tauroaice pline de viata (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Eftimie C. spune:
Incerc sa va scriu, dar fiind la serviciu trebuie sa-mi fac si meseria.Oricum trag cu ochiul cat pot de des pe-aici.
Vad ca va plangeti de bb-i.Si eu am un neastamparat acasa (de fapt e la mama si-l luam doar in week-end acasa).Da' mai creste el si-l dau la camin, iar dupa-amiaza va sta acasa cu noi.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
andreea_tx spune:
salutare,salutare.ce frumos ninge afara,abia asteptam sa iesim cu saniuta.
sa va traiasca neamurile,prietenii,dusmanii si toti care poarta numale de Ion.
andreeat
cgaby spune:
da...intradevar....foarte frumos afara. stef e in culmea fericirii..in sfarsit poate folosi saniutza..
sa traiasca toti Ionii...pozitivi si negativi!
pentru maine, la multi ani lui Matei! sa cresca mare si sa fie sanatos si norocos! pupici multi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
Eftimie C. spune:
Salutare.
Azi imi iau si eu bb-lu de la mama si-l scot cu saniuta la plimbare.Poate mergem la tara la bunici si acolo se va juca si mai mult in zapada.Ce bucurie pe capul lui sa se bata cu zapada sau sa vada cum ma mozoleste taica-sau.
Daca nu ne mai auzim pana luni (sunt libera), LA MULTI ANI tuturor care au sarbatoriti maine (Ioane, Ionei si Onute).
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
andreea_tx spune:
Eeeee...Ruxandra si din partea noastra LA MULTI ANI! sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos,sa creasca mare si voios.
petrecere frumoasa si daruri pe masura.
andreeat
ruxandra_sb spune:
Multumim frumos pt urari!!
De abia astept sa plecam inspre munte. Sper ca drumul sa fie o.k., plus ca vom mai pierde ceva la timp pe la Metro Ploiesti ca sa ne aprovizionam pt gratarul de maine.
De nins a nins si la munte, asa ca, daca nu este nebunie prea mare, o sa ies si eu la ski. Dar tare ma tem c-o sa fie buluceala mare.
Va urez un w-e frumos si cu multa zapada, ca sa aveti parte din plin de sapuneala si plimbat cu saniutza.
Basca, la multi ani de Sf. Ion !
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
cgaby spune:
buna!
distractie mare fetelor, sa aveti un wekend pe masura! cu zapada ...yupi!
pupici tuturor.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
Dianami spune:
Salutari tuturor!
Ne primiti si pe noi in randurile voastre?
Sunt nascuta pe 8 mai (ziua fondarii PCR ), asa zice lumea cand aude....
Sunt in anul 5 la Medicina, am o minunatie de bebelusa, un sot pe masura si o zapacita care acum e in concediu.... Apropo, matza e tot taur, de-aia eu ma inteleg cu ea si sotul nu prea .
Va uram la toti un an mai bun si plin de reusite, iar celor care isi serbeaza azi onomastica le uram "La multi ani!".
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
andreea_tx spune:
Bun venit Diana Mirela si sa-ti traiasca bebelusa.
la noi e durere mare abia l-am imbracat sa mergem la gradi,scandal mare ca nu mai vrea si cand am ajuns acolo a inceput sa planga mai tare ca in prima zi de gradi ca el nu mai vrea.nasol cu vacantele astea ca se obisnuiesc acasa si pe urma nu mai vor.
andreeat
gabibarta spune:
Diana Mirela, bine ai venit!
Andreea, si la noi scandal, isterii si lacrimi de crocodil, am fugit repede de la dragi sa n-o aud
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006