Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)
Raspunsuri - Pagina 2

crinuta spune:
Shobo, nu cunosc detalii referitoare la testul de anticorpi, dar vad ca oricum te-ai decis sa faci vaccinul.
Of, iar mi-a tras un cap in urechea stanga, tot in aceeasi de acum 2 zile. Ce o fi avand domne cu urechea mea?
Crinuta si Rayan

tomasa spune:
Nici eu nu consideram necesara deschiderea unui nou capitol, dar daca asta a fost dorinta Andei care il deschisese pe cel vechi si voia sa-l inchida, asta este, mi se pare firesc sa aiba dreptul sa o faca.
Amaya, eu vreau intalnirea ca doar de-aia am propus-o. Chair ma gandeam la ce zicea Kita ca sa ne vedem joi sau vineri si eu as prefera joi daca e sa aleg intre astea doua. Sau in orice alta zi, mai putin vineri cand imi este imposibil sa ajung.
Si, ca tot vorbim de intalnire, va sfatuiesc pe cele care veniti la intalnire (in caz ca se face) si vreti sa mergeti sa vizitati Kidex sa nu va duceti la targ pana atunci intrucat sper sa am invitatiile cand ne vedem, asa ca mi se pare pacat sa dati banii pe bilete. De altfel joi este si prima zi de expozitie.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

tomasa spune:
Amaya, am uitat sa-ti spun. Desi nu sunt fumatoare, iubesc fumatorii si fumul de tigara. Asa ca daca vei fi exilata afara iti cer de pe-acum permisiunea de a te urma!
La Multi Ani pt. toti cei care poarta numele de Nicolae sau Nicoleta! precum si alte derivate
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

gabry spune:
Eu nu vreau sa spun nimic,in ceea ce va priveste,ati fost alaturi de mine cind am avut nevoie...si pt asta va multumesc din suflet.
Daca as privi din unghiul 'aleantei',as avea de spus o gramada de lucruri,dar prefer sa tac din gura si doar sa va citesc,ca-mi sinteti tare dragi.Cineva spusese intr-un timp ca nu sint foarte activa(nu scriu mult),dar nu cred ca voua va convine sa scrieti si sa nu primiti nici o bagare de seama,atunci ce rost au mesajele mele?
Nu o spun cu rautate,am specificat...va citesc cu placere,dar ma rezum la atit pt moment,ca poate subiectele mele nu au importanta.
Referitor la vaccin,Amaya,eu imi dadusem cu parerea,dar 'Gabry, pai ce sa intelegi, tu nu esti in situatia asta, acum e caz special, e epidemie, au murit 10 copilasi in Ro de la rujeola (uneori suprapusa cu altele) si Ministerul sanatatii a dat liber la vaccinare la niste grupe de varsta. Numai ca a mea e intre grupe.,astfel de raspunsuri iti taie elanul.
Doamne fereste,eu nu am nimic cu nimeni,sa nu ma intelegeti gresit!
Va pup si nu mai fi-ti suparate!

Amaya spune:
Crinuta, eu cred ca depinde de fiecare din noi sa revenim grupul acela unit...
Tomasa, pai hai sa stabilim ceva...si bineintelez ca te iau cu mine in exil (daca fetele nu se milostivesc de o biata fumatoare)...
Dragele mele, avand in vedere ca vin sarbatorile, haideti sa ne vedem la un pahar de vorba si un desert delicios (cine nu e la cura). Cine e disponibil pentru joi, 8 decembrie? daca joi e prea devreme si nu aveti timp sa va puneti de acord cu sotii, mamele sau soacrele, propuneti voi o alta zi, de preferat in timpul saptamanii. (acum veniti si voi cu idei, dupa amiaza sau seara si cu idei de locatii, dragute dar rezonabile ca pret).
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Amaya spune:
Gabry, ia te rog frumos sa pui mana sa scrii tot ce-ti trece prin cap...si in cazul meu, f. multe posturi au trecut fara raspuns si poate si eu m-am suparat atunci, dar la un moment dat am realizat ca de fapt nici eu nu raspund la fiecare post al celorlalte mamici si nu fiindca nu imi doresc ci am momente cand nu pot sa intru, iar uneori cand intru as avea de raspuns la 2-3-5 pagini de mesaje si chiar nu am timpul necesar sa pot spune tot ce as vrea sa spun...ca atare mai bine nu raspund la nimeni decat sa raspund doar catorva si sa par ca nu vreau sa rasund si restului de mesaje.Acum, ma gandesc la faptul ca nu sunt singura in situatia asta si astfel mi-e mai usor sa trec peste faptul ca nu mi s-a raspuns la un mesaj. De citit citesc tot si am momente de respiro cand pot sa si scriu atat cat mi-as dori, dar nu am nimic cu nimeni si de multe ori imi pare rau ca am o parere sau un sfat si nu pot sa-l postez din lipsa de timp.
In legatura cu mesajul care te-a deranjat, nu cred ca a fost scris cu rautate..cred ca doar a vrut sa-ti spuna ca tu nu ai cum sa intelegi de ce ne strofocam noi aici cu vaccinul fiindca tu esti in Italia si acolo nu sunt probleme de epidemie si sa stai linistita ca nu ai de ce sa te ingrijorezi si tu. Doar ca formularea nu a fost cea mai inspirata.
Ca tot te-am prins acum, ia spune-ne cum mai este situatia cu sotul...tu esti mai bine sufleteste?
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

adita spune:
a invatat si Ionut sa stea singur in picioare. eu joi sunt la examenul pt scoala de soferi. chiar, Gabi, tu ce ai facut cu scola?
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Amaya spune:
Adita, felicitari pentru progresele lui Ionut, asa incepe cursa...dar dupa examen ce faci? nu vii sa sarbautorim carnetul?

Shobo spune:
Amaya, observ ca oarecum Codrin are aceleasi ore cu Andrei si la nani. tot la 20:30 facem si noi baia, titi si il pun la culcare pe la 21:00.
dar eu nu il scol niciodata din somn ca sa pape. chiar, de ce il scoli?
nici eu nu i-am facut program lui Codrin, si l-a facut el singur dar eu incerc sa ma tin de el cit pot insa cind plecam undeva se pare ca i-l cam stric... cel putin cel de nani, adoarme prin masina cind nu e de nani uneori, rar, dar se intimpla si nu stiu cum sa fac mai bine.
ce am obs la el: de cind a luat-o dea-busilea doarme mai putin ziua, in loc de 3 ore cumulate, abia 2-2,5 ore/zi.
deci de citeva zile e cam asa:
6:00 titi (se scoala singur sa pape) apoi adoarme la loc
8-8:20 - trezirea definitiv
10:00 -masa de fructe si pus in pat la 10:15
11:00 - adoarme pt 1,5 ore, aici inainte erau 2 ore clare
12:30-joaca sau iesit afara de obicei
14:30-legumele
15:00-pus in pat
16:30 adoarme, uneori la 17:00 - aici 1 ora de obicei
18:00 joaca
18:30 iaurt + cereale
19:00 joaca
20:30 baia/ titi
21:00 adoarme
merci mult. poate mai ajustez si eu ceva de prin programul lui uitindu-ma la cel al lui Andrei.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Amaya spune:
Shobo, asta cu trezitul pentru masa s-a intamplat de putine ori (de obicei cand mergem la doctor dam programul peste cap, fiindca, daca mergem dimineata, dupa masa de la 7 nu-l mai las sa doarma), dar cum el si asa are doar 2 mese in timpul zilei, asa cum ai spus si tu, ar insemna sa le decalez, prin urmare ar trebui sa decalez si ora de baie si masa seara fiindca altfel nu mananca fiindca nu-i este foame, iar cum noi avem un program care functioneaza extrem de bine incerc sa-l mentin. Insa cum ai vazut si din program, de obicei, el doarme dupa fiecare masa.
Cu placere.
Hai ca s-a trezit si ma duc sa-i dau iaurtelul...