tauroaice pline de viata (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Dianami spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Gabi, n-am fost pe nicaieri de data asta, am avut treaba si n-am putut sa plec din Bucuresti, dar imi iau revansa de Pasti.
Cat despre telefon, m-am lasat pagubasa pentru ca n-am reusit. Cineva m-a sfatuit sa-mi trimit mailuri cu pozele, am primit mailurile dar erau goale. Asa ca m-am lasat pagubasa. Va trebui sa-mi iau un aparat foto, chit ca-l iau in rate!
Fetelor, nu stiu daca e bine ca ma bucur atat de mult, dar de dimineata am facut un test de sarcina Barza si a iesit pozitiv!!! exista sanse ca testul sa iasa pozitiv si totusi sa nu fie sarcina? Voi repeta testul sambata, dar mie pana acum nu mi-a intarziat niciodata CM, iar acum mi-a intarziat 1 zi. Mama ce bucurie a fost pe mine si pe sot de dimineata, nici nu va pot spune. Abia astept sa refac testul.
I wish I were an angel...
Poze diverse
Bravo! Felicitari!
Dr. care imi conduce lucrarea de diploma imi zicea odata ca un test de sarcina negativ poate insemna multe, dar la unul pozitiv...sigur vine barza....
Sa fie intr-un ceas bun!
In legatura cu pozele...am si eu nokia 6610i si tot asa am patit cu instalarea programului, pana mi-am dat seama ca e f. usor. Ma incurcam eu in niste prostii...
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Eftimie C. spune:
Buna tauroaicelor.
Diana Mirela si eu sunt noua.Bine ai venit!
Angel Lexi, ma sa fie testul pozitiv (asta iti doresti, nu?)
Ne auzim maine, cand sper sa intru mai des, nu doar sa va salut.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Dr. care imi conduce lucrarea de diploma imi zicea odata ca un test de sarcina negativ poate insemna multe, dar la unul pozitiv...sigur vine barza....
De pe DC citire (cu scuzele de rigoare pt nervii Alexandrei ):
Fetelor care ati avut teste pozitive iar testul de sange a infirmat sarcina... voiam sa va spun ca 'm-am fript' si eu de cateva ori, si de atunci de cate ori imi iese unul pozitiv, nu ma mai entuziasmez si fug si-l fac pe cel de sange, care nu greseste niciodata... e tare dureros, dar si mai dureros e cand pierzi o sarcina pe care ti-ai dorit-o multi ani... si prin asta am trecut, asa ca inteleg foarte bine prin ce treceti... De ce se pozitiveaza testele de urina aiurea? Pentru ca sunt niste teste calitative, iar unele sunt proaste... Asta e, cel mai sigur este testul de sange, care nu poate gresi.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64287&whichpage=7
Diana-Mirela v-am admirat pozele de la botez. Frumoasa superbebelusa ai. Seamana cu mami.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
gabibarta spune:
Odata m-am fript si eu cu testele, una mi-am facut acasa, sase la spital si din cele sapte teste sase erau pozitive! Totusi in uter nu era nimic, un chist m-a dereglat de tot. Insa nu aveam inainte ciclu regulat niciodata, stiam ca am un ovar polimicrochistic, si inainte sa-mi fac testul, aveam niste dureri de ovar de parca cineva mi-ar fi bagat un cutit acolo... Atunci am fost operata, insa dupa operatie am avut ciclu foarte regulat, totul era o.k. si la un an dupa operatie iar nu-mi vine... iar test, iese pozitiv (si asta cu un singur ovar) merg la eco cu picioarele tremurand, si surpriza!!! se vede o bobita mica neagra in uter!!!! (bobita fiind Lili)
Deci Lexi, daca ai ciclu regulat si nu esti predispusa le dereglari hormonale, eu zic ca-i bb!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
anangel_lexi spune:
Mai intai sa-i raspund lui Carmen: da, sigur ca-mi doresc sa fie bebe, chiar abia astept!!
Am auzit si eu ca un test poate gresi, dar m-am sfatuit cu sotul ce sa fac, sa-mi fac test de sange sau sa iau un Clear Blue. Am hotarat de comun acord sa ramanem la Clear Blue pentru ca la testul de sange intotdeauna mi se face rau, aproape ca lesin cand mi se ia sange. Si daca intr-adevar e vorba de o sarcina, e destul de riscant sa lesin pe-acolo:)
Eu am avut de cand ma stiu ciclu regulat. O singura data mi s-a dereglat cand am luat 2 luni anticonceptionale. Atunci imi venea foarte aiurea. De atunci nici n-am mai luat. In schimb mi s-a reglat iar ciclul iar in ultimii ani cea mai mare intarziere a CM la mine a fost de 5 zile. Si asta s-a intamplat o singura data. Asa ca daca trec de astea 5 zile, greu de crezut ca nu e bebe. Iar daca si testul Clear Blue confirma sarcina, atunci saptamana viitoare voi merge la doctor si acolo voi afla cu certitudine mai multe amanunte.
Poze diverse
cgaby spune:
buna!
alexandra - clear blue e cel mai bun test...incearca! tinem pumnii! am si eu o intrebare, daca tie ti se face rau cand iti ia sange, nu ti-e frica de bb? stii ca vei face multe analize, nu? hai ca te-am speriat un pic! pupici multi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
cgaby spune:
am uitat sa va zic ca stef a mers azi la gradi, cu circul de rigoare...bineinteles..
am pus poze de la mos!
pupici.
gabibarta spune:
Cgaby, sa-ti traiasca feciorasul! E tare dulce!!!! Mosul a venit la voi acasa?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Eftimie C. spune:
Salut.
Am patit si eu sa am un test pozitiv si sa nu fie cu ochi, cum se zice.
Dar cele 2 teste pe care le-am facut ultima data, s-au dovedit a fi pozitive si sarcina s-a transformat intr-o minunatie de baiat.Si acum le am si sunt la fel de pozitive (daca pot spune asa).
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by cgaby
buna!
alexandra - clear blue e cel mai bun test...incearca! tinem pumnii! am si eu o intrebare, daca tie ti se face rau cand iti ia sange, nu ti-e frica de bb? stii ca vei face multe analize, nu? hai ca te-am speriat un pic! pupici multi!
Nu mi-e frica! Mie de exemplu imi e mai frica de o injectie decat durerea pe care as simti-o daca mi-as rupe ceva. Stiu ca trebuie sa fac multe analize, dar o fac pentru binele lui bebe, nu?
Poze diverse