Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor dragi!

imi cer iara iertare ca nu va vizitez asa des. si-acuma-s cu maya-n brate c-asa-i place cel mai si cel mai mult si-i aproape ora de papica:ii dau vreo ora tzitzi si dup-aia laptic din bibe vreo 30-50ml, daca mai vrea. scuipa-ntr-o veselie de ma capiaza, dar sper sa treaca, asta e. liutza e o dulce si ma lasa sa vad de beibi, stie sa se joace singura, isi cinta si se joaca cu diferite papusele si caractere, le da 'voci', e tare haioasa. asta o face pentru ca ma copiaza pe mine, io ii tot fac scenarii cu papusile si asa ne jucam noi cind are mama timp:). nu prea maninca fata mea, da' are 12.5 kile asa a io-s multumita. vorbeste pe doua limbi destul de multe, sint mindra, ce mai!

promit sa mai scriu, vad ca maya se vaieta....

piatra lunii, felicitari pentru burtic!!!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Monet nu ne suparam ca treci mai rar pe la noi, te intelegem foarte bine. Ma bucur ca torul este bine la tine si ai asa o fetita intelegatoare. Pupici la toate fetele.

Irinusha imi pare bine ca tia reusit vacanta . Doamne eu stiu cand voi avea o vacanta pe cinste

Diana imi pare rau ca ti-am botezat bb, mielul ii ai garantat atunci gand ne vom intalni . Si eu ar fi trebuit sa fac ceva curat dar nu prea am chef sincera sa fiu.

Nicoleta tare dulce este bb tau cu papuzica

La noi nimic nou. maine tati ne paraseste ptr. o saptamana , se intoarce sambata seara . Dar ce bine ca avem aici prietene si suntem in fiecare zi invitate pe undeva. Acum iam facut un alt program de somt si sunt tare multumita, de cateva zile, o trezesc inainte de 8.00 o culc 11.00-11.30 , doarme cam 2 ore, cel tarziu se trezeste la 13.00, iar seara pica de somn la 19.30-20.00, de doua zile doarme de la 19.30, toata seara o avem ptr. noi .
Sotul a hotarat ca nu va lua multe zile de concediu sa plecam la al lui, a spus ca paote va avea nevoie de ele anul viitor, in ianuarie cred ca vom incepe sa concepem

Am pus poze noi!!!

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am pus poze noi!!!

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

Acum abia am pucat sa intru sa va salut...

Cius22, . Mi-am incarcat un picutz bateriile, da' acum mi le descarc iar... Am pus masina sa spele si o astept sa termine, intre timp mai imi fac de lucru prin bucatarie (sa nu stau cumva degeaba...) Lasa ca o sa pape Victorasu' cel viteaz si imi place ca esti perseverenta... si printzesei Roxy. Ce mai face?!
Irinusha, tare ma bucur ca v-atzi simtzit bine...Eu am sa pun fotografii imediat ce le va descarca pe PC sotzu'. Insa, te asteptam si pe tine cu fotografii, VIP-ule Emotzionant ce ai povestit... Sa aibe casa de piatra! lui Crisu si tzine minte: preferata baietzilor este MAMA Ai vazut pozele de pe yahoo, Botezul lui Arthemis?!
Anacami, tu esti ca sotzul meu. Si el e acelasi stil, prefera sa stea mai mult acasa. Nu zic, vorba ta, adevarata sarbatoare va incepe cand vom fi cu totzii acasa; dar mai merita, din cand in cand, sa mai iesim... Asta a fost una dintre ocaziile pe care nu le puteam refuza. De aceea am fost multzumita ca m-am simtzit si foarte bine. Nici eu nu stiu exact ce ii voi mai lua Clarei de Craciun... Deocamdata i-am cumparat niste cuburi de lemn care au pictate pe ele diferite animale si obiecte (sunt de la mic la mare si se pot baga unul intr-altul), foarte haioase. Sa vedem ce idei imi vor mai veni... lui Sebastian.
Alus, Juliei. Tare haioase pozele! E o zburdalnica si o dulce blondutza ta! Eu am zis ca incep curatzenia (copacel-copacel) saptamana asta.... Nu ca as avea chef, da' si asa nu imi ajunge timpul sa fac tot ce trebuie... Nu gasesc si eu o femeie sa ma ajute, din cand in cand, la gospodarie. Soacra mea ma ajuta 2 zile pe saptamana cu gatitul. E bine si atat, da' de cand o am pe Clara nu imi mai ajunge timpu' la fel ca inainte... Fac ce apuc si cum apuc...

Va pup... ma duc sa mai fac cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Piatra Lunii, nu stiu cum mi-a scapat, ca de mult te pandeam , ca ziceai tu ca poate faceti bebe 2. Felicitari, sa ai un bebe sanatos si frumos ca Ingrid si o sarcina usoara. AU inceput greturile? Sau poate ca n-o sa ai, cine stie? Vreti si un baietel sa fie pereche sau tot fetita mai bine?

Fetelor noi de Mos Nicolae i-am luat lui Danut un joc cu cuburi de lemn ca citisem ca sunt tare bune in dezvoltarea lor. Cand avea vreun an i-am luat un joc cu cuburi lego mari (sa nu le bage in gura, da sunt chiar marisoare bine) si la inceput ii placea doar sa le dea pe toate jos din punga, era super incantat ca faceau zgomot. Si eu trebuia evident sa le strang. Adica ma ajuta si el, punea vreo 2 :-)). Apoi a inceput sa imbine din alea simple, de unul. Acum deja imbina si din alea mai mari, si are rabdare sa construiasca. Evident ca la un moment dat incepe sa arunce cu ele si sa chiuie si tot eu le strang, el ma ajuta cu 2-3 :-)) Acum cu blocurile de lemn, a inceput cu scosul din punga. A si pus 2-3 unul peste altul, da vad ca inca nu e foarte incantat de alte utilitati, sper sa inceapa sa ii placa. Vad ca pustii vostri au priceput de Mosu, al meu n-a avut habar. E drept ca nici noi nu prea l-am pus in tema din timp.

Irinusha ce frumoasa vacanta, sa va fie de bine.

Fetele ca de obicei sunt in urma cu cititul desi incerc sa citesc cat de des pot...

Cris ce m-am bucurat sa citesc ca te-au promovat oricum si iti dau si timp pentru papusica ta draga!

Monet, hai ca primele luni sunt mai grele. Ca maine pleaca si Maya in picioare. Mai da ce cuminte e Lia, eu sigur o sa am probleme cu al meu. Tu stai toata ziua cu amandoua fetitele sau pe Lia o mai duci undeva?

Mie mi-au cam trecut greturile, mai am doar vag uneori, sunt pe calea cea buna. Mi-a revenit si pofta de mancare (cam prea multa acum, tare n-ar vrea sa mai pun asa multe kg ca la Danut ca se dau asa greu jos...).

Mamaleone vad ca Anghelus are varicela. Sanatate multa, sa ii treaca repede si Elena sa nu fi luat de la el.

Nicoleta, cred ca pe langa oboseala de rigoare, trebuie sa fie si foarte frumos cu casa plina de copii. Nici Danut nu da jucariile...La Multi Ani pentru ziua de nastere. Cu intarziere da din suflet.

Oana_mm
la multi ani si tie!

Monet si tu esti nascuta in decembrie??? Eheee, ca nu stiam. Tatal meu e nascut pe 16...

Pupici fete dulci si la copiii vostri dragalasi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 20+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

da' chiar, irinusha, ce vacanta faina v-ati facut! voi tot cu drumul, imi place de voi, imi place:). pupici lui cris scump! ne-am uitat la albumele de pe site-ul vostru, sint superfaine pozele! si liutzei i-au placut. mai nou, lia se instaleaza in scaunul de la computer si io-i pun slideshow-uri cu albme de poze. s-o auziti cum tot exclama: uaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, lia; uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, beibi; uaaaaaaaaaaaa, chish (i-am spus de cris:)).

irinel, imediat vine bebe, ce repede trece timpul, uite c-ai trecut de jumatate! da, o duc pe lia cam 2 sau 3 zile pe saptamina - cind imi dau seama ca ma timpesc de tot - la lotti cam 5-6 ore sa eusesc sa mai fac treaba. as dormi eu cu aia mica, da' cu mutatu' asta, nu este timp................ nu-mi vine sa cred ca in 3 ianuarie incep noul job! sint extenuata.........

n-am avut vreme sa va citesc toate mesajele, da' va pup pe toti si toate, stati cuminti si sanatosi, sa va prinda sfintele sarbatori pe picior de fericire!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

IRINEL, nu ti-a scapat :))) ca asta a fost prima data cand am pus desenul ala acolo, alt anunt n-am facut :)) deci Monet fuse prima, si tu a 2-a :)))) Monet da rar pe-aici, da' bine :)))) da' e adevarat, ca mi-am dorit ca al doilea sa fie Leu, si-i multumesc lui Dumnezeu. Nu, inca nu mi-e rau, am stiut din momentul conceperii ca s-a intamplat, ca am avut simptome multe chiar de atunci, inclusiv un vis :)) da' acum in general ma simt bine, nu e mare schimbare, fata de prima data cand mi-era rau tot timpul.

Eu lui Ingrid ma gandeam ca mosul ii va aduce un calut , si poate si o bucatarie, da' asta sa vedem daca acu,sau alta data. Cand am fost la petrecerea cu copilasi, un cadou era o bucatarie din aia mare de la fisher-price, intr-o bucata, da' cu chiuveta,dulap, microunde, fier de calcat,etc- era pt copii de la 2+, dar ei i-a placut mult (si mie la fel :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor.
Ei aseara am fost foarte harnicuta. Am plimbat cupilul si am facut mancarica. M-am bucurat foarte mult ca a papat si Bia 3 chiftelute si castornel de supica. Cat am facut mancare s-a jucat pe langa mine cu lada de jucarii sau cu bebelusii ( asa spune la toate papusile) si mi-a placut ca nu a mai solicitat asa des suzeta. A cerut singurica sa mearga la culcare.

Monet chiar vroiam sa te intreb daca ati reusit sa va mutati. Vad ca nu. Liuta intelegatoare si pe Maya mancacioasa.
Si poate reusesti sa te odihnesti putin.

Pietricico am vazut aseara da n-am mai apucat sa scriu, cerea Bia nani. Sarcina usoara si sanatate lui bb.

Irinel da tu cum te mai simti? Mai ai greturi? Poti sa mamanci? Ei si lasa ca descopera Danut ce sa faca cu cuburile. dulci la toti.
Greu, intr-adevar, cu trei copii pe cap, da nu am avut ce face ii promisesem surorii ca am grija de mafiotii ei. Si multumesc pentru urare nu ma supar ca e cu intarziere.

Alus super sa se culce Julia asa devreme. Mi-e dor si mie de zilele cand se culca Bia pe 20.00.

Irinusa nu te-am uitat. Suuuper petrecere, sa va fie de bine si sa apucati sa mai mergeti odata la Monaco. Crisuletu mamos, hai ca pana la urma tot la mami vine.

Madisor e uite ca ma intrebam cum faci fata la toti si toate de pe acasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

A FOST CUTREMUR !!!!
L-ATI SIMTIT IN BUCURESTI????

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

da, asa este, si a fost destul de maricel

cred ca Sebi a fost in lift in momentul respectiv
am sunat dupa cateva secunde, soacra-mea a zis ca tocmai intra pe usa in momentul cand am sunat-o si ca nu a simtit nimic!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput