Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aaa, Amaya, si mi se mai intimpla sa intirzii cu pregatitul prinzului de legume si atunci ii cam stric iar putin programul. sa incerc sa fiu mai ordonata, realizez si eu ca fara un program clar bebele meu nu functioneaza bine. el vrea ore destul de clare pt tot si eu tb sa ma aliniez. si tot dupa mese adoarme si el... ca zice tati mereu ca adoarme cu burta plina si ca nu e bine , dar ce sa-i fac dc asa e el?...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

Adita, bafta multa la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

BAU, eu eram, scuze, am intrat sa fac modificarile cerute de Gabry si m-am uitat asa, logata.
Adita, bafta multa! Sa nu ai emotii, o sa vezi ca-l iei din prima. Si mai ales felicitari pt. Nectarie scump.
Gabiu, chiar, voi ce mai faceti? Tu cand dai examenul?
Gabry, nu mai fi suparici!!! Zi-ne mai bine daca ii place fetei lintea sau fasolea?
Alina Maria, mie mi-e dor sa te mai citesc si pe tine. Ce mai faceti? Se vede vreun dintisor la orizont? Ai facut analizele? Cum i-au iesit?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Adita bafta multa!
Irina ce mai face Tudor ?
Am tot citit despre vaccinurile care se fac in Ro..Unele nu se fac aici, deci am scapat de chinul intrebarilor cind? ce? cum?Eu atit stiu ca la un an merge sa-i fac unul de meningita..si la un an si 3 luni trivalentu ala..
La multi ani celor cu numele de Nicolae si Nicoleta!!
Ai vostrii copii au descoperit toaleta(wc)???ca a mea si-ar baga minutele in ea

Mergi la inceput

Revin cu o propunere concreta de "intalneala". Ce zici sa fie joi, 8 dec, la ora 17.00?
Cat despre locatie ma gandeam mai nou la Thalia, unde am mai fost. Mie mi-a placut mancarea, scump nu era si portiile erau destul de mari ... sau Casa Elisabeta cum a zis Shobo, sau City Grill cum a propus Kita (doar ca ala de la televiziune mi se pare mie cam departe, dar ma rog, nu conteaza ca ajung eu oricum). Sau o pizza la "Cuptorul cu lemne"? Maaare si buna?
De altfel orice locatie e buna, doar sa nu fie prea fitzoasa ca sa papacim dupa pofta inimii indiferent de buzunar si sa ne simtim bine toate si sa fie centrala, cum spunea si Amaya.
Hai ca mi se face foame!

Mergi la inceput

Cory, chiar la tine ma gandeam acum, suntem telepatice. Te-am lasat in pace si n-am dat de vorba ca banuiam ca recuperezi, citesti din urma. Noi suntem bine, toate vechi. Lucram la problemele cu somnul, cu ajutorul catorva prietene de aici care ne-au intins o mana la nevoie. Voi? Amanda? Merge? ca erati mai avansate decat noi.
Liviana, daca ne vedem joi dupa-amiaza, dupa ora 17 nu poti ajunge si tu la intalnire? Chiar daca vii ceva mai tarziu, dupa program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

hehehe, ce faza: acum m-a sunat asistenta d-rei sa ne cheme miine la vaccin antirujeolic , NU trivalnet! bineinteles ca am sunat si d-ra imediat si mi-a explicat ca asta e directiva Sanepidului si ca nu se face sub 11 luni trivalnetul la noi... eu i-am zis ca as vrea Priorix si a zis nu... ca vom mai face trivalentul ROR la 1,1 ani si ca va fi ca un rapel antiruleolic pt. asta facut miine. asa ca n-am incotro si miine ne vaccinam dar doar antirujeolic. Oricum stau mai linistita de miine . Sper sa fie ok la vaccin si sa suportam bine reactiile dupa!

o seara buna!
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Amanda merge citiva pasi si apoi isi da drumu in funduletz..si ea mai are probleme cu somnul in sensul ca pina la 12 noaptea doarme singua apoi cu mine pina dimineatza..
A crescut are aproape 79 de cm si 10 kg ..si e smechera tare stie sa-ti aduca lucruri si ar vrea sa se joace mult cu mine..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cory352001/album?.dir=/67fc poze din Romania cu Amanda si bunicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, merci de invitatie!
Eu termin serviciul la ora 19 si nu stiu daca pot ajunge la timp, mai ales ca nu stiu cat de departe veti fi voi. Eu lucrez aproape de Romana.

Gabi.i, se mai organizeaza joi Clubul Mamicilor?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Eu sint pentru joi, 8 decembrie (amaya, scrisesei septembrie si chiar as minca o pizza buna.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput