Sezatoarea canadiana (37)
Raspunsuri - Pagina 10
Mona_B spune:
quote:Deocamdata, en famille!Dar tu?
Originally posted by khristin
Salut fetele vesele,
Unde petreceti Revelionul? V-ati pregatit toaletele?
Cristina
noi si poze mai noi
laurajr spune:
Fetelor, cata harnicie, ce planuri marete de lustruit casa, m-ati molipsit si pe mine !!!
Voi accentua zonele fierbinti : baia si bucataria, ordine la jucarii in camera ioanei si restul aspirat si sters praful . De sters geamuri, astept temperaturi mai prietenoase, cata vreme imi zaresc vecinii, le consider curate !
Craciunul il avem antamat pe tot, Rev mai asteptam inca raspuns ( alo Woodstock, se aude ? ) dar e aiurea ca eu lucrez 28-30 dec ...
Ieri seara m-a sunat plangand o cunopstinta care neavand cu cine se sfatui, m-a apelat . Care e pe scurt povestea : sambata dupa ce si-a terminat cumparaturile cu familia, si-a amintit ca a uitat ceva important de cumparat si a intrat in market cu sotul, lasand pt 10-15 minute baietelul in masina . Baiatul ei are 5 ani si dormea si ea s-a gandit sa nu-l deranjeze ca oricum vine repede . Dar cineva a vazut-o si anuntat Politia si cand a iesit din store o astepta o masina si politistul i-a luat la intrebari pe ea si pe sot, legitimat, declarat nume si adrese . Le-a tras o sapuneala pe cinste ca daca le spargea cineva geamul la masina si le lua copilul ? ca l-au lasat pe frigul ala in masina fara manusi ; baietelul era super bine imbracat, asa ca in romania, iar in masina oricum era mai cald ca afara...
Trecem peste faptul ca zilnic vedem canadezi micuti cu capul gol si picioarele goale in cizme, fara manusi si cu gatul gol dar insotiti de adulti destyul de bine imbracati...
Politistul i-a zis sa se astepte la un telefon de la Autoritatea Familiei si Copilului( cum s-o fi numind ) evaluari, etc ...
Acum ea plangea si regreta amarnic greseala dar ma intreba : asta ii va afecta viza, statutul de parinte ? Ii vor lua copilul ? Poate face ceva ?
Eu habar nu am ce i se va intampla, ea tot spera ca politistul a vrut doar sa-i sperie bine de tot , dar voi poate ati auzit de cazuri de astea . Puteti sa o ajutati cu un sfat, o chestie ???
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Ira spune:
N-o sa pateasca nimic dpdv rezidenta, poate doar sa fie audiata la carrefour jeunesse. Dar daca venea un criminal in masina si-i omora copilul o mai durea undeva de rezidenta ? Sa zica merci ca totul e ok .
In alta ordine de idei, voi ati cumparat vreodata de pe net ceva ? Tareeeee ma tenteaza http://www2.victoriassecret.com/collection/?cgname=OSCLODRSBLK&cgnbr=OSCLODRSBLK&rfnbr=2666 vreo rochita de vaduva pt revelion, m-ar scuti si de alergatura prin magazine....N-am incredere sa-mi dau cartea de credit, voi ce ziceti, sa-mi fac curaj ? Merci de sfat.
Criss, io ma duc la un party de rev., sper sa fie pe gustul meu, ca pe Sofie la baby sitter chiar in noaptea dintre ani....nu o las.
Mon pays c'est l'hiver
Donia spune:
Wow Laura, ai strigat asa de tare ca s-a auzit pana aici! Lasa ca ne luam de mana si lucram amandoua, iar barbatii si fetele vor pregati totul pentru noi. Corect, nu?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
valentinag spune:
Ira,la ce vad eu in poze la tine si pe la stiri la noi,zic sa nu te puna naiba sa te apuci de sters geamuri la exterior ca se lipeste solutia de ele!Da poate ies misto,dai si tu in asa fel incat sa para neste stelute din solutie de curatat geamuri!
care va oferiti sa trimiteti niste zapada si pe la Bucuresti ca eu sufar rau,noi nu aveeem
ce minunata e iarna in Morial!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
Cricor spune:
Laura, depinde mult si de zelul celor de la Protectia copilului. Nu-i chiar nimic ce s-a intamplat, in sensul ca o data un dosar deschis intr-o asa o problma, orice probleme viitoare capata proportii uriase. Probabil ca vor veni sa-i intervieveze, sa vada care-i relatia cu copilul, se poate sa mearga la scoala sa vorbeasca cu profesoarele, nasol in orice caz.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
DanaMario spune:
Ira eu cumpar online destul de des in general nu-s probleme sa dai credit cardul.
Dar citeodata sint probleme eu saptamana trecuta am cumparat STODAL online de pe internet si m-au incasat de 4 ori 76$ pentru o sticluta de sirop.
I-am sunat si au zis ca returneaza banii ideea e ca ai ceva bataie de cap telefoane,e-mail cind sint astfel de probleme.
Dar in general e ok
Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh
Ira spune:
Merci. Valentinu, nu spal geamurile decat la interior, of course, n-are nici un sens sa ma obosesc. Oricum ninge aproape tot timpul.
Dana Mario, merci. Ar fi cazul sa-mi iau inima-n dinti.
As dori sa va intreb inca ceva....am reusit intr-un final sa schimb contul la banca...insa alocatia nu mi-a intrat nici in contul nr 1, nici in cel nr 2.... Sa mai astept ? Intreb pt. ca niciodata nu au intarziat.
Mon pays c'est l'hiver
carmen77 spune:
Ira, cum i-ai anuntat pe federali? Pe internet? Ca daca e asa .. poti sa uiti. Noi a trebui sa sunam ... cu toate ca am anuntat pe internet .. nu stia nimeni nimic . Deci pune mana te telefon si suna-i, ca alocatia de la federali mie mi-a venit de aproape o saptamana. E valabil si daca astepti alocatia de la quebec, adica pune mana pe telefon si suna!
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
carmen77 spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Ieri seara m-a sunat plangand o cunopstinta care neavand cu cine se sfatui, m-a apelat . Care e pe scurt povestea : sambata dupa ce si-a terminat cumparaturile cu familia, si-a amintit ca a uitat ceva important de cumparat si a intrat in market cu sotul, lasand pt 10-15 minute baietelul in masina . Baiatul ei are 5 ani si dormea si ea s-a gandit sa nu-l deranjeze ca oricum vine repede . Dar cineva a vazut-o si anuntat Politia si cand a iesit din store o astepta o masina si politistul i-a luat la intrebari pe ea si pe sot, legitimat, declarat nume si adrese . Le-a tras o sapuneala pe cinste ca daca le spargea cineva geamul la masina si le lua copilul ? ca l-au lasat pe frigul ala in masina fara manusi ; baietelul era super bine imbracat, asa ca in romania, iar in masina oricum era mai cald ca afara...
Trecem peste faptul ca zilnic vedem canadezi micuti cu capul gol si picioarele goale in cizme, fara manusi si cu gatul gol dar insotiti de adulti destyul de bine imbracati...
Politistul i-a zis sa se astepte la un telefon de la Autoritatea Familiei si Copilului( cum s-o fi numind ) evaluari, etc ...
Acum ea plangea si regreta amarnic greseala dar ma intreba : asta ii va afecta viza, statutul de parinte ? Ii vor lua copilul ? Poate face ceva ?
Eu habar nu am ce i se va intampla, ea tot spera ca politistul a vrut doar sa-i sperie bine de tot , dar voi poate ati auzit de cazuri de astea . Puteti sa o ajutati cu un sfat, o chestie ???
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Laura, nu stiu daca ai auzit de cazul ala de acu vreo cativa ani, cand un tembel de tata a uitat copilul in masina .... o zi intreaga . Trebuia sa il duca la gradinita, de obicei il ducea sotia ... in dimineata respectiva l-a dus el ... si cum nu era obisnuit cu asa ceva ... a uitat pur si simplu copilul de vreo 2 anisori in masina . Era vara, super cald, copilul s-a deshidratat si a murit . Ei, ceea ce vroiam eu sa spun e ca de atunci politistii fac urat de tot la cazurile astea de copii lasati in masina. Si adevarul e ca acum e frig afara, nu zic eu ca se instaleaza hipotermia in 15 minute, dar mie tot mi-ar fi frica sa il las pe Matei singur in masina, daca se trezea copilul, deschidea usa si pleca? Sau scenarii ... sunt multe. Oricum, bine ca e bine copilasul. Despre sanctiuni ... nu stiu ce sa iti spun. Cred ca depinde de politist, de judecatorul de la Protectia Copilului ... de multe. Probabil ca ii vor deschide un dosar ... si vor fi monitorizati pe viitor atent.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003