cum le dau.
M-as tunde si eu, dar nu stiu cum. As vrea ceva frumos si usor de intretinut, deci imposibil.
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE