Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Repede va salut ca nu am vreme...
Si eu am marea dilema cu ce sa ma imbrac maine seara, cand se va tzine Christmas Party organizat de colegii sotzului... unde credetzi?! la Inter. M-au mai bagat in ceatza si colegele... Unele spun ca isi pun pantaloni cu o bluza mai deosebita,ca nu trebuie sa fie rochii de seara, nu tafta (desi e foarte la moda), ceva gen cocktail, iar altele zic ca daca vii imbracata obisnuit nu te primeste in Inter (ce o insemna obisnuit?! ). Eu mi-am cautat aseara in Mall-ul din Vitan si nu am gasit nimic pentru mine care sa corespunda. Am hotarat ceva care sa fie elegant si deosebit ( ca e rochie, pantalon sau fusta)... Diseara continui cautarea...

Alus, nu am intzeles ultimul cuvant al Juliei
Vanessa, multa sanatate si putere tzie si celor dragi! voinicilor!
Mammy, lui Andrei si sa se faca repede bine!

V-am pupat, un wekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor
Io sunt pe acasa mi-am luat liber. Am fost de dim si am luat-o pe Cristinica si le-am dus in parc unde au amenajat un nou loc de joaca cu burlane si topogane. Am lasat fetele sa se joace acolo si a fost cirul de pe lume. Cristina mai iute de picior ajungea la topogan mai repede ca Bia care urca treptele in patru labe si trebuia sa fiu atenta la amandoua. Da m-am descurcat. Acasa alt circ ca Bia nu vroia sa-i de Cristinei nici o papusa sau vreo alta jucarie. La culcare alt circ. Vroia Cristina la maicasa si abia am potolito.
E si uite asa am fost astazi la Circ.
Acum imi astept si nepotii ceilalti, pe ai surorii. Socrul sororii e grav bolnav si i-au spus medicii ca nu mai traieste mult si nu vrea sa lase copii sa asiste la ce va urma.

Madisor distractie placuta diseara
Alus Juliei. Bine ca nu mai e bolnavioara.
Mammy si Andreiusu sa se faca bine repejor.

Ma duc sa fac papanasi ca mi-a facut Cius pofta.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Fetele dati-mi o didee de cadou pentru un baietel de doi ani. E invitata Bia duminica la ziua lui si nu stiu ce sa iau.

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nicoleta- eu as lua ceva ce iar pune mintea la concentratie, asa ii iau si lui Julia, numai ca acum ar trebui sa vezi ce poate fi ptr. varsta lui. masinutele sunt deja de moda veche. Asta este parerea mea. Nu-i va strica daca si-ar pune mintea la contributie chiar si la varsta de 2 anisori.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Fetelor sunt foarte suparata. Si acum are Andrei febra (38.5) si s-a cam molesit, nu vrea sa manance... Si eu la urgenta nu vreau sa ma mai duc!!! Sa ma cert iar cu toate insensibilele de acolo! Ma simt blocata in Ploiesti (cu pediatra si medicul de familie in Bucuresti) si mai este si weekend. Se pare ca tot caninii de jos ii dau si lui - e alba gingia, dar ma doare inima sa-l vad asa molesit (nu-i sta deloc in fire sa fie cuminte).
Cris cat de des i-ai dat supozitoare?

Multumim pt urari si sa speram ca scapam repede.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Avem din nou tzunami in casa. Dupa o lingura de panadol Andrei si-a revenit si a inceput iar cu maimutarelile lui: sa alerge prin toata casa, sa arunce tot pe jos in fine...sa ne puna in miscare

Madisor petrecere frumoasa - indiferent ce vei alege sa imbraci...Data fiind ocazia si locul cred ca ceva elegant e mai potrivit.

Nicoleta bafta la cautari. O idee: daca gasesti trusa de scule din plastic. Andrei e innebunit dupa surubelnita sau cleste. Face si baie cu ele.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara,mamici dragi!

iaca si io inapoi la treaba!
Victor se simte mai bine...e insa tare maraicios-si nu de la boala, ci de la rasfat!- i s-a cam urcat la cap...si urla daca nu faci pi loc ce vrea dumnealui...ei-ei...da' scoatem noi rasfatul din curisor,doar sa-l vedem pe deplin pus pe picioare...a fost o raceala simpla,dar cu rosu in gat,din pacate tratat cu antibiotic...inca ii mai dam.Treaba cea mai neplacuta e ca papa tare rau-se ia de mana cu Bia...da' a zis dr. ca dupa boala va recupera,si nici treaba cu laptele nu-i de speriat,ca cica copiii trec prin perioade ciudate...cand li se schimba gusturile.

Madisor,iti doresc petrecere faina ! sunt sigura ca o sa stralucesti-existenta copiilor in viata ta,te face speciala!

Nico,am vazut pe la jucarii,niste chestii,pe care le tragi de o sfoara,la care ii dai drumul apoi si jucaria incepe sa se invarta si sa lumineze...cred ca la un copil de 2 ani i-ar placea...io m-am gandit sa-i iau lui Victor una...Mai sunt cartile cu sunete...Au un butonas,pe care apesi si se aude un animal sau o masina...ma rog,ce tema are cartea...si se potrivesc-sunetele- cu imaginile care sunt foarte frumoase.Bia si pe nepotica mamoasa!
Ai facut papanasi?

Mammy,sper ca febra a fost doar din cauza dintilor...Pup Andrei scump...sa ramana asa nazdravan,mic Tsunami!

"Papusa",multumesc mult...o sa merg imediat sa citesc! spor la curatenie! carliontzica!

Cristina,multumesc mami de intrebare...acum e mai bine!
Imi dau seama ce fericire pe voi,cu Ami acasa...eu sunt doar juma de zi departe de pui si uneori mi-e un dor de el...Tu esti o tipa tare!Felicitari si va doresc sa petreceti cat mai frumos impreuna! la toti!

Vanessa,io cred ca sunt pe dinafara-de ce faci tu asa o "revizie" de amanuntita?...sper ca totul e ok cu tine!
In ceea ce priveste intamplarile din scoala-sunt perfect de acord cu tine! e de groaza!...si crede-ma,vorbesc in cunostinta de cauza!...da' din pacate,sistemul nu pune pret pe educatie...inca(vezi? sunt optimista-hihihi) baietii tai frumosi!

LauretaaaaaBrava-Brava! tine-o tat asa! cu gimnastica,mami...(da' cin'te maseaza de iti place asa tare? hihihi)...(cu cioco-e la fel si la noi...am papat portia lui Victor si sa vezi ce-mi face Diana acu'
iti tin pumnii la analizele de dupa sarbatori!...da' mai vorbim noi pana atunci,n-ai grija... Galusca dulce!

Fetelor,va doresc la toate- un weekend super fain,cu copilasi sanatosi,veseli si cu...miros de sarbatori in casa!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Mammy,supozitor ii puneam doar seara,cand crestea febra mai tare, restul zilei alternam: Nurofen si Eferalgan pediatric. La noi nu merge Panadolul..de ce??? nu stiu...ca tot paracetamol contine....
Si tu esti la fel ca mine...urasc sa ajung la urgente in spital. Toata lumea este o acritura....medicii de garda vin atat de nervosi sa consulte copilu'. Iar pe mame le trateaza ca pe niste iresponsabile...
Cum se mai simte acum Andrei ???

Ciuss, mami, crezi ca sunt tare???? ma topesc ca untul la soare...cand e vb. de copilul meu. Mi-e tare greu fara ea, dar pe de alta parte sunt fericita cand aud ca Amalia este f. bine la bunici. Mititca s-a obisnuit asa. Le zice alor mei "mamia si tatia".
Pupici lui Victoras. Sa pape si el mai mult...

Voi va vaitati ca nu mananca copiii??? Eu invers...mi se pare ca mananca f. mult Amalia...ca, kg. nu se vede, dar totusi..Are o burtica parca-i pepene.

Aseara a zis "picici" (adica "pitici")si si-a spus si numele "Amamia"

Nicoleta, ai gasit ceva pt. baietelul de 2 ani?

Va pupic si va doresc un week-end minunat !!!
Eu ma pregatesc de sedinta. Si sunt tare cocheta...hihihi...mi-au murit laudatorii

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Am reusit sa pun pozele cu Bia de la Mos.

aici

Ca;itatea pozelor cam lasa de dorit, dar asta e

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Fetele, va scriu pe fuga (la 19 trebe sa fim acolo...)
Pana la urma mi-am luat o rochie visinie dintr-o matasica, nu e nici midi, nici maxi (e incoltzuri in partzi), simpla, cu bretelutza si o sa imi pun un sal negru de voal (are bretelutze si sa imi acopar bratzele), niste pantofi de catifea suuupeer, da' ma cam strang pe latzime. Le-am pus spirt, s-au mai lasat ei, da' ... va fi distractiv...

Cius22, Si Clara maraie si tzipa cand nu se face ca ea si nu a fost racita Doar eu nu ii fac toate hatarurile, in rest toata lumea e la picioarele ei... Se invatza ei in timp, n-or sa ramana asa, ca doar noi suntem mamici Si a invatzat sa il spuna si pe "nu" intr-un mod tare categoric
Mammy, ma bucur ca din punct de vedere meteorologic sunt conditzii favorabile de formare a "tzunami-ului". Traiasca antitermicele si sa iasa odata dintzisorii astia... Am ales ceva elegant, sa stii, sper sa nu fie prea elegant fatza de restul fetelor...
Nicoleta, pentru cel mic ia o jucarie pentru varsta lui si stii tu ca nu are sau ca ai lui nu o sa-i cumpere prea curand. Vad, ca de idei nu duci lipsa acum, cu fetele noastre harnicutze

Mergi la inceput