Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 11

danna_J spune:
Buna dragele mele,nu v-am uitat, dar Sara mea a fost cam bolnavioara, azi a inceput sa-i fie mai bine si eu vad ca i-am preluat locul. Am fost azi la controlul de rutina (8.700 gr / 73.5 cm) a si consultat-o si pana la urma i-a prescris pentru raceala niste picaturi cu antibiotice si se pare ca astea in sfarsit au functionat, poate si ea acum sa respire mai bine, mai luam siropel pentru tusa si picaturi pentru ochii (care le-am oprit ca e ok).Dragele mele mamicute, va doresc numai bine in perioada asta nefericita cu epidemia de pojarel, sper sa treaca odata si toti bebelusii sa fie feriti de vre-o complicatie fatala , sunteti in gandul si rugaciunile noastre, ii imbratisam cu drag pe toti prietenii nostri care au avut azi vaccin
.V-am citit dar zau ca sunteti harnice si au mai venit si alte ajutoare noi si pline de frumusete
, carora le urez si eu BUN VENIT printre noi, daca n-ati stiut pana acum, noi va asteptam fetelor (nu stiu ce a durat asa mult pana ne-ati gasit
:
Lazy
Lauraspeedy
laura19
... ma inscriu si eu la concursul 'puturoasa forumului' daca imi permiteti, vreau sa-i 'suflu' premiul Alessiei, care sincer nu-l merita
!Sunt alaturi de voi, de burticute
, de mamicute care se lauda ca batem din palme 'bravo'
, de mamele voastre care-si serbeaza zilele de nastere sau de cele care au probleme cu sanatatea... alaturi de printesa BIA care nu ne-a lasat singure sa fim bolnavoiare
ce mai... ? De toate, si nu uitam de burtica 'calarita'
... de o printesa scumpa si dulce... si de Alinuta la care ma gandesc des, des
.Multumesc Daria
pentru promtitudinea cu care m-ai servit, daca va ocupati asa de toate comenzile sunt sigura ca nu o sa mai ai timp nici sa ne spui
...Noapte buna (hapciu) la printi si printese si la parintii si fratiorii lor dragi! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina LuminaCraciun fericit!

coco spune:
Danna- gand la gand cu bucurie: asa gandeam si eu de Alessia- in nici un caz nu e ea puturoasa grupului!
Multa sanatate micutei Sara -sa se intremeze rapid, sa va bucurati linistiti de sarbatori! Dana, multa sanatate si tie!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

danna_J spune:
multumesc Coco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Alina LuminaCraciun fericit!

mamacita spune:
danna,multa,multa sanatate cumintei Sara,sa-i treaca repede!
coco,inseamna ca pe noi,doctorii,ne ajung blestemele
Azi a fost o zi minunata,in care mamica linistita si odihnita i-a facut spectacol de gala puiutului,l-a plimbat cu masinuta(Fabia,ca inca ma descurc greu cu urcatul si coboratul cu tot cu bb in mastodont)-si cu masinuta mea e abia a treia oara cand ma incumet singura,ca e greu uriasul si pana il aranjez in scoica_Am fost la malul marii,pentru ca erau 16,5 grade in decembrie!!!si nici un pic de vant,am stat singurei la malul marii la aerosoli si soare,i-a cantat mamica,apoi am fost in vizita la bunicii de toate apartenentele si sexele
,apoi am citit povesti etc.etc.si acum doarme puiul extenuat.Ceea ce va face si mamica lui dupa ce va pupa pe voi si pe bebei!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita spune:
A,coco,il alapteaza exclusiv???Pai nu e diversificat,la 8 luni...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

zuzunaki spune:
ba io sunt puturoasa lumii!voi sunteti
dar...sa va dau o veste...
sau sa mai scriu putin si apoi v-o dau.
Deci Bubu de cateva zile se ridica in picioare in patutsi atat de cul i se pare ca ar sta numai asa.Dar eu nu-l las evident cat vreea el.Aseara ne a tinut pana pe la 11.30
de dragu statului in picioare nu vroia sa adoarma
asa...sunt,ati ghicit
!
Initial,va spun sincer eram hotarati sa nu-l pastram din varii motive,dar azi cand am fost la echo pur si simplu m-a bufnit plansul mai ales cand mi-a zis dr ca deja bate inimioara efectiv ...nu m-am mai gandit la altceva(Daria,te rog sa ma ierti ,nu vreau sa te afecteze in vreun fel relatatrea mea).Asa ca tati e f fericit,ma sustine cu tot sufletul si acum ma gandesc doar la sanatate!
Vestea fiind impartasita,va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gandit la mine si ma sustineti si pt mama
Am uitat sa va zic,sarcina are 6-7 sapt si dupa calculele mele DPN 1 august 2006.
muaaaaaaq
Love your neighbour,eat more greens,cheer up!It might never happen...
Nicole,mami de pici cu lipici

zuzunaki spune:
Uitai sa va zic ce facu Bubu azi:era in patutul pliant in sufragerie,eu ii pregateam papica in bucatrie.Bun...se indinde domnul meu,in picioare fiind si zdranc!laptopul meu era pe josiar el se hlizea cu gura pana la urechi
gizäääas,ce poti sa-i faci copilului mandru tare de isprva afacuta??
va pup,mai intru eu
Love your neighbour,eat more greens,cheer up!It might never happen...
Nicole,mami de pici cu lipici

alessia105 spune:
ZUZU sa fie intr-un ceas bun
...Sarcina usoara iubita si o nastere la fel de usoara !!!!
Danna ....pupici lui SARA sa se faca bine repede
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

mamacita spune:
Deci,va facurati treeei:andira,catxo(chiar,ce-o fi cu ea,ca nici o veste,nimic)si zuzu!A mai aparut un trio:trio "gravi in reluare"Bravo!!!
Alexandru,soarele nostru

adseana spune:
WOW...Zuzu FELICITARI! SA fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina si o nastere super usoare si de un BB foarte frumos!
Danna pupici partenerei noastre din TRIO si tie sa fiti mereu sanatoase si d-rele cele rele sa va ocoleasca!
Alessia noi suntem bine, mergem de zor in 4 labe, de nu mai am timp de nimic cat timp e printesa treaza...Am ajuns si acesta etapa
in curand
multi!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png