Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

Si eu repede :)
Pai marea noutate e ca Anghelus a facut varsat de vant si medicul a spus ca ar fi mai bine sa-i despart pe astia micii ca daca Elena va sta in contact cu el astea 2 sapt pana face si ea, va face o forma mult mai nasoala adica cu mai multe bube. Deh, acum stiu ca peste doua sapt si micutza mea va fi buboasa (saraca). El a facut o forma medie ca sa zic asa, nu i-am vazut decat primele bubite ptr ca l-am trimis la mama la C-ta, si mi-a zis ea ca i-au aparut o garamada in cap, una si pe limba, partea buna e ca nu are pe fata decat 2 si alea in sprancene.

Elena sufera rau dupa frac-su si mi se rupe inima cand o vad ca ma intreaba toata ziua "unde anghel?", "anghel nani?" si cand iesim afara ma intreaba daca mergem dupa el, manca-o-ar mami pe ea de inimoasa. Il bate ea da il si iubeste, vedeti?!

Cu ocazia asta eu am sa incerc sa mai fac cate ceva in casa. Da cand ma gandesc ca tre sa tin printesa 2 sapt inchisa in casa...el barem mai intelege, dar ei ce sa-i explic, e , om videa noi.

va pup si va citesc in continuare!

Laura si Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioi ca abia apuc sa mai scriu si eu! Dar nici voi nu v-ati omorat cu scrisul!

Madisor
, Cris, petercere placuta! O sa fiti mamici frumoase si admirate!

Mammy, ma bucur ca si-a revenit odorul tau!

Mamaleone, ioi ca voi n-ati scapat de varicela. Ei sa speram ca vor face o forma usurica cu o tar de bube si gata. Ce mult tine Elena la fratiorul ei! (noi am scapat de varicela, deocamdata, probabil dupa anul nou facem vaccinul)

Carmen???? Pe unde umbli? Da un semn de viata!

Cius, ei chiar asa zbir sunt eu? Pai daca ai spus ca dupa sarbatori incepi te cred, si atunci sa te tii!

Alus, pregateste mielul ca mi-ai botezat copilul, dar stai linistita ca nu-i nici un bai...

Irinel, ce mai face burtica?

Am fost harnica si am gatat curatenia, Vladut a fost disperat cand au plecat bunica si catelul nostru (acum exilat la parintii mei), tot spunea mimi (bunica), ama (Alma, catelusa) brmmm, brmmm (adica au plecat cu masina cu taica-miu).
Cu olita n-am succes, ieri a plecat cu ea la plimbare si s-a pisat frumos pe langa ea pe gresie, apoi s-a ridicat din nou de pe olita si a facut caca frumos la 2 cm de ea pe covor. Asta e, n-am succes...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (16+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Ziua buna!

Sunt eu cam obosita acum si cu ochii in gura , da' tare frumos a fost aseara....
Clara e maraita si acum face scandal, de rasfatz nu de altceva...

Diana, ce harnicutza ai fost, bravo! Eu abia de saptamana viitoare o sa ma apuc serios de curatzenie, pana acum nu am avut timp deloc, iar sptamana viitoare nu mai am cum sa aman.... Chestia cu Vlad si olitza mi-aduce aminte de Cori. Asa facea si ea, pipi pe picioare si kk , din picioare, si cadea pe covor, evident. Da' cu ea m-am chinuit mai putzin, in privintza asta decat cu Vlad.
Mamaleone, sa-i treaca cat mai repede lui Anghel si multzi Elenei. Poate scapa... Ai mei, cand avea Vlad cam un an, a facut el primul. Pe Cori nu am avut unde sa o duc... Asa ca, a facut si Cori, dupa care am facut si eu
Nicoleta, tare haioasa Bia cu papuselele

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buona Domenica!

(ma prostesc si io,ca n-am habar de limba italiana...)

Madisor, ce fain ca v-ati distrat aseara! super! M-am mai uitat odata la pozele de la mare cu Cori,Vlad si Clara...Doamne,ce familie frumoasa ai!Odihneste-te azi..ca sa iti incarci "bateriile" pentru curatenia de iarna...Succes! ,pe cei 3 puiuti ai tai!

Diana,da' nici nu vreau sa fi altfel decat ZBIR!...in tine imi pun nadejdea dupa sarbatori.
Super,fazele cu olita...m-am distrat citind.Victor, inca nu accepta sa stea decat imbracat pe olita,si doar cateva secunde...nici nu indraznesc sa-l dezbrac sa vaz ce se intampla....
Pupici pe burtik si pe vorbaretul de Vladut!(super ca ati scapat de varicela!

Nico,am vazut-o pe Bia cu papusile si cu dulciurile!...mey,ce frumos ati pus voi papuselele in cizmutze!...si Bia,fericita!...Mama-Doamne ce frumusete si ce dulceata e bombonica ta!...Pan' la urma ce i-ai luat la baietelul de 2 ani?

Mamaleone,tare imi pare rau de puiutii tai; da' las' ca o sa treaca...Stiu ca ti-e greu si tie si Elenei fara Anghelus,da' asa e mai bine pentru ei...Iar cu tinutul in casa...ioi,si la noi e aceeasi problema...se aduna o energie in astia mici,de ne "usuca"...(nici noi nu l-am scos pe Victor din cauza racelii si acum ...demoleaza casa...se plictiseste repede de orice si e ...maraicios...sa-l vezi cum se incrunta! mori de ras!)

Cristina,sa nu te plangi ca papa mult Amalia...fii fericita! Ioi,ca am citit intr-o carte cu retete pentru BB-ei...cam cat ar trebui sa pape un copil...m-am ingrozit...Victor cred ca nu papa nici jumatate cat scrie acolo..si cu toate astea are vreo 12 kg...Io zic ca Amy papa exact cat trebuie...stie burtica ei cat are nevoie... scumpetea papacioasa!(si tu sa ramai tot asa ..cocheta!)

Azi,io am fost fericita! Puiul meu a papat la micul dejun 150 ml de lapte si un biscuite!(dupa greva foamei de zilele trecute...mi s-a parut grozav!...da' mai ales pentru ca a acceptat laptele -La Dorna)...Da' la urmatoarea masa...,desi i-am facut paste cu branzica dulce si au iesit asa buuuune...nici nu a vrut sa guste macar...imi impingea bolul cu amandoua mainile...da' io tot din asta incerc sa-i dau si mai tarziu-na!,ca m-am incapatanat!
Poate va amintiti ca v-am zis mai demult ca i-am luat o tricicleta,care in casa e balansoar si pe care a tratat-o ca pe o mobila...ei bine,a inceput sa-i placa...e cam mare pentru el,dar ne cere sa-l urcam pe ea si se leagana singur,iar Roxy,ii da balansul jos si il plimba cu tricicleta prin casa si e tare fericit!...

M-am apucat si io de curatenie,da n-am reusit decat bucataria si camara inca...(in sufragerie,geaba am incercat ca lui Victor nu-i place "ordinea" mea...numa' a lui)...da' mai am timp inca...

No...sa aveti in continuare o duminica faina tare!
Pupici la mamici si la pitici!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna iubitele nu stau mult sunt super obosita si chioara de somn!v-am citit pe toate dar de som nu am timp sa scriu la toate!noi suntem bine in general ,cu curatenia care mai am putin si scap,vreau sa-mi iau covor ptr sufragerie care se pune la priza si incalzeste ,tatami {placi din paie in stil japonez}ca ne cam ingheata picioarele !
NICOLETA am vazut pozele de la MOS ffffffff frumoase mai ales BIA O dulceata de fetita si ce fericita era!
Cius pupíci lui VICTORAS ,noi asteptam pe tati sa vedem acum ce papusica ne ia de pe net ,mersic mult ,mia placut la nebunie eu as cumpara tot ce este acolo! pupici si lui Roxy!!!
Eu m-am hotarat ce am sai cumpar de craciun lui VIKI ,lego o papusa si o olita faina sa o atraga! de ce?,azi i-am dat sa se joace cu bolul de la aparatul de fiert orez si ce credeti ca facea fata pe kk! noroc ca avea pampers pe ea semnal de olita si scap de pampersi hehehehe,eu sunt fericita dar sa vad daca ea v-a folosii cum trebuie olita !
nu mai pot sa scriu mie somn rau

UN PÚPIC SPECIAL PTR BEBEII BOLNAVIORI SI SA TREACA REPEDE varicela si gripa
pupici si la gravidute si mamici harnicute !
Roxysi Viki
Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor
Io inapoi la servici. Am avut mafiotii pe cap care au ocupat calculatorul. Am fost si la ziua lui Raducu. Pana la urma i-am luat un set de lego pentru bebelusi care i-a placut tare mult.
Bia a inceput sa manace mai bine si isi ia vitaminele si calciu fara probleme.
Si cu bbi daca o intrebi cine i-a adus spune "mootu" si aduce ghetutele, pune bbi in ele si apoi le aseaza langa dulap.
Mamaloene mama Anghelusul mic sa treaca repede varicela si pe Elena sa nu faca. Draga de ea ce dor ii e de fratiorul ei.

Cius Incearca sa-l mai scoti pe afara pe Victoras. Eu cat am stat acum acasa am scos-o pe Bia si cand ne intorceam cerea singura sa pape. sa treaca raceala asta odata.

Roxi uau, aproape ai terminata curatenia. Pai la mine e iar casa intoarsa de mafioti. Degeaba strangeam ca in 5 min era totul la loc.

Hadeti sa va spun ceva amuzant. Nepotului mei Filip (6 ani) i se nazarise ca vrea si el o surioara care sa stea toata ziua cu el. Si o tot batea la cap pe maicasa de ce nu mai face o fetita. Dar dupa ce a petrecut la mine 3 zile s-a lecuit, a zis ca nu-i mai vrea surioara ca trebuie sa ii dea ei toate jucariile si nici nu mai poate sa se joace linistit. Asta pentru ca Bia nu-l lasa sa se joace cu nici o jucarie si nici sa coloreze nu-l lasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salut fetelor, pupici la pitici!!!

We are back! ... si intregi :)) ... spre fericirea lui Boby, n-am picat nici de data asta ;) ...na, ca n-ati scapat! :)
A fost suuuper! O mini vacanta pe cinste, multa "barfa" cu Cristiana, papa buna si prea multa (cred ca am pus vreo 2 kile pe mine :(), o ceremonie f. emotionanta ... de Monaco si Franta nu mai spun ca ne-au lasat cu gura cascata. Pe Coasta de Azur n-am fost pana acum ... impresionant! Si mai mi-a facut Cristiana o surpriza, am fost una din martorele ei ... in total 4, toate femei (vorba lui Gaetan - sotul - , sa stie cine i-a "facut-o" ;)), primele doua cele mai bune prietene a lui Gaetan, din partea lui Cristiana eu si prietena ei de acolo, Isabelle. Va dati seama ca m-am topit toata cand m-a intrebat :) In timpul ceremoniei s-a intamplat si o "greseala" pe care eu am gasit-o un semn f. bun ... Gaetan are un baietel de 8 ani (un dulcel de baietel, vorbaret si tare destept ... ii turuie gura si pe italiana si pe franceza ... plus ca e f. prietenos, Boby devenise cel mai bun prieten :)), dupa ce au spus "oui" l-a chemat pe Demetrio (baiatul) sa vina sa tina tavita cu verighetele ... el n-a inteles bine si le-a bagat la amandoi verighetele pe degete ... la care n-am mai rezistat si am inceput sa bocesc ... eu si Cristiana eram amandoua cu servetele la ochi :) ... ce sa mai, a fost tocmai cum trebui, un semn bun si f. emotionant. Gaetan e fotograf la curte (adica e fotograful lui Albert, azi d.ex. a plecat la Vatican cu Albert ... il stiu toti prin Monaco, m-am simtit ca si cand eram cu un VIP :)), erau invitati binentels si colegii lui ... n-am mai vazut in viata mea atati "paparazzi" la un loc ;), toti cu aparatele la ochi :), super!
Dupa ceremonie au facut un mic banchet la un restaurant ... a curs vinul si sampania, mancare super ... de dulciuri nu mais spun, ca am mancat prea multe :) Ce sa mai, mi-a placut! Cel mai mult mi-a placut ca mi-am schimbat parerea ... multi dintre invitati erau "uper class-ul" Monaco-lului si tocmai acestia s-au comportat normal (haine normale, nu figuri), f. populari, ne-au tratat ca si pe oaspeti de onoare ... ba chiar am primit o invitatie de la o prietena a lui Gaetan (una dintre martore) ca daca vrem sa venim la Monaco si nu puteam sa stam la Cristiana si Gaetan, are si ea casa si putem sta la ei ... si ne cunostea de cateva ore. In schimb toti ceilalti (muritorii de rand ca noi ;)) erau numai fite si aere ...
Am reusit sa vedem si cat de cat Monaco, Franta prin apropiere, ba chiar am fost putin in Italia (e la "2 pasi", de acolo isi fac cumparaturile ca-i mai ieftin) ... In Monaco m-a impresionat bogatia, bogatia in decoratiuni de Craciun (luminite peste tot, din diferite forme, oraselul copiilor super amenajat) ... cred ca se poate lua la intrecere cu Paris-ul in iluminatie! F. frumos! Sper ca o sa reusim sa ajungem si vara sa stam mai mult ... acum daca am fost martora, trebuie profitat din plin .
Gata, ca v-am capiat destul :)

Cris n-a fost fericit deloc ca ne-am intors ... cand am intrat pe usa n-a venit sa ne ia in brate, tot la Opa s-a intins :( A trebuit sa scot catelul de plus din bagaje (cadou de la nasica-sa) sa-l ademan :( ... si vroiam sa-l pun sub brad! Mh, ce-i cu dragostea asta ptr. Opa, ts, ts, ts!

Cius, sper sa fie mai bine Victor! Pupici dulci!

Mummy, Andrei si-a revenit? Mie mi-a spus asa doctora: ibuprofenul la interval de 8 ore, in caz ca nu scade febra, se da la un interval de 4 ore si supozitor de paracetamol ... insa febra inseamna de la 39 in sus ... alternand med. cica poti combate si o febra f. mare. Succe!

Mamaleona, pupici celor doi teroristi! Tinem pumnii sa nu fi luat si Elena ... iar lui Anghelus sa-i treaca repede!

Ce curatenie mai? Io nu fac ceva special, ca intotdeauna, trebuie sa ajunga ...ca nu-s de pomana o puturoasa! :)

Madisor, ai si poze sa te vedem si noi?

Cris, zile faine cu printesa voastra!!!

Va pupic, trec si eu la treaba ... sunt franta, de abia astept sa dorm la pranz cu fi-miu! O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Irinusha, ma bucur ca v-ati distrat asa bine; vreau sa vad si eu niste poze daca se poa'. Ati avut o excursie de vis!!
Madisor, ce bine ca ti-a placut; eu nu sunt asa petrecareata din fire, de multe ori de abia astept sa se termine, ca imi place mai mult acasa . La mine petrecerea o sa fie vineri seara! Dupa, liber pana pe 3 ianuarie

De abia astept, ca zilele astea au fost cam de cosmar:sotul meu este plecat de mai mult de o saptaman, socrii au fost si sambata si duminica la tara (ca au cumparat si un porc pe care l-au taiat), iar eu am avut de terminat un proiect pana astazi, proiect a carui predare s-a devansat cu 2 zile - asta afland vineri!!asa ca de cateva zile nu prea am dormit noaptea- ieri cel putin am dormit de la 5:30 la 7:00 (mai bine nu o faceam ca m-am trezit cu capul greu de tot...). Binenteles ca in weekend ii timpul zilei Sebi a fost doar al meu ...
Astazi o sa trag un pui de sooooomn...de abia astept

la sfarsitul acestei saptamani vom cumpara bradul, de abia astept sa-l impodobim. De pe 24 plecam la Predeal (cu catel, cu purcel ) si ne vom mai intoarce de abia pe 27, asa ca vreau sa profitam de el cat mai mult! (pana acum il impodobeam in seara de Craciun).

cadou de Craciun lui Sebi habar nu am ce ii voi lua, probabil ca o sa-i iau hainute, ca le-am cam neglijat in ultimul timp!Carti, masinute tot i-am cumparat in ultimul timp. Mai aveam niste idei, dar nu stiu daca mai avem timp.La 2 ani (adica la primavara) va avea un cadou mai consistent!

Hai ca plec si eu, ca mi-e rau de somn!
Va pupam!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

scuzati exprimarea, sunt adormita ..
tocmai de asta nici nu ma dau totusi dusa, imi este asa greu sa plec; daca as putea sa ma teleportez pana acasa

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna fetele,

IRINUSHA, n-am inteles eu prea bine la cine ati fost in Monaco, da' te cred ca ti-a placut,ca si noi am fost anul trecut, in Monaco, si San Remo, si tare mult mi-au placut. Acum cu decoratii de craciun cred ca e si mai frumos.Nu m-ar deranja sa stam acolo intr-o buna zi :)))) Da' ce bine de voi ca aveti cu cine lasa pe Cris, noi abia aseara, de cand o avem pe Ingrid, am iesit singuri 3 ore, la un concert cu Johnny Logan (poate-l stiti de la Eurovision,a fost si-n Ro la Cerb, pe la inceputul anilor 90, si de atunci mi-a ramas in cap, si a venit aseara la teatru aici la noi in oras, care teatru e la 2-3 min de mers pe jos de noi, si am lasat-o pe Ingrid dormind- de la 7 seara- si o prietena de aici a stat in casa, in caz ca s-ar fi trezit sa ne dea un bip sa vina sotu' acasa, da' din fericire a dormit pana dimineata la 7 :) Da' bine a mai fost , m-am relaxat si eu ca aveam nevoie :)

Altfel, vad ca fetele de pe-aici scriu tot mai rar (inclusiv eu), se duc la petreceri in schimb :)) foarte bine, distractie placuta. mi-e dor si mie de-o petrecere pt adulti, cu dans :))) Am fost sambata cu Ingrid la o petrecere la 2 gemene care au implinit 2 ani, a fost prima data cand am fost la o petrecere pt copii, chiar ma intrebam cum de-am ajuns la petrecere de copii, parca acum cativa ani mergeam la discoteca si la chefuri in camin :))))

no, nu mai scriu ca mi-e foame tare si ma duc sa fac niste spaghete, mancam singure in seara asta ca sotu' are o cina de afaceri :)

va pup,

Piatra lunii (6+) si Ingrid

Mergi la inceput