Sezatoarea canadiana (37)
Raspunsuri - Pagina 8
Donia spune:
Ira si si si Dupa o zi de tot rahatul am zambit pentru prima oara la 22.34 cand ti-am vazut oglinda masinii! Daca as fi mai odihnita cred ca as rade, dar nu mai am putere... Oricum, iti multumesc, ma duc mai relaxata la culcare.
Laurajr, ma execut cand s-o termina week-end-ul asta nebun.
Cred ca e in regula cu bomboanele, noi anul trecut am facut cate un cadou simbolic (o bomboana , o maslina, o atentie) pentru colegii de grupa ai Roxanei si le-am dat educatoarelor o cana din aia cu bomboane in ea. Si ele au oferit cate un cadou fiecarui copil, din banii lor, parca Roxana a primit o carticica si un pahar de plastilina. Dar pe de alta parte, nimic nu e obligatoriu aici, stii si tu. Faci cum iti place.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
gabid spune:
Am si eu o intreabare la fetele din Montreal!
Strang informatii despre cartiere si zone mai linistite in Montreal!Dorim o zona linistita,cu verdeata,unde sa nu ai nevoie acuta de masina!Sotul meu probail ca va avea masina dar eu nu cred ca voi avea pana nu imi gasesc un job ca sa ne permitem...utilitati aproape:metrou,magazine,gradinite-scoli.Mi-a fost recomandat cartierul Ahuntsic.Voi ce spuneti?
3 1/2 inseamna 2 camere sau 2 camere +bucatarie si un living comun cu bucataria?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
carmen77 spune:
GabiD, 3 1/2 inseamna apartament de 2 camere in RO ... adica 1 dormitor + living + bucatarie + baie. Nu stiu ce sa iti spun de Ahuntsic, nu prea cunosc zona, o zona buna care o stiu eu si indeplineste toate cerintele tale e Cote Vertu, ai metrou, tren, scoli, gradinite, si multe parcuri. E in zona Saint Laurent.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Ira spune:
GabiD, incearca sa vezi chirii si in Cote des Neiges, e central, ieftin si linistit. De fapt io nu stiu ca in Mtl sa nu fie cartier linistit, adica vorbim de cartiere linistite, foarte linistite, si exagerat de linistite. CdN e divers etnic, adica sunt mai multi emigranti (ca e central si e convenabil sa nu mergi mult cand stai cu chirie), tone de magazine mici mijlocii si mari à pied, deci nu ai nevoie de masina, parcuri, scoli bune (mai ales la extrema cu Outremont).
Uh, io ma apuc de curatenie generala de luni, incepand de la sertare si pana la geamuri, as dori daca se poate sa-mi recomandati un detergent mai puternic, sa nu mai fie nevoie sa frec atat pereti si dulapuri...Aici o fi tix ? Praf din ala de curatat ca in Ro ? Sau vreun praf minunat, sa spele singur ? Merci.
Dumnezeule, deabia astept seara de ajun, cu luminite si cadouri si cozonaci si linisteeeeeeee .
carmen77 spune:
Ira, detergent universal super bun ... Pinesol. Praful ala gen Tix din Ro .. este si aici ... dar imi scapa denumirea, sunt niste tuburi verzi .... Insa acelasi lucru il faci si cu Vim crema, scoate bine orice chestie mai "puternica" ... si nici nu zgarie. Insa eu iti recomand cu mare caldura un produs de la Black&Decker, se numeste Scrubber, e o perie cu niste buretei circulari la capat, merge cu baterii si iti cam face tie toata treaba . Eu l-am pus deja pe lista de cadouri de Craciun, mi se pare o chestie suuuuupeeeerr ... vezi ca saptamana asta e pe special la Canadian Tire cu 19.99. Poate il convingi si tu pe Mos ca meriti unul .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
clau07 spune:
Ira,
Solutia de curatat ca si tixul din Romanaia (pe care o folosesc eu) este intr-o cutie verde si se numeste COMET . Costa cam un dolar si ceva centi acolo.
Spor la treaba!
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
gabid spune:
Multumesc!
De Rosemont ce stiti?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
Ira spune:
Rosemont e un cartier super in Estul Mtl, e francofon - de québecoisi, poate cel mai rasarit cartier francofon daca luam in considerare ca Outremont ar fi de evrei; e curat, cu f multa verdeata, parcuri si scoli peste medie, insa nu are metro, ceeace cateodata poate fi un esential inconvenient. Are numai autobuze, iar cateodata, ca sa ajungi in punctul x al Mtl comparativ cu Rosemont, poti fi nevoit sd schimbi si 3 pana la 4 autobuze, ceeace nu e f amuzant, mai ales iarna. Dar eu as face sacrificiul asta pt scoala copilului, acolo sunt scoli f bune.
Fetelor, multumesc mult de sfaturi. Macar daca as face eu curat pe masura sfaturilor voastre .
Se apropie mos craciun.....ce bucurie, deja incep sa nu mai pot dormi bine de emotie, ma gandesc tot timpul la fericirea Sofiei, e intr-adevar primul an pentru ea cand realizeaza cu adevarat venirea lui mos craciun.