Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

daca vreit sa va destindeti un pic...am primit o chestie draguta, si chiar am zambit

Stii ca traiesti in 2005 cand:

1. Tastezi din greseala parola la cuptorul cu microunde.

2. N-ai mai jucat Solitaire cu carti adevarate de ani intregi.

3. Ai o lista de 15 numere de telefon pentru cei 5 membri ai familiei tale.

4. Ii trimiti un email persoanei care lucreaza la biroul alaturat.

5. Motivul pt. care nu tii legatura cu prietenii tai e ca nu le stii adresa de email.

6. Cand te duci acasa dupa o zi lunga de munca, tot mai raspunzi la telefon intr-o maniera sobra de afaceri.

7. Cand suni de acasa, formezi 9 din greseala pentru o linie externa.

8. Stai la acelasi birou de patru ani dar ai lucrat pentru trei firme diferite.

10. Seful tau nu stie sa iti faca treaba.

11. Prestatorii de servicii tind sa depaseasca in numar angajatii permanenti si au mai multe sanse.

12. Ai citit aceasta lista dand din cap si zambind.

14. In timp ce citesti te gandesti sa o dai mai departe prietenilor.

15. Ai primit acest email de la un prieten care nu mai vorbeste cu tine, decat ca iti trimite bancuri de pe net.

16. Esti prea ocupat ca sa iti dai seama ca am sarit peste nr. 9.

17. Te-ai intors inapoi ca sa verifici ca nu exista nr. 9.

SI ACUM TE AMUZI DE UNUL SINGUR!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata.

Mamacita, felicitari. Sa o tina tot asa!

Anca Michaela, am vorbit cu mama si iti scriu ce am aflat:
- bai de sezut cu ceai de pelin - infuzie 20-30gr/l sau clisma (dar asta nu stiu daca se poate face la bb-ei)
- ceai din frunze de afin - 2 lingurite/100ml apa clocotita - se bea caldut fractionat in 3 reprize pe parcursul unei zile
- tinctura de propolis se obtine din propolis macerat in alcool, pediatrul vostru a zis ca e OK?
Din ce am scris baile de sezut cred ca n-au cum sa-i faca rau, fiind bebelus, dar oricum trebuie intrebat medicul daca e voie.
Va pupam si va dorim sa scapati repede de oxiuri.

Nu in ultimul rind, LA MULTI ANI! Melissa Ioana si Adina Nicoleta.

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

Multumim tuturor pentru incurajari.Intradevar,si eu am luat in calcul varsta corectata a lui Vladut pana saptamana trecuta ,cand am facut ultima vizita la neurolog.Mi-a spus, ca pe masura ce inainteaza in varsta, diferentele nu ar mai trebui sa fie asa mari,si deja ar fi trebuit sa recupereze.Sunt lucruri pe care le face si altele pe care nu poate sa le faca.Exemplu:sta singur in fundulet pentru un minut ,dupa care se rastoarna...Oricum,noi am hotarat sa nu-i mai monitorizam asa strict toate miscarile,sa lasam timpul sa-si faca treaba,si sa ne bucuram de copil.Sotul meu spune ca Vlad s-a nascut prematur si noi o sa murim prematur.
Rrox,ai nimerit la CF2 in plina infectie stafilococica,de asta nu v-a fost bine?Dupa ce-am nascut,mi-a spus si mie dr. de la CF2 ,ca de fapt asta a fost principalul motiv pentru care m-a transferat.
Ninocikap si Ellina ,piticii vostri sunt niste uriasi foarte frumosi.
Mamacita,nu vreau sa te sperii,dar eu la ANDRA nu am dormit fara intrerupere o noapte pana la 2 ani.Acum mi se pare super pentru ca Vlad doarme de la 22-8,si chiar am neobrazarea sa ma enervez cand mai chitae pe la 2 noaptea ..de sete.Te compatimesc sincer.
Lauraspeedy,ce coincidenta !Ne-am inscris in club in aceeasi zi ,si ce zici de faptul ca si eu sunt galateanca la origini?
In alta ordine de ideei,a trecut si a 7-a zi de la vaccin si nici o reactie adversa.Sa deaDumnezeu s-o tina tot asa ca tare ma streseaza chestia asta,si inca nu stiu daca am facut cea mai buna alegere.Acum stau cu sufletul la gura,pentru ca nu stiu ce o sa-i spun medicului de familie daca o sa ne cheme la vaccin,pentru ca nu i-am cerut parerea cand i l-am facut.Nu am incredere in ceea ce spune ea ,dar nici nu as vrea sa se supere...
Succes celor care vor face vaccinul astazi.Sa pasiti cu dreptul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Ellinia, da, intr-adevar traim in 2005,mai un pic 2006.Cat de cinic suna afirmatiile alea, si cat de adevarate sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Multumim tuturor de aprecieri.

noi am fost dimineata la doctora de familie... pentru vaccin, doar ca nu l-am facut... pentru ca raguseala era semn de ..... rosu in gat... asa ca trebuie sa ne tratam intai...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!

An-k cum e Bianca? Multi din partea noastra!

Mamacita felicitari pentru somnicul de 10 ore!Sa o tina Alexutul tot asa!Si felicitari pentru "bravo"!

Ninocikap mersi .Bafta la vaccin azi! Si noi mergem, cred, saptamana viitoare, mai trebuie sa o sun luni pe dr. sa vedem ce "instructiuni pretioase" au mai primit!

Bafta si celorlalti care se inteapa azi.Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toata lumea!Vaccinare usoara!

Alessia MULTUMIM!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Nino imi pare rau ca sunteti bolnaviori!Si atunci cand faceti vaccinul?Ati primit ceva tratament pentru "rosu in gat"?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraspeedy spune:

Salutare la toata lumea!
Am fost dimineata la vaccinare, am plans un pic , cupkila putin si mama-sa mai mult, iar acum suntem bine merci. Stau cu inima cat un purice sa nu faca febra si alte complicatii.
lauraspeedy

Mergi la inceput

Lauraspeedy tinem pumnii sa fie totul OK!

Ninocikap tocmai am vazut pozele cu feciorul tau!Ce mare si frumos e!Vad ca si la voi telecomanda e "jucaria preferata"!Si la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Adseana ne-a dat Ceclodyne de 125 sa ii dau o linguritza la 12 ore...si cand terminam sa ma duc iar la control.. intradevar telecomanda e la putere.. avem una la care i-am scos bateriile ca sa se joace el cu ea, ca sa ne lase pe noi in pace.. dar crezi ca nu stie ca nu e aceeasi...

Lauraspeedy tinem pumnii cu vaccinul, sa nu aiba reactii.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput