La Elvetzieni (9)
Raspunsuri - Pagina 11
lorelei_19 spune:
fetelor, abia m-am ridicat din pat dupa un uikend plin de febra si darmgrippe. si barbatu' mi-e in olanda, Malina la scoala, si nimeni nu putea sa-mi faca un ceai macar. a fost un efort sa cobor la parter in bucatarie. uuuf! si eu care rezervasem un wellnesshotel, mor de ciuda. asha a patzit si biata fiica-mea, tot weekendul bolnava.
Danelutza, fii atenta cu invitatziile, ca s-ar putea sa se materializeze , noi venim pe 23-24 in lugano, ca are loc deschiderea oficiala a muzeului vamei, da-ti dau amanunte cand stiu mai bine ce si cum. stiu ca avem liber cateva ore, si ash putea sa trag o fuga s-o vad pe principesa voastra, si pe tine, of corse.
Irenu, iar esti singurica??? ce fac copiii?
Mira, ce face puitzul ala mic de tot? doarme noaptea?
Anita, sar-mana de intrebare, iote ca am facut o pauza pi motiv di boala . da voi ce mai faceti? cum v-ati obisnuit in noua casa?
la noi niiiinge, niiiiiiinge, de nu se mai termina- ar trebui sa curatz aleile din fatza casei, da nu pot, n-am putere.
fetelor, am obosit, ma duc iarasi sa ma culc. va pup pe toate si va urez o duminica frumoasa de tot
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Danelutza spune:
Ana cind vii luna asta pe 23-24 ?! Te astept.
Si ca sa-tzi spun ca nu esti singura care nu se simte bine, eu sint racita bocna si mi-e frica sa n-o molipsesc si pe Isabella. Asha ca profit ca-i duminica si o mai las cu tati. Apropo, spune-mi unde gasesc amanunte despre numarul pe care mi l-ai dat, ca am incercat, mi-a trancanit unul ceva in nemtzeste, apoi pauza, diez... pauza, am format si dupa diez si inainte numarul, dar... imi vine ton de ocupat.
Pupici si sanatate multa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
lorelei_19 spune:
Danelutza, asha se procedeaza: formezi numarul ala care incepe cu 0900, cand incep aia sa vorbeasca ii ignori iar tu formezi numarul pe care-l ai de format inclusiv codul romaniei, cam asha: 004074556321 - (numarul nu exista, l-am scris la nimereala), dupa care inchei cu diez. asta-i tot. nu formezi diez inainte, ci doar dupa ce termini de format nuamrul.
fug din nou la nani. insanatoshire grabnica, Danelutzu!
Danelutza spune:
... multzumesc si somn ushor...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
ramona71 spune:
buna fetele !!!
ce mai faceti voi?
Eu am fost ocupata sapt asta cu mutatul!Am cump mobila in cam Fabianei si sotul a fost acasa din cauza vremii nu a lucrat.Asa ca am tot fost ocupata si nu am mai avut timp de comp.Care ati fost la petrecere la Baden?Am vrut sa venim si noi dar s-a anuntat o clienta la epilat asa caa trebuit sa renunt la petrecere
Sper ca v-ati distrat!!!
Apropo de telefon...A tot vrut sa va intreb cum sunati voi acasa mai ieftin?Ana poti sa-mi dai si mie amanunte te rog?
Va pup pe toate si va urez o sapt placuta!!!!
iren spune:
Ramona, io n-am fost la Baden, au fost prietene de-ale mele, shi-o fo' cîh Bine ca nu m-am dus, c-a fost Extrema pe la mine shi-o caram degeaba pin-acolo, plus ca cc keltuiam banii pe tren, mai bine i-am dat pe tzoale
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noi
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by ramona71
buna fetele !!!
A tot vrut sa va intreb cum sunati voi acasa mai ieftin?Ana poti sa-mi dai si mie amanunte te rog?
Ramonelu' uite-aici un www.raptel.ch" target="_blank">link unde gasesti o lista cu tarifele pe tzari. te duci la litera r si cautzi, vezi ca sunt tarife si numere de telefon separat pt fix si mobil. formezi numarul ala de pe site, astepti sa sune omu' sau oama , il ignori, cum spusesem si Danelutzei, formezi numarul romanesc cu toate prefixele dupa el, dupa care apeshi diez (#). eu sun asha de mai bine de juma de an si-s tare fericita, notele de plata la tel au scazut vazand cu okii. iti vine tot pe factura de la swisscom convorbirea. so, daca mai ai intrebari, cu placere
fetelor, va urez o saptamana faaaina de tot si va tzuk cu drag
Danelutza spune:
Ana ce inseamna superpreis ! ca la mine tot nu vrea, nu i-o fi placind fatza mea ?!
A uitai sa va spun, o saptamina buna la toate.
miraklucker spune:
si eu tot asa vorbesc si e tare bine. Deci formati numarul de acolo de unde v-a spus Ana il ignorati pe nenea ala, eu nici nu-l mai las sa termine dar apoi apasati pe steluta nu diez (la mine asa merge, eu asa stiu) si formati 0040..... Trebuie sa mearga !!!
Ana, bebelina mea a mica de tot e tare cumintica si tareee dulce. Dar au inceput si colicile..., noroc ca i-am zis mamei sa-mi aduca ceva sirop din Rom care e tare bun o calmeaza imdiat si doare bine dupa el.
In rest astialati doi dsunt intr-o faza proasta!.
David e tare rau, nu mai stie ce sa faca !!! daria nu mai vrea sa adoarma decat cu scandal.... si cam atat
Eu ma chinui acum sa fac un test de germana sa vad pe unde ma incadrez, de fapt imi trebuie examenul de nivel B1 pentru ca sa-mi echivaleze diploma de asistenta. Nici nu stiu daca se merita sa fac toate astea, cursul de echivalare dureaza 6 luni si costa...5000fr daca la anul intram in EU se schimba toata situatia plus ca eu in august am 5 ani si pot cere cetatenia!
Si.... asteptam primavara care nu mai vine
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Danelutza spune:
Fetelor pe mine nu ma vrea neamtzu, facui numarul de telefon si dupa... diez... si dupa termina ala de vorbit si-mi vine ton de ocupat.
Poate e numai pentru partea aia a Elvetziei si nu vrea si italieni