Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
Bee- multumesc frumo
, mai am putin!
Toanca-"dupa gura lumii sau cele babesti" se spuen ca fetele vin mai repde, nicidecum baietzeii care ar fi mai lenesi, dar fiecare copil e unic cum si fiecare sarcina e la fel, asa ca..om vedea la sfarsitul lui februarie care e statistica, ne va ajuta Monica
- SI da a anscut natural, f. repede -i s-a rupt apa,si sunt bine amindoi!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Ursoaica pe langa ca sunt patrioti sunt mai comunisti decat comunistii.
31+ si
04/25/2000
toanca spune:
Ma bucur tare mult ca sunt bine amandoi.
In rest, eu nu prea am cu ce sa ma laud; sunt maaareee si greeeaaa.....merg ca o rata, ma dau cam greu jos din pat si ma duc pe 5-6 ori pe noapte la buda; iar arsurile nu ma lasa deloc.
Ma bucur ca toate sunteti ok.
Poate reusesc si maine sa intru...
Toanca
si
Matei Alexandru 34+
poze
Denisam spune:
Diana- mergi si cere sa mai faci inca o ecografie, spune-i ca ai temeri, daca nu ii psuh tu pe ei, nu prea ies din asa zisul"schedule' pe ideea ca e ok si asta e procedua standard, mai ales in state, asta stiu de la prietene, aici se fac cel putin 2-3 ecografii la o sarcina fara probleme, dar instrumente sa "bage in tine -pe masa", dc nu e cazul, nu o fac.
Eu zic ca daca tu te duci cu intrebari si esti mai "agresiva un pci cu meidcul' va face si cum vrei tu, eu asta am observat si vad c amerge cam 80-90%. si altfel te trateaza unii dc vad ca esti informata.Vate kg are bebe isi pot da seama si in masurarea burtzii, sa stii, macar asa aproximativ.Eu vreau sa intreb pe 20 dec si chiar sa mai cer o ecografie la 36-37 saptamini, desi am 4 pina acuma.
Bafta!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
diana12 spune:
Denisa, acum o saptamana i-am cerut medicului sa mai fac o ecografie. M-a intrebat ce motive am sa mai vreau una si i-am dat multe motive. Dar nu l-am convins.
Mi-a zis ca mai vedem, dar el nu vede rostul. Mi-a zis ca am avut o sarcina asa de frumoasa, fara nici o problema macar incat nu are rost sa mai facem o ecogrfie. Si auzisem ca asigurarea deconteaza doua ecografii, dar daca le faci de capul tau platesti din buzunar si nu am innebunit sa dau 350$ pe o ecografie.
Dar e drept ca am incredere in el si imi place cand stam de vorba. Sper sa fie asa cum zice el si sa nu am probleme pana la sfarsit.
31+ si
04/25/2000
marchplayer spune:
Denisa, multumesc pentru oferta, dar mai am rabdare putin pana adun si eu punctele necesare! Vad ca te-ai vopsit! Ptiu sa nu te mai recunosc!
Diana, pai daca n-ai nevoie de o alta ecografie de ce sa-ti faci? Poate la noi este gresit ca ne fac la fiecare luna fara sa le cerem! Waw ce scump este la voi...la noi costa aia morfologica aproape 100$, restul sunt ieftine.
Monica, serialul acela Anastasia este ca un somnifer pt. mine, iara am adormit, si nu vroiam sa mai dorm dupa amiaza ca nu ma simt bine cand ma trezesc.
Ursoaica, irina, vizionare placuta la meciul de handbal!
daniela 31 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
Fetele cum s-a terminat meciul?
Moni, Anastasia s-a terminat de mult!Iti refaci fortele pt diseara?
Diana, bine-ar fi sa fie sarcina fara probleme pana la sfarsit. Eun am avut non stop probleme in sarcina, de la greturile de pana la 4 luni, apoi triplu test prost, probleme cu coagularea, lichid aminiotic mult (cica), placenta jos, copil invers 
. Si raman la medicul la care am fost de la inceput, cred ca din superstitie! El a continuat sa-mi spuna ca n-o sa fie nici o problema (desi uneori ma intrebam daca stie vreuna din problemele pe care le am)! SI eu prefer sa ma duc la el care nu ma panicheaza, fiindca in ciuda tuturor sperieturilor pe care le-am avut, multumesc lui Dumnezeu, sarcina pare ca merge bine, fetitza se dezvolta ok, iar eu nu vreau decat sa nasc s-o tin in bratze si sa ma conving cu ochii mei ca e sanatoasa.
Bee 36+
si Fetitza
Denisam spune:
Irina si Ursulina care e rezutatul la meci?
Diana- multa bafta in continuare cu sarcina-sa fie bine.
EU in 35 de min plec la medicul de familie, sa-mi tinetzi pumnii sa imi dea concediu emdical.
Monica ne vedem la alt capitl si cam in 4h ca trebuei sa ma oprescla nasi sa las caduriel de la Mos Nicolae pt copii, ca de simbata nu le-am luat ca m-au surprins..
Daniela- sper sa te simtzi bine!
Va pupam pe toate
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Ursoaica spune:
Denisa 30 27. Cu greu le-am batut.
Sa vezi ce ne-o furam de la Franta.
Fetelor deocamdata va spun PA. Intru mai tarziu ca a venit domnul si vrea sa continue sa traduca. Ne vedem pe la 12.00.
Ursoaica
36