Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 7
ingeras26a spune:
Cami, acidul folic se ia 1/zi. Despre restul...m-ai bagat si pe mine in ceata...mai
si tu azi si vineri si...ce-o fi o fi!
Dar nu ti-a spus ovar cu aspect postovulator, sau ceva de genul asta??
Ca mie asa imi spune dupa ce ovulez:)
Tabi, cred ca ea zicea ca-i z13 DPO, nu z13 CM...
Pupicei, Ingeras
asi spune:
Cami de unde stie eco Doppler ca e ovocit inauntrul foliculului ca eu de asta nu am mai auzit?Nu se stie daca este ovocit doar daca se face aspiratie de folicul si se studiaza la microscop.
Madana spune:
Oana 

Rodi scumpa mea imi pare nespus de rau pt. ziua de azi si ca nu pot sa te ajut. Imi vine sa-mi dau palme ca nu am fost pe msg. , am avut f. multa treaba la birou si pur shi simplu nu l-am activat. Te pup dulce si sper sa reusesti sa iesi din impas. 
Liana draga de tine, sa inteleg ca tu ai un samburel mic acolo in burtica. Offf si cu atatea antibiotice, sper sa fie totusi ok. Dar chiar daca ai fi stiut de bb tot trebuia sa iei medicamente puternice ca sa scapi de amigdalita aia nenorocita. Incearca sa nu te panichezi, ok? Te rog sa ne spui ce-ai facut la dr.
Pup toate fetele scumpe 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
catty spune:
LIANA, felicitari. Sa ne vi maine cu confirmarea medicului. 
Eu maine dimineata ma duc la eco. Sper sa fie tot un folicul baban si endometrul sa fie marisor, cu anemic ca luna trecuta. Oricum tare imi e ca am ovulat azi, dar luna trecuta a fost in ziua 15-16, si azi este ziua 12, deci maine 13. Poate am si eu noroc si ziua 13 o sa imi poate noroc ca altor fete.
catalina
cami30 spune:
Nu mai stiu fetelor..Asta la care merg eu e celebru pentru ecograful color 3 D pe care il are da' el e cam varza asa.. E medic generalist si nu mai face decat echo..daca n-ar fi aparatul nush ce medic ar fi.
Asa cica a vazut doppleru lui. Despre sacu douglas nika' nici eu nu am stiut sa sa intreb...
Deci nu se mai vede nika dupa ovulatie? Aia de 11 si 13 sa fie din cei vechi? Ca am avut vreo 8 de toti...
pozelemele
cami
asi spune:
Foliculii mai mici se vor resorbi.La dimensiunile astea au adpect normal.
Daca te duci la un dr.generalist habar nu are de amanunte legate de stimulare aovariana si ovulatie.
Cel mai bine e sa megi la un ginecolog care sa pricepa si eco.
Cristinna spune:
Liana 30 se adevreste inca o data ca atunci cand te astepti mai putin se intampla minunile
. Eu iti doresc ca samburica cel mic sa nu fie afectat de antibiotice si sa creasca linistit si sanatos la mamica lui in butica
.
Totusi ce ti-a dat de banuit de ai facut test?
Cami eu acum 2 luni am patit ca si tine, adica mi-au crescut foliculii pana in ziua 13 la o anumita dimensiune , dupa care in ziua 14 erau cu 2-3 mm mai micutei.La mine s-a vazut totusi un pic de lichid in acul Douglas, dar dr a zis ca ovulatia nu a fost dusa la bun sfarsit. AAA...dar eu nu eram pe stimulare,ci doar pe ovulatie naturala.Pe de alta parte se poate ca sa se fi spart foliculii aia 2 si din cauza stimularii sa se fi facut alti foliculi . Eu iti doresc sa fie bine oricum ar fi
.
ASI uite un
de la mine. Va cunosc putin si pe tine si pe nazdravanul tau de baietel din auzite , mai precis de la Mariana Tache. Eu sunt nasa lui Simonel
.
Va
pe TOATE
Cristinna
ionica spune:
Dragele mele,
Am intrat sa va urez "SARBATORI FERICITE" un Mos Craciun care sa va indeplineasca toate dorintele voastre si nu in ultimul rand SANATATE multa ca sa aveti pentru mult mult timp!!
La cele care ingerasii au venit le urez toata fericirea din lume ,la noi cele care a intarziat sa nu disperam ca o sa vina!
LA MULTI ANI "Voua toate"
LA MULTI ANI "DESPRE COPII"
Multumesc tuturor ADMINILOR si celor care se ocupa de acest site minunat !
Dumnezeu sa va auda dorintele.
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Amely spune:
Fetelor, sunt racita cobza...exact ce-mi lipsea...
Cami, probabil ce s-a vazut la tine si nu era perfect rotund, era corpul galben, ceea ce e foarte bine, inseamna ca ai ovulat...
MOana, imi pare rau...stiu ce inseamna pasa proasta pt. ca experimentez si eu in perioada asta...
Diciu, esti
???? sau n-am inteles eu bine...ca sunt varza la ora asta...
Fetelor, sunt atat de obosita si mi-e asa de rau de la febra incat ma retrag...va pup virtual (fara microbi!) si va iubesc pe toate.
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi