tauroaice pline de viata (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Bine ai venit Diana Mirela!
_

Noi am petrecut tare frumos la munte. Am apucat sa skiez calumea dimineata; asta numai pt ca m-am "sacrificat" si m-am sculat de dimineata ca sa nu ma prinda puhoiul din urma. Pt ca de pe la 11 nu mai puteai arunca un ac pe partie.

Matei a mai exersat cu dra monitoare. Progresele se vad, a inceput sa-si dea drumul si singur, ta'su alunecand cu spatele ca sa-l prinda in caz de .. Apoi se tine mult mai bine pe skiuri, controlandu-si mai bine picioarele.

Bineinteles totul este in joaca si mai mult ne distram, dansam pe skiuri (pe loc inca ), cantam, etc.

Iar sambata seara am pus-o de petrecere.

Eroii zilei au fost tati si cumnatul. Care dupa ce-au skiat pana pe la ora 5, au mai stat vreo 3 ore in aer liber la facut gratar.
La sfarsit ne-am indurat de ei si le-am trimis un paharel de .

Copiii s-au jucat frumos si s-au distrat.

Iar Matei s-a bucurat tare cand a venit tortul mare, mare.. cu patru lumanari sustinute de cate un avion. A cantat si el, cu toata gura, La multi ani !!

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, fetelor! Am revenit si eu din concediu!!! Offf, ce repede a trecut!

I wish I were an angel...

[url="http://photos.yahoo.com/anangel_lexi"Poze diverse/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Bine ai venit, Lexi! Cum a fost? Pe unde ati fost? Apropo, ai reusit sa descarci pozele de pe telefon? Parca tu ai avut probleme cu nokia3220, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

hai ca i-a trecut supararea de emotie cica a plans.
Alexandra bine ai revenit din plimbareala.
Ruxandra ma bucur ca v-ati distrat la petrecerea piticului.a mai trecut un an si baiatul creste,creste.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabi, n-am fost pe nicaieri de data asta, am avut treaba si n-am putut sa plec din Bucuresti, dar imi iau revansa de Pasti.
Cat despre telefon, m-am lasat pagubasa pentru ca n-am reusit. Cineva m-a sfatuit sa-mi trimit mailuri cu pozele, am primit mailurile dar erau goale. Asa ca m-am lasat pagubasa. Va trebui sa-mi iau un aparat foto, chit ca-l iau in rate!

Fetelor, nu stiu daca e bine ca ma bucur atat de mult, dar de dimineata am facut un test de sarcina Barza si a iesit pozitiv!!! exista sanse ca testul sa iasa pozitiv si totusi sa nu fie sarcina? Voi repeta testul sambata, dar mie pana acum nu mi-a intarziat niciodata CM, iar acum mi-a intarziat 1 zi. Mama ce bucurie a fost pe mine si pe sot de dimineata, nici nu va pot spune. Abia astept sa refac testul.

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna fetelor....
eu sunt destul de bine, cu stef nitel bolnavior, dar e pe trecute...3 zile nu a mancat nimik, tot ce baga in gura varsa...si a avut diaree. ieri abia a inceput sa manace si sa aiba scaun normal....i-a iesit si o maselutza...a fost nasol...ce sa mai zic.
ma bucur ca voi sunteti bine....
alexandra - sa fie intr-un ceas bun...sa fie asa cum va doriti. tinem pumnii! pupici multi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lexi, felicitari!!!! Sper sa fie totul o.k.!!!!
In legatura cu telefonul, intra la subiectul tau de la "Lectii know-how..." ca poti descarca pozele mai usor decat crezi, doar prima etapa e mai nasoala pana instalezi programul si hard-ul. Daca nu te descurci, scrie-mi un pm.
Cgaby, multa sanatate lui Stef!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

saliu...
stef e mai bine...s-a plimbat cu sania!
maine il duc la gradi....
pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, nu stiu daca e bine ca ma bucur atat de mult, dar de dimineata am facut un test de sarcina Barza si a iesit pozitiv!!! exista sanse ca testul sa iasa pozitiv si totusi sa nu fie sarcina?

Alexandra, teoretic este posibil.
Tinem pumnii sa fie cu ochisori !!

Andreea, imi pare bine ca Alexandru a revenit la sentimente mai bune fata de gradinita.
Matei nu a protestat in nici un fel, doar de dimineata a fost mai ametit; pana ne reintram in ritm.

Dar la controlul medical de la gradinita tot n-a vrut sa deschida gura. Nu-i place de doctoritza si pace. Adevarul este ca nici nu stie sa-l ia, parca-i "lemn" (de la sotul drag citire). Mai ales ca Matei este foarte cooperant si intelegator la medic, daca il ia cum trebuie.

Gaby multa sanatate lui Stef! A avut o enterocolita, viroza intestinala sau ce?
Oricum daca ati iesit afara, sunteti mult mai bine. Bafta maine la gradinita.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

multumesc....sunt oricum nelinistita cand ma gandesc la ziua de maine...sunt sigura ca va face scandal... dar trebuie sa revenim la forma de dinainte de vacanta, nu?
pupici tuturor.
alexandra - asteptam vestea cea buna!

Mergi la inceput