Bebelusi de iulie-august 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Ioana, Monai, , multumesc mult penru sustinere. Nu stiu ce m-as face fara voi.
Sa stit ca ma apuc de ornat casa, si colinde ascult deja.
Marti a fost concert cu Hrusca in Tg. Mures si nu am putut sa merg ca era la 19.30 si Medeea are program de seara pe la 20.
Mie imi place enorm Hrusca nu numai colindele. Dar data viitoare cu siguranta nu o sa il ratez.
Branzica eu o faceam asa. Puneam cam 300 ml de lapte la fiert, de preferinta mai gras si cand a fiert puneam 4 tablete de calciu lactic pisat si cateva picaturi de zeama de lamaie. Amestecam pana se coagula si apoi strecor branzica priin strecuratoare sau tifon.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Oriadam, ma prezint si eu cu 10 kg in plus. Pur si simplu nu le pot da jos, desi astia zic ca alaptatul slabeste. E drept ca mananc foarte multa ciocolata. In sarcina eram chitita pe inghetata. Asta e, dupa sarbatori ma voi duce la gimni. Intre timp masaj, dar nu-mi face decat tonic, ii e teama maseuzei sa nu-mi pierd laptele daca mi-l face ca la carte. Si dupa masaj ma impacheteaza cu folie si stau asa cateva ore. Am celulita, dar nu am ramas cu vergeturi.

Mamini, eu am picioare nu prea subtiri, asta ca sa fiu finutza cu mine. Fundul nu ma prea deranjeaza ca-l am mare si ca am putina burtica, de, nu mai sunt adolescenta. Dar nu mai incap in nici un pantalon de dinainte de sarcina si la fuste port tocuri, deci pas.

Fug sa pregatesc baia.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Monica, Dede, dar cand dati branzica? Ca mie mi-a zis ca va fi masa de dupa-amiaza. Dar n0am apukat sa vb detaliat, de-asta va omor pe voi cu intrebarile

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

VAd ca vb de par la bb.Ingrid a pierdut f mult par si vad ca inca mai cade...si pe dedesupt are pufulet ,la spate e mai lung...
Eu as fi preferat sa nu aibe ,acum in perioada cu dintiii cand baga mana non stop in gura si prin cap, inghite fire de par pe care le gasesc in kka.
Am tot incercat bentite,caciulite...degeaba..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am incercat sa ii dau bibe cu lapte de la mine...am sfarsit cu urlete
Nu stiu ce metoda sa mai incerc...
Eu tare mult as vrea sa alaptez cat mai mult..pana la 6-9luni..si bibe sa fie asa doar ca o portita de iesire pt mine sau in caz de nevoie.
Sper sa am lapte in continuare...vad ca in seara asta nu ma mai bantuie febra...si poate imi revin.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara.
Mi-am linistit trupa si am intrat sa va vaz ce mai faceti.

Monica, Delia daca puneti calciu lactic in lapte, ce gust are branzica aia? Mai e comestibila? Eu sunt pe principiu "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", adica daca nu-mi place ce gust are sau cum arata o mancare, nu le-o dau nici celor mici (imi povestea soacra ca ii dadea lui fii'su cand era mic branza de vaci cu galbenus de ou, de ex., ori eu nu as manca asa ceva nici batuta).

Am sa incerc si eu intr-o zi cand am timp sa o fac acasa, dupa reteta voastra, ca lor calciu mai mult sigur le trebuie.

Monica, paraca tu spuneai la un moment dat de niste picaturi cu calciu care sunt mai comestibile decat fiolele de calciu gluconic, poti sa imi mai spui o data cum se cheama?

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Branzica pentru bebei se poate face si cu lapte si cateva picaturi de lamaie. Eu pana nu am indicatie de la doc pentru branza calcica nu-i voi da.

Irda, cred ca pe tine numai asa te fac sa mai dai cate un semn de viata. Mai vreau poze cu Daria, nu cred ca e chiar asa micuta, doar si tu esti slabuta.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Hai ca tot am timp, sa va povestesc faze cu copiii mei. De vreo saptamana au descoperit motanul. Rares cel putin, e innebunit, cum il vede, cum i sa largeste un zambet pe toata fata si incepe sa dea din maini si din picioare sa ajunga la el. L-a prins de cateva ori si l-a tras de urechi, de falci, de mustati ... Ceea ce am surprinde cumva este ca motanul meu ori nu reactioneaza, ori se da inapoi, nu a schitat nici cel mai mic gest agresiv si se poate lauda ca a zgariat sau a sarit cu gura cam la toate persoanele care l-au deranjat cand nu a avut el chef.

Dar cel mai tare ma distreaza cum interactioneaza intre ei. Cand se vad isi zambesc cordial (adica rad cu gura pana la urechi si chiraie de bucurie) unul altuia, apoi intind mainile unul la altul. Le place sa se prinda de maini, iar Rares incearca sa o muste (el acum vrea sa bage tot ce misca in gura). Cand manaca mancarea solida din meniu ii asez unul langa altul pe perne (asa cum se vede in pozele noi puse zilele trecute), ca sa le pot da la amandoi odata. Rares avand mainile mai lungi, ajunge la Bianca si o trage de babetica, de par, de urechi. Cand e prea entuziasmat si da din maini ii mai scapa cate o intoarsa peste fata, numai aud "pleosc". Saraca fata, suporta cat poate, dar si cand se pune pe un tipat ...
Mai nou, cand bea Bianca ceai, ii trage de sticla sa i-o dau lui. Azi dimineata, i-am pus in patul mare, rezemati de perne si m-am dus sa imi fac cafeaua. La un moment dar o aud pe Bianca chiraind, cand ajung, alunecase la vale si era cu capul exact in mainile lui Rares care ii aranja de zor freza.

Binenteles ca intotdeauna jucaria din mana celuilalt e mai frumoasa si mai interesanta si ca amandoi vor odata sa fie luati in brate.

Mergi la inceput

Irada, daca te face sa te simti mai bine, Bianca mea la 5 luni jumate avea 61 cm si 5600g. Atata timp cat creste si nu da inapoi, daca fata e sanatoasa si vesela, nu iti fa griji. Si eu ma lamentam la inceput, dar acum m-am obisnuit.

Mergi la inceput

Anis, si Sara ma dispera cu parul care-i pica si pe care-l culeg de pe manutele ei si, bine-nteles, din pampers. Ma bucur ca te simti mai bine. Vad ca-ti continui lupta cu bibele, eroina mea mica. Eu am abandonat, nu stiu de ce am simtit ca nu va bea din bibe. Am mai incercat cu canitza cu cioc, cu vagi succese. Si mai am un bibe de la chicco cu lingurita, ati folosit vreuna asa ceva?

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput