CRACIUN FERICIT pt 75 de orfani - POZE !!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 3
denis spune:
Fetelor,
Cand va intalniti, contactati-ma si pe mine sa aduc si eu cate ceva... Nu prea multe, dar e binevenit sper si putinul de la mine.
I-am lasat lui Tzuni pe PM nr meu de telefon.
Pupici
Denisa, mami lui Cosmin
Tzuni spune:
Dragele mele,
pentru ca sunteti atatea care v-ati oferit sa dati o mana de ajutor pt Craciunul micutzilor de la Sf Vasile, va propun sa ne intalnim
maine,
SAMBATA, 10 DECEMBRIE 2002, ora 11.00 LA INTRAREA IN PARCUL TINERETULUI, VIS-A-VIS DE LICEUL SINCAI
pt colectarea donatiilor (jucarii, hainutze, barduti si banutzi). Va rog sa incercati sa veniti acolo pana la ora 11.30. Timpul e scurt, si trebuie sa ne miscam repede. Mi-ati fi de mare ajutor daca ati veni, pt ca timpul nu-mi permite sa trec pe la fiecare sa iau ce aveti de dat. Sper sa ma intelegti si sa ma ajutati.
Va multumesc si va astept!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
denis spune:
Vreau sa vin, dar mi-e foooooaaaaarte ...departe.
Este vreuna dinre voi care sta prin zona Obor, Colentina, Mosilor, St cel Mare...ceva de genul asta, sa ne intalnim azi eventual...???
Denisa, mami lui Cosmin
Tzuni spune:
multumim, pumpkin, s-a rezolvat!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
impreuna spune:
Initial ma gandisem sa obtin o sponsorizare pentru cadouri de Craciun de la un ONG, dar m-am trezit cam tarziu:( (de asta am intrebat daca orfelinatul e in Buc.)
Asa as putea sa trimit niste banuti? Si daca da, unde si cum?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Initial ma gandisem sa obtin o sponsorizare pentru cadouri de Craciun de la un ONG, dar m-am trezit cam tarziu:( (de asta am intrebat daca orfelinatul e in Buc.)
Iti trimit PM cu un cont bancar (al meu). Imi spui cand si cat pui si eu ii scot si-i pun la un loc cu ceilalti! Multumim, impreuna!
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Originally posted by impreuna
Iti trimit PM cu un cont bancar (al meu). Imi spui cand si cat pui si eu ii scot si-i pun la un loc cu ceilalti! Multumim, impreuna!
Ok, astept. Daca apuc, merg maine la banca si apoi iti trimit un PM.
Tzuni spune:
impreuna, ti-am trimis datele pe PM