Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 10

alessia105 spune:
Buna fetele mele dragi
Ce fac iubitele mele? sper ca bine...io is de o puturosenie mareeeeeee ..am atatea de facut si eu dorm sau stau pe net ...asa ca ma declar PUTUROASA GRUPULUI
...
Fetelor din Ro ma gandesc la voi in fiecare zi ..Doamne ce as fi facut daca eram in RO??? ...hai as fi facut vaccinul ptr bb ..dar ce ma faceam eu..sa va explic....eu si fratele meu nu am facut nici o boala a copilariei cand am fost mici (una din explicatiile la vremea respectiva a fost ca ne-a indopat mama pana la 6 ani cu GAMAGLOBILILA - ceva facut din extract de placenta umana) si paraca daca imi amintesc corect vaccinul de rujeola din generatia mea (77) a fost refectuat acu vreo 3-4 ani ptr ca nu stiu ce descoperisera ..ca nu e eficient sau are o perioada limitata de imunuitate si la reefectuarea lui am absentat ca dee nu m-a last seful sa ma duc
..
Acum vreo 4 ani am facut cu fratele meu Varicela ..aveam 25 de ani ..eu am avut numai in cap si in gat bubitele, iar fratele meu pe corp ..el nu a avut nimic dar a ramas oe abdomen cu urme de la bubite..eu in schimb am facut POLIARTRITA REUMATOIDA REACTIVA de am stat 1 luna in spital ...auuuuu nu puteam sa imi misc mainile si picioarele de durere si nimeni nu stia ce am ..si acum am sechele destul de mari si asa de frica imi era sa nu il influienteze pe Benny aceasta boala cand era in burtica ..daca l-a influientat a fost in Bine..
Fetelor SA VA DE-A DUMNEZEU MULTA LUMINA SI SA LUATI DECIZIA CEA MAI BUNA PTR PUIUTII VOSTRII SI DOAMNE AJUTA SA NU MAI FIE NICI UN BB BOLNAVIOR DE ACESTA BOALA
Lazy,Lauraspeedy, si laura19 Bine ati venit printre noi! Ceva pozici sa va adaugam la Speciali????
sper din suflet ca aceasta gasca sa devina si gasca voastra (
ahh pacat ca nu pot sa va pun si melodia cu Gasca noastra- Hi-q)
An-k CE face iubita mica? Ma bucur ca nu a fost ceva mai grav ...Cum va simtiti voi ???? Va pupacim dulce chiar cu riscul de a lua raceala
....aaaaaaaaaaa mai baga si la mie odata adresa ta pe PM
si daca poti trimite si mie scrisoarea ptr POSTA ROMANA sa o mai trimit si eu pe ici pe colo
Danna ...gata casa impodobita de Craciun?..la mine ioc ca nu sunt in stare( ahhh ca nu e nici un gozomete puturos ca mine..parca asta
dar trebuie sa gasesc un solar
)
adriana...esti o dulce ...
gegea iubita mea...sa iti spun eu cum am procedat cu Sebi cam pe la varsta asta , cu Benny a, porcedat asa de la inceput asa ca iese din discutie ..in primul rand incearca sa o faci sa se joace singura ..pune o patura( plapuma) pe jos si insira jucarii ..las-o acolo sa isi faca de treaba din cand in cand mai fura-i o jucarie ( pe care vezi tu ca nu o mai baga in seama) si o pui mai tarziu ...inceraca sa o lasi sa exploreze de jur inprejur ( noi am pus totul in siguranta,,am sigilat ,usi ,sertare tot ce ar putea sa ii dauneze copilului inclusiv plante )Urmareste-o dar de la distanta ...o sa planga un pic la inceput ,dar nu e nimic grav...ideea e sa o detasezi un pic de tine ..de voi si sa isi capete independenta ...Mult succes si Rabdare
Nino ...pupam pe bb ragusit si ii dorim multa sanatate ..am vazut cum se admira el in oglinda ...
Rrox ..o intrebare mai tii minte la Mariuca , daca existau vaccinele trivalente ?ca eu nu imi aduc aminte de ele...stiu ca pe la gradi am auzit prima data de ele dar prea tarziu ca facuse deja Varicela.. stiu ca in cl 1 a facut antirujeola dar nu imi mai aduc minte ...offff batranetea asta ..vad ca mama sta linistita ..eu in schimb nu ca nu imi aduc aminte si tot stau cu frica in san si ptr Sebi dar mai ales ptr al meu frate
Mamacita ..felicitari ptr somnul dulce..pupici lui Alexutul si multumiri lui Mos Ene..La noi e invers cand eram bb mic dormeam toata noaptea si de vreo 2 luni a inceput sa se trezeasca noaptea
ZUZU ...multi pupici si multa putere ...MULTA MULTA SANATATE MAMEI TALE ...pupici lui Bubu
ellinia...meyy io sigur traiesc in 2005 ca mi se potriveste de minune...Mai ales
quote:pupici
1.Tastezi din greseala parola la cuptorul cu microunde.
2. N-ai mai jucat Solitaire cu carti adevarate de ani intregi.
5. Motivul pt. care nu tii legatura cu prietenii tai e ca nu le stii adresa de email.
16. Esti prea ocupat ca sa iti dai seama ca am sarit peste nr. 9.

Andruzza ..offf Doamne ...pupacim curajosul

Daria ..va pupacim dulce si LA MULTI ANI tatalui tau ( cu intarziere) si multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi si de minunea Brien

Adseana.. Ce face printesica? s-a obisnuit cu iepusarul?

Catxo ..ce face Alexia?Si burtica?

La multi ani!! pentru Melissa Ioana - Claudia_2803, Adina Nicoleta - Giliutza.

O sa mai revin ca sigur am omis pe cineva
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

ninocikap spune:
Rrox multumim, intoarcem floarea pentru Ioana, si una pentru Mariuca..
am gasit niste subiecte suuupeer fetelor... daca vreti sa aruncati un ochi ...sau 2
http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=33103&whichpage=1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57482&whichpage=1
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

alessia105 spune:
aaaaaaaaaaaa o sa va promit niste poze mai pe seara, dupa ce venim de la cumparaturi, ca daca nu va promit cine stie cand le pun ....A naiba lene
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

andrruzza spune:
alessia
nino, sanatate puiului L-am vazut in poze cum sta el singurel in picioare, baiat mare ce mai!!
Rares are si el tentative de a sta fara sa se mai tina de marginile tarcului, dar nu are echilibru decat 3-4 secunde si vine-n funduletz
Sunt marfa cele 2 subiecte, eu le urmaresc demult, imi place la nebunie mai ales sa vad cum arata camerele copilasilor, ca abia astept sa-i amenajam camera lui.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

ninocikap spune:
Alessia m-ai bulversat de tot cand am vazut mesajul ala imeeeennss
si asteptam pozele...
Andrruzza iti zarii numele pe acolo, dar m-am gandit ca poate fetele nu stiu de el.. eu abia azi l-am descoperit.. alex sta destul de mult in picioare fara sprijin, deja il cam incearca sa faca cate un pas... dar pica...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

oanamc spune:
Nino,Ellinia, superbi baietii vostri!Cat conteaza la bebei diferenta de cateva saptamani.Letituca mea e prichinduta... flacailor!

coco spune:
Adriana -trimis mandat postal azi pt. Alina , sa-i fie de bine!
Oanamc- multzumim, poti sa ne , si noi va
pe voi!
Mamacita- sunt sigura ca lui Alexut ii e foame noaptea si de-aia s-a obisnuit asa sa se trezeasca, dar dc. ieri a dormit 10 ore inseamna ca e pe calea cea buna! Eu l-am alaptat pana la 7 luni (pana am facut bronsita acuta0-dar il completam cu lapte praf ca nu se mai satura si am capiase noaptea cu nesomnul...
Am uitat sa te intreb: unde ai citit de epidemie la Valcea cu romii ca aici sustin ca nu exista deloc la Valcae (oricum decese de rujeola nu sunt aici). Vedeam acum la Realitatea ca e iar un baietel de 6 luni in Constanta in stare critica
Ana si mie mi-e frica dupa ce am citit experienta ta trista cu vaccinarea lui Victor! Sper ca, totusi, micutzii, sa nu pateasca nimic!
Nino- nu-i nimic ca l-a amanat un pic la vaccin, pana la urma tot il face si cu cat mai trece timpul cu atat mai bine! Multa sanatate puiutzului!
An-k-multa sanatate Biei- bine ca nu e ceva mai grav, ca deja numai la rujeola imi sta capul (dar voi sunteti departe de Ro, parca...)
Ne-am vaccinat azi: am fost cel mai fricos la vaccin- a plans de la consultatie si pana la (in camera cealalta) la inteparea efectiva!! Dar plangea f.f.speriat si tremura ca a trebuit sa-l bage in fata celorlati copii la intzepat ca era galben ca ceara!! Ce ma fac cu el daca va fi asa fricos?! Numai acasa e smecher si ne bate pe toti
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

coco spune:
Fetele care 'v-ati vaccinat' azi: scoateti din casa maine bebeii? (Daca vremea permite ca aici e o ploaie torentiala acu'!)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

mamacita spune:
coco,n-ai ghicit,nu e foamea,pe asta am depasit-o.Nu a fost nevoie nici un moment de lapte praf,pentru ca am avut suficient lapte(au fost luni,pana la diversificare,cand sugea si 1200 ml/zi),si i-am dat de la inceput la cerere,iar acum ia cam 650-720/zi,tot san.Deci nu,mai ales ca l-am mai pus de vreo doua ori la san si a "servit"de parca imi facea mie o favoare.Imi face impresia ca are un disconfort intestinal care se manifesta numai noaptea,dar nu stiu de la ce +/- vise ciudate,care il sperie.
Pupici fricosului si tuturor puisorilor vaccinati,le tinem pumnii pt urmatoarele 7-12 zile.Si stai linistita,am eu ditamai barbatul,care nu se teme decat de injectii,si nu l-a afectat prea tare in viata
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

coco spune:
Mamacita- am gresit: la noi era foamea, la voi mai mult ca sigur ca e 'dragostea'!! Mai am o pretena cu un pui de 8 luni care il alpteaza exclusiv, ca are lapte- si tot asa o 'noroceste' noaptea: e superobosita! (culmea e ca si ea e tot medic)
Amintiri
Varsta lui Vlad: