Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 11

iuliana c spune:
Buna mamici!Am prins gust la scris...
Hai sa va spun ultima nazbatie a lui Rares.Ii place sa stea sa se uite la soacra mea cand trace la masina de cusut si stie chiar sa de-a clapeta in sus in jos,ce mai, mestereste de zor la ea cu ce nimereste cu surubelnita de care va povesteam ieri,cu mousul lui pe care il tot taraie prin casa(unul care a fost bun pana a pus Rares mana pe el)si mai nou cu creioanele cerate sau ce a mai ramas din ele.Creioanele i le-am luat acum vreo luna,a fost incantat a mazgalit de zor in caietelul lui,apoi pe perete si apoi a inceput sa le si guste din cand in cand.Ieri trage soacra mea un tiv la masina face o pauza si apoi vrea sa termine,masinea nu mai merge.Azi isi baga nasul Dan prin ea(ma intrebam cu cine seamana Rares mare mester...)si gaseste dupa ceva vreme un varf de creion cerat care bloca masina.Stiti voi oare cum a ajuns acolo?
Va pupic pe toate si ne mai auzim!

vanessa ionescu spune:
quote:
Originally posted by iuliana c
Vanessa de fiecare data citesc cu placere nazbatiile flacailor tai :)Ce zici ne vedem de sarbatori pe la cumparaturi?
am fost azi prin piata si m-am si uitat dupa voi dar cred ca nu era ora voastra
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE

tnicoleta spune:
Iuliana ce-mi dai daca ghicesc?
Va spun si eu una despre ingeniozitatea copiilor. Dupa ce am locuit multi ani cu saramea mai mare am hotarat sa ma mult la tata. Zis si facut, numai ca am lasat la ea calculatorul. Si cand am avut nevoie de el l-am luat acasa da nu mai mergea. Se apuca Catalin sa vada ce are, il desface bucati si in final imi arata colectia de obiecte pe care le-a gasit in el: cartonase si surprize, creioane, iar piesa de rezistenta un carlig de umeras rupt. Unele di ele erau inghesuite chiar in unitatea pt descheta.
Madisor sa-ti fie de bine, si la cat mai multe drumuri fara probleme.
Carmen sanatate multa puilui
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

alus spune:
Buna fetelor
Va multumesc ptr. frumoasele cuvinte care le-ati scris la povestea nasteri. Sunteti niste dulci, inca odata va multumescLA MULTI ANI- Patricia Maria
LA MULTI ANI Eric Alexandru
Vasile Alexandru si
Victor Niculae Impliniti ieri
Precum si :
LA MULTI ANI- Mariasi Thomas Anthony
Ca si tuturor bb care deja au implinit acesti mici mari anisori
Monet- mare Lia, cum ai spus singura, dar asta nui asa important, important este ca amandoua sunt frumoase si sanatoase.
Juliana tare ma amuzat povestea ta. Bine ca te-ai inteles cu cutu . Eu daca as vrea sa fure cutu, pisica si purcelu suzeta nu va iesi nimic.
Nicoleta- pue si simpli a vrut sa vada ce are in el, deci trebuia sa-l desfaca cumva
Carmen va dorim cu Julia multa multa sanatate si sa va treaca in sfarsit aceasta raceala
Un weekend placut
Cum sau nascut Sylwia si Julia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

cius22 spune:
Dragele mele,
intru foarte scurt,ca ne asteapta apa la baitza...Asta seara,am fost foarte fericita ca in sfarsit Victor a papat aproape ca in zilele lui bune...Pe langa felia de branza pe care am ascuns-o in sandvis,a ras si un iaurt cu fructe-wow-...deci,sunt o mamica multumita...
Multumim mult pentru toate urarile si eu doresc tuturor mamicutelor sa se bucure de copilasi SANATOSI,Veseli si fericiti!Va pup dulce pe toate si pe scumpeii vostri si va doresc o seara linistita!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

laureta spune:
Ete si io.
Si eu sunt in curatzenie generala.Adevarul este ca ma ajutat enorm soacra mea(de unde a avut atata putere habar nu am).Si mai am un pic de tot si gata curatzenia.
De azi suntem singure ca tati a plecat la munte cu petrecerea de servici si vine de abia duminica.Il asteptam cu nerabdare(mai ales ca trebuie sa aduca prima
)
Eu am intrerupt fizioterapia ca nu am cu cine s-o las pe Inisa daca soacra mea a plecat.Asta e.
Irinusha superbe pozele super fain acolo.
Paloma ai o adevarata printzesa
Monet uauuuu ce inalta e Lia.Io m am dus la metru care il avem la usa si e destul de sus mey 93 ,model scrie pe ea.Si Maya mica e cumintzica foc ,ce noroc pe tine
Irinelu ce mai face fetitza??
Diana ai mai facut echo???Cand afli ce e bebe?
Alus am vazut pozele si ai fetitza voinica si blondutza ,sa iti traisca
Pietricica felicitari pentru burtica.Ai spus ai executat bravo
Iuliana pupici la Raresel smecher.Deci asa haaa a bagat degetzelu in loc de suzi hihihi
Carmenbr sanatate multa lui Eric
Madishor vrem bere
cius pupici la mancacios bravo mey
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Madisor spune:
Fetele, va scriu intr-o scurta pauza... M-am apucat de curatzenie, trebe sa il pregatesc pe Vlad de serbare...
Ieri am facut floricele din hartie creponata, ciucurei si lantzisoare pentru impodobirea clasei...
Laureta, ce bine ca te-a ajutat cineva... Pe mine nu ma ajuta nimeni...Cori ce mai pune mana la treba, iar baietzii daca nu-i bruftuluiesc un pic nu s-ar misca deloc... Inisei!
Tnicoleta, pe mine nu ma mai surprinde nimic in acest domeniu
Biei
Irinusha, e bine ca Boby e asa... Si al meu e copil, da' nu l-am vazut inca sa faca un om de zapada. Le da alte idei nastrusnice... Insa nu asa... Eu am sa fac ce mai apuc din curatzenie, nu imi mai ajunge timpu' sa o fac pe indelete... lui Crisu!
Anacami, lui Sebastian!
Ma intorc la treaba...

anacami spune:
Buna!
Am fost aseara la petrecere!Dupa ce ca ma plangeam ca imi este greu sa ma duc, acum pot sa spun ca a fost Super!Restaurantul f. frumos, cica este unul mai vechi,de traditie. Personalul cu un comportament destul de dragut.Mancarea f. variata si din "belsug" (si nici macar nu am stat pana la sfarsit-am plecat pe la 1 noaptea).
Insa, surpriza cea mai placuta a fost programul artistic!A fost o doamna (cica patroana), imbracata in costum de epoca, care prezenta momentele artistice ca pe scurte povestioare si poezii. La inceput a fost un violonist si o pianista; a urmat un cor de la Mitropolie care ne-a colindat; apoi o formatie de instrumentisti (cu tot tacamul..); ceea ce mi-a placut foarte mult :2 perechi de dansatori (cica fosti campioni balcanici la dans sportiv).Au dansa super, fetele frumusele cu "rochitele" - iar daca luati in considerare ca angajatii firmei sunt majoritatea barbati...La un moment dat au luat la dans si spectatori - am dansat si eu un vals cu un dansator
.A mai fost si Doru Tufis care a cantat cateva melodii, o "lautareasa",...Atmosfera a fost foare reusita; cand am plecat noi se dezlantuisera si colegii mei-era plin ringul de dans
Partea proasta este ca, desi ne-au spus ca avem saptamana viitoare libera, trebuie sa mai mergem cateva ore, in anumite zile, sa mai rezolvam ceva probleme...Poate il voi lua intr-o zi si pe Sebi, nu de alta dar poate ma ajuta sa termin mai repede!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

tnicoleta spune:
Unde sunteti? La curatenie?
Haideti sa va spun isprava mea de azi. Am bagat la spalat si m-am dus sa fac curat in baie. Cand s-a terminat masina o mare surpriza. Uitasem in blugii mei portabonamentul cu diverse hartii in el si toate hainele erau pline de hartiute mici-mici.
Gata ma duc sa ma apuc de bucatarie.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

bertha spune:
Salutare!
Tot citesc de o juma' de ora, asa ca timp de raspuns nu prea mai e
Va anunt ca in curand vom da faliment pt ca primim toti colindatorii! Cum aude cantandu-se pe casa scarii, fuge Nebunica al meu la usa si, pana nu deschidem nu ne lasa.
Iese pe scara si ia o pozitie de ingeras, iti vine sa-l mananci, nu alta, sta cuminte si asculta nemiscat colindele, ai zice ca n-a facut in viata lui vreo boacana. Inutil sa va spun ca cd-ul nostru cu colinde n-are nici un succes!
Baiatul meu papa ca un urs, fetelor, a ajuns sa faca si de 5 ori /zi kk, nu va inchipuiti ca ar avea diaree, face fff normal, da' daca mananca tot cam cat mananc si eu... zboara pampersii... am sarit de 2 pachete mari pe luna, nu stiu cat folositi voi, dar la noi a cresut considerabil consumul.
Va pup, ma duc la nani, poate maine mai reusesc sa fac ceva prin casa, chit ca-i duminica.
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze