Bebelusi de iulie-august 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Laura,super faze cu doi bebici Chiar am ras desi saracuta de tine trebuie sa stai non-stop intre ei.Dar e asa bine ca-s doi si cresc impreuna.Cred ca trebuie sa fi asa mandra de ei can isi rad unul altuia...Sa-ti traiasca,sa fie sanatosi...micutii de iei....
apropo de calciu,eu ii dau lu Dani Vi-sol calcium 10 zile pe luna.asta 2 luni numai pentru profilaxia anemiei.Si restul de 20 de zile ii dau Fe sirop.Dupa 2 luni ma opresc.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Laura, mortali Rares si Bia. Am reusit sa vizualizez scena de azi-dimineata.

Mai vroiam sa raspund cuiva, dar ma duc sa citesc din urma. Vedeti ca am acum mai mult timp?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Azi i-am dat primul suc de mar cu portocala! pur si simplu a facut isterie cand i-am luat biberonul. apoi cand i l-am dat, l-a insfacat si si-l tinea singur. bine ca-i place. incepem sa intram in randul mancaciosilor.
ma duc sa-l sterg ca i-am facut baie. camera mi-e lac!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Laura, f dragute fazele cu puii tai si sunt frumusei si simpatici amindoi, cred ca si tie iti pare rau ca nu-i poti lua deodata in brate...

MonaI ai ajutorul acasa? cum e Sara, lesinata? ca fie-mea nu mai poate dupa tac-su...

mare problema asta cu biberonul...cind le dai bibe nu mai vor tzitzi si cind le dai tzitzi nu mai vor bibe. daca eu nu am avut lapte, copilul meu bea din biberon fara probleme, mi-au invatat-o si la suzeta din spital, tragea saraca si la tzitzi, se supara ca nu prea era nimic pe acolo, dar minca atit cit era, acum baga si degetele si pumnul in gura, cu lingurita i-am dat Bonnisan si inghite f bine...sper ca atunci cind vom incepe si noi sa papam chestii mai interesante decit laptele sa nu fie probleme. ca la unele nici nu te astepti...

M

Mergi la inceput

Mamini, sunt inebuniti unul dupa altul si pe buna dreptate fiecare. Chiar ma gandeam zilele trecute ca sotul meu e un barbat care merita sa-i faci copii.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Mamini, m-ai distrat si la faza cu fostii, ai asa un mod plastic de a te exprima ca pe mine ma faci mai tot timpul sa zambesc. Si tu te plangi de depresii?

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Ellarot, si eu ma chinui cu lingurita cu fata, am inceput mai de mult cu ceai, apa si acum suc de morcov, mar. Am zile bune si zile cand parca in ciuda imi face si nu deschide gura.

Katink, nici fie-mea nu are prea mult par, desi eu il am bogat si sotul la fel. In mod sigur va semana cu noi, desi acu' nu da semne.

Monica-Elena, frumos iti shade sa nu pui poze cu noul tau look? Si eu am marti programare la coafor si pana atunci ma gandesc ce sa-mi fac? Breton sau scurt de tot? Sau amandoua?

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Ma duc la culcush ca vad ca bat campii singurica pe aici. Noapte-buna!

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

eu prefer sa ii fac branzica calcica din lapte pasteurizat din ala la punga cu termenul mic nu din cutiile de dorna, parmalat etc cu termene mari.

o sa ii dau banana cu branzica. intai il acomodez cu banana si apoi cu branzica.

Laura eu i-am dat lui Mihnea calciu sirop de la Pharco. Se da o lingurita pe zi adica 5ml. E bun la gust nu scarbos ca cel gluconic si este in jur de 120.000 lei sticluta parca. si daca ii dai 20 zile pe luna o sa iti ajunga cam 3 luni dar cum voi sunteti la dublu probabil ca o sa iti ajunga mai putin. sa iti traiasca strumfisorii sunt tare frumusei.

Laura tu zici de branzica ca nu e buna dar sa gusti de curiozitate un borcanel sa vezi ce scarbosenie. scuze daca supar dar eu una nu as da asa ceva copilului. cand m-am uitat si pe eticheta ce contin am jurat sa nu ii dau asa ceva. sunt curioasa daca si cele facute la mama lor in germania contin tot aceleasi chestii sau doar cele ptr romania.

Monai promit sa pun si poze dar sunt bolovanca ca nu stiu sa imi pun pozele singurica in albumul de pe yahoo si al meu sot inca nu pote sta in fund la calc.

noapte buna mamici si pitici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, stiu ce zici cu sotul caruia merita sa-i faci copii, eu am zis ca la al meu i-am dat si bonus, ca am facut o versiune miniaturala si un pic mai dragutza a lui. si la voi la fel...
ma bucur ca te fac sa zimbesti, la mine e terapie curata sa ma iau singura la misto, ca ma mai distrez si mai uit...
marti merg si eu la coafor, in ritmul in care imi cade parul sper doar sa mai ramina ceva de tuns pina atunci. si nu stiu ce sa ii fac, plus ca ma duc la una mai nebuna ca mine( exista!)si n-am curaj sa ii dau mina libera. asa ca am bintuit pe net dupa inspiratie- si eu hoata-m-am uitat la celebrity hair-style. si imi plac numai chestii greu de intretinut sau din alea imposibile (gen freza Meg Ryan care nu ii sta asa decit lui Meg Ryan).iar periutza nu ma mai tund( asta era solutia mea extrema cind nu stiam ce sa fac cu parul), am promis ca dupa 30 de ani nu ma mai tund ca un copil de la scoala ajutatoare.
asa ca astept idei.
sper sa nu ma tunda nasol. mama povesteste ca si-a facut un permanent cind era soru-mea mica si i-a iesit asa de urit ca atunci cind a intrat in casa, soru-mea a inceput sa plinga si ii repeta bunica-mii: "Ata nu e mama mea...ata nu e mama mea..."

Monica-Elena, sa-ti fie de bine!sper ca te-ai simtit bine si esti multumita.

M

Mergi la inceput