La Elvetzieni (9)
Raspunsuri - Pagina 2
Pegasis spune:
Fetele, vreau sa va urez si eu alea-alea ca nu stiu cind mai apuc... Ne tinem de vizite zilele astea si nu stiu daca mai intru p'acilea.
Asa ca va doresc s-aveti un Craciun Fericit, cu multe daruri si alaturi de cine vreti voi! Sa fiti sanatoase, la fel si cupiii vostri, sa petreceti frumos si sa ne "vedem" cu bine!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
iren spune:
Fetele frumoase shi dragi, sa avetzi nishte sarbatori pline de lumina shi bucurie
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
iren spune:
La multzi ani, dragelor, sper ca v-atzi imbuibat bine
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
lorelei_19 spune:
La multi ani fericiti tututor fetelor mele dragi si un an nou plin de bucurii, sanatate, pace si liniste sufleteasca, impliniri si succese! va pup pe toate cu mult drag
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
iren spune:
Neatza, fete!
Noi stem cumintzi, ceea ce va dorim shi voo
Hai, la multzi ani, ca asha o s-o tzinem pīn de Boboteaza
Pentru cine nu shtie, ieri a fost ziua lu Lorelei, asha ca totzi in cor LA MULTZI ANIIII!!!
decembrie
degetzeii
lorelei_19 spune:
Iren, cumatra draga, uite un maaare cat casa pentru mesajul minunat pe care mi l-ai scris! esti o dulce
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
iren spune:
Dragele, LA MULTZI ANI shi multe bucurii, sa vi se intimple numa lucruri bune shi sa fim sanatoshi!
decembrie
degetzeii
miraklucker spune:
DRAGELOR VA DORESC UN NOU AN FERICIT PLIN DE BUCURII SI REALIZARI SI MULTA, MULTA SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI!
Mira 32+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
pistachio spune:
LA MULTI ANI!!
Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri!
Va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph
iren spune:
La multzi ani, dragelor, sa fim sanatoshi shi iubitzi!
Noi am petrecut cu Anita &co , ne-am simtzit tare bine pin la doo juma, cin a sunat vecinu de dedesubt sa spuna ca e galagie shi el nu poa sa doarma Bree, ce tzi-e shi cu elvetzienii ajtia sictiritzi shi plictisitzi/ori...
Shi-altadata, shi-altadata
O s-o facem shi mai, shi mai lataa
Anitu, da poze, bre...
decembrie
degetzeii