Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Amely eu iti primesc ...ca am anticorpi...abia am scapat de raceala: miere, ceai si lamai cat cuprinde...n-am luat nici un medicament si bb ioc, deci m-am chinuit degeaba!
Mai am ramac cu o tuse seaca, care ma apuca din cand in cand.
Eu p-aci sa aud vesti de la Liana!
Ionica - ma bucur asa de mult ca ai venit in vizita...multumesc pentru urari...am citit la "Scrisoare...": Mosul e tare bun si sigur ii va vizita pe toti ingerasii!
Mishu - stiu ca ne citesti !!!!!!!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor din pacate nu's..am scris la "Superpaciente"..nu mai incar pagina si aici...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by bety
Mishu - stiu ca ne citesti !!!!!!!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Corect! Cate un de la mine pentru fiecare!
Bety,tie ca esti ploiesteanca de-a mea!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mishuleeeeeeeeeeee si io te

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Eu nu mai inteleg nimic...[green]Amely[green] iubita de unde ai inteles tu ca Diciu e ?...pup fata racita...incrucisam microbii sa vedem ce-o sa iasa...eu cred ca am o luna de cind ma lupt cu raceala...
Bettysor ...daca tot ai anticorpi....
Liana ...oltencuta scumpa...o sa vina si ...nu s-a incumetat de data asta cu atitea antibiotice...
Simonette...
Galina sper sa rezolvi cu banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Lianaaaaaaa.....tinem pumnii sa vina bb!

dienush cu bebelush
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana scumpa imi pare rau ca nu e bb, dar e super ca esti la ovulatie si ai si super folicul. pupici .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Amely...nici pe departe sa fiu cu bebe iubita...astept sa-mi vina rushii din zi in zi...si mai mult...sindromul meu prementrual a luat-o razna...ma simt ca si cum as fi fost calcata de tractor..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Buna fetelor!
sunt Alina mai noua pe site....imi explicati si mie cum trebuie sa calculez cand e perioada propice,va rog frumos!

PS sa nu radeti prea mult de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Liana30lasa mama ca tot a iesit ceva bun cu testul ala , macar esti la ovulatie, ai foliclul si endometru bun si peste 2 saptamani chiar o sa ai test de sarcina pozitiv.
Eu sunt in ziua 21 a CM, ziua 8 de la ISA. Nu stiu ce sa va spun fetelor dar nu sunt prea optimista , nu stiu de ce.Semne nu prea mai am, mijlocul m-a durut de prin ziua 4dpo pana prin ziua 6 dupa care pauza. Azi noapte m-am trezit pe la 3 din cauza sotiorului care sforaia in urechile mele si nu am mai putut adormi pana la 6 cand a iesit pe usa. Ba mai mult pe la 5 eu mancam un sandwich cu pateu ca-mi chioraiau matele. Apoi de la 6 pana la 8:30 am adormit la loc si acum ma simt ca si batuta.
Asta e, vom vedea ce se intampla in urmatoarele zile, iar daca nu iesei dupa prima ISA, mai fac o incercare anul asta.
Va pe TOATE,

Cristinna

Mergi la inceput