Bebelusi de iulie-august 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Noi azi nu am iesit afara ca nu ma simt eu prea bine... nu stiu ce am dar parca sunt ametita... ma doare capul... si mi-e o leneee Asa ca nu iesim, nu o fi foc ca nu iesim o zi afara

Vroiam sa o laud pe dulcineea mea care azi noaptea a dormit de la 21.00 pana la 05.15 si apoi a mai dormit pana la 07.30.
Trebuie sa scriu la ea in jurnal asemenea record. E prima oara de cand am nascut cand imi doarme asa de mult
Dar parca vad ca daca am laudat-o aici o sa isi reia programul de trezit la ora 3

Mamini, si eu am ramas ca la dentist cand am citit ca i-a iesit lu Veve o maseluta Apoi am vazut pozele si m-am luminat si minunat ca pe zi ce trece mai frumoasa se face scupa de Sofia

Eu am o intrebare asa de paranoia :
Oare Emma nu are prea putin par?... ca m-am indragostit de pletosii vostri

Adica are par, ca a chelit si i-a crescut, dar tot asa pufos si nu e firul gros cum am mai vazut la pruncii din pozici

Se vede ca nu-s in apele mele cu asa intrebare

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

chestie: urla fii-miu de la dintisor si eu de-a dreptul disperata ca as face orice sa-i iasa si vad ca nu mai e mult. asa ca dupa ce am incercat toate stiute si nestiute, m-am apucat sa-i cant :"o cunoasteti pe broscuta Oac/ cea mai mare cantareata-n lac/ canta-n orice ton tatu-oac, tatu-oac/ fara microfon tatu-oac, tatu-oac/ cand e un concert in stufaris/ ea e scrisa prima pe afis/ are mare succes pe lac/ si e imprimata si pe discul oac-oac" dar i l-am cantat tot dupa ce m-am stufocat sa gasesc versurile pe gooogle. stupoare a adormit. dar nu inainte sa-i cant si "om bun".

ella: socrii mei comanda din Alba (ei stau in Bistra/Alba)
si tortul de botez a lui Dani tot de acolo. era cu poza. si noi vom face un drum de sb-nu stiu cand- ca avem rude (pe Ion Creanga, daca nu ma insel)

oriadam: eu mi-am revenit in greutate si oricum numai 7 kg am pus; problema e ca le iau inapoi ca am devenit dependenta de ciocolata. si sa-ti spun cum ma descurc: nici cum. sotul vine pe la 7 si eu sunt zaluda inainte cu o ora, ca le fac pe toate si nu reusesc sa fac nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

svety am comandat prajiturile si tortul acolo ca finii nostrii sunt din CJ E o cofetarie unde le face trae bune
Katink las' ca-i creste si mai mult par Cand o fi mare si-o sa trebuiasca sa o piepteni si nu o sa stea sa sa te intorci la amintirea parului ei de acum

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CE FAC MAMICILE?

Eu iar am facut febra , e a 3-a zi ...da ceva mai mica..adica s-a dus numai pana la 38.6...fata de 39.5 e bine.
Ingrid n-a mai facut azi diaree....dar a mancat f putin si e foarte agitata.Cred ca o innebunesc dintisorii aia 2.Vad ca primul incisiv a spart bine de tot gingia, a mai ramas al doilea....si cred ca e f dureros.
Sper sa fie numai asta si nimik altceva.
De abia astept sa o vad pe dr maine.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mamini e SUPERBA Veve. Imi place la nebunie. Si ce dulce e in galetusa

Acusor si zuzuca mea face kk verzui de cand ii dau lapte praf. Facea si inainte dar numai uneori. Acum insa face o data pe zi si e verzui si ceva mai consistent decat inainte. Dar in rest nu vad sa o deranjeze ceva. Eu ma gandesc ca poate e de la formula Nan care e cu fier si stiu ca si la oameni mari fierul mai inchide kk la culoare. Din pacate nu reusesc sa vb cu pediatra ei ca e plecata din tara iar in dr de fam nu mai am incredere de cand mi-a dat o reteta pt nasucul infundat al fetei pe care farmacista mea n-a vrut sa mi-o elibereze pt ca produsul respectiv, asa cum am citit pe prospect, nu era recomandat copiilor sub 10 ani pt ca poate determina cresterea tensiunii arteriale

Kanink nu te ingrijora cu parul. Si fetitei mele i-a cam cazut parul cu care s-a nascut dar si cel care a crescut apoi e tot subtire si firav in fir. In plus de asta ei ii cade parul in continuare. Nici nu mai stiu daca e cel din nastere sau cel care a crescut ulterior

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Faza e ca de la febra asta nenorocita mi-a scazut productia de lapte.Sper sa-si revina!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gata am venit de la coafor de fapt am lipsit o ora jumate dar tare bine m-am simtit .

branzica o sa io dau cu banana ca sa nu il constip(banana constipa).

svety depinde cat a avut bb tau la nastere. In mod normal la 4 luni trebuie sa isi dubleze greutatea de la nastere. Oricum e maricel la 4 luni. Noi suntem slabuti inseamna la 6,700 la 5 luni jumate pe langa voi.Noiam avut la nastere 3 kg si la 4 luni avea exact 6 kg.

Ma duc acum sa fac bagajul ptr munte ca pleaca bunicii maine la munte cu o tura d ebagaje si trimit si eu carucior, leagan, scaun de masa, etc ca sapt viitoare parca vad ca nu imi ajunge masina asa ca sunt prevazatoare .

Anis pupici si refacere rapida invata fata cu bibe ca nu o sa fie foc daca nu mai alaptzi.

A si apropo de rujeola dr mi-a zis aseara ca pana la 9 luni are anticorpi de la mine daca am facut boala transmisi prin placenta si prin laptele supt. Mi-a zis sa il feresc de copii care intra in colectivitati si sa plec mai repede cu el la munte ca fiind mai frig mori microbii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Multumim MONAI si celorlalte fete ca nu ne-au uitat, chiar daca noi va dam vesti mai rar.

Noi am fost cam suparici....Daria la 4 luni avea doar 5400gr si 60 cm ...dupa masuratorile doctoritei. Acum la aproape 5 luni nu cred ca ne mai vede pe la cabinet cu epidemia asta de rujeola...asa ca o sa avem date neoficiale .

Are vro 3 "masute" de san.....mai ales dimineata devreme (3.00, 6.00 si 8-9.00), MM2 vreo 3 bibe, o masa de mar la 10 dimineata si una de cereale la 19.00. Tre sa ne facem curaj si cu legumele...

Pe mine azi ma pocnira "RUSII" dupa 1 an si 1 luna de pauza. Taaare nasol....ma invatasem fara!

Pupicim bebeii si mamicile!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumesc inca o data, fetelor, pt complimente.

Mada, draga mea, nu mi-am revenit, mai am vreo 4 kg si mai aveam in plus si dinainte. nasol e ca avem botezul si pe mine nu ma incape nimic. in poze nu se vede fiindca le aleg, fiindca in sus eu nu am fost prea mare niciodata si fiindca sunt asa de obosita si trasa la fatza, ca par slaba. dar am o burta oribila si un fund...aia e.

Irda, bine ai revenit!

Katink, lui Veve nu i-a cazut parul cu care s-a nascut, dar la spate s-a tocat si are cheliuta- ii zice taica-su "maimuta capucin"- nu stiu, ii mai cade? si sa stii ca nu-i bai daca nu o scoti in fiecare zi.

Cami marfa de dr de familie...

Monica, asta e noua cu imunitatea pina la 9 luni- alta varianta...nu stiu cum o fi, sper totusi bebeii nostri sa fie in siguranta si sa dea Dumnezeu sa treaca epidemia asta...eu am groaza de boli de cind am avut-o pe Veve in spital.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara,mamici de pitici!
Am fost cam lenesi noi si nu am mai scris 2 zile.Dar am citit tot,tot!
M-a facut tare curioasa un subiect de pe forum legat de Pampers si alte scutece.Am auzit ca Libero ar fi mai bun,asa ca am luat si eu.Sincer,sunt chiar mai bune.In primul rand nu mai elimina miros,nici kk cand face nu se mai manjeste pana la gat...ca asa pateam noi cand facea kk odata pe zi,are elastic si la spate,si banda de la picioruse nu-i asa lata sa-l stranga plus ca are un fundik asa de sexy in ei...

Cred ca renunt la pampers

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput