tauroaice pline de viata (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

gabi - nu, pozele sunt de la nasi si de la mine de la serviciu. acasa n-a venit mosu....adica a venit noaptea si a lasat cadourile sub brad.
alexandra - stai linistita....vroiam sa te necajesc nitel...am glumit! ma ierti?
pupici tuturor si sanatate!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Salut.
Am patit si eu sa am un test pozitiv si sa nu fie cu ochi, cum se zice.
Dar cele 2 teste pe care le-am facut ultima data, s-au dovedit a fi pozitive si sarcina s-a transformat intr-o minunatie de baiat.Si acum le am si sunt la fel de pozitive (daca pot spune asa).

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

si eu am pastrat testul cu Lili:)) Insa odata era sa-l dau mai departe la verisoara mea s-o mai sperie pe matusa mea, uitand testul pozitiv "din greseala" in baie Dar totusi era prea dur din partea verisoarei mele, ca inca nu a terminat liceul, si momentan nici prieten stabil nu are

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Gabi, era sa ramai fara de matusa.Cred ca si tu si vara ta ar fi trebuit sa va cereti multi de dupa.Daca mai aveati cui.
Totusi mi-ai dat o idee pentru 1Aprilie pentru sotul meu.Si ca sa fie mai dur il arat si pe al doilea.
Uhu, ce gluma!Sunt o , dar momentan nu ne dorim bb2 si stiu ca ar fi un soc .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

vad ca nu se indura nimeni sa deschida un nou subiect...asa ca voi face tot eu oficiile de gazda....
asadar, va invit la partea 9!
pupare......

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput