Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Mamma mia,ce frumoase sinteti toate,elegante,brovo voua ca ati putut sa va intilniti!Am vazut niste deserturi pe acolo.....imi lasa gura apa!Cum v-ati simtit la un pahar de vorba...fara bb-ei?Cred ca super,tinind cont ca subiecte de vorbit au fost o gramada!
Fetelor..eu sint disperata,Elena nu vrea sa manince nimic...doar lapte,nu stiu ce sa fac!Pediatrul nostru ne-a spus sa-i pun un pic de sare,sa-i de-a gust...dar si asa nu vrea nimic.Azi merg la un pediatru 'al pagamento'(adica tre sa platesc),sa vad ce zice si asta...macar sa fiu cu inima impacata!Inainte credeam ca e de la dinti,dupa aia ca s-a saturat de aceleasi chestii,dar pe mine ma apuca mereu nervii cind vine ora de mincat....2 lingurite si apoi incep mofturile,imi da peste miini si va da-ti seama ca se face o harcea-parcea,se murdareste ca trebuie sa o schimb de la body...si m-am saturat.
Am facut bradul...ce frumos,va pun si poze mai tirziu!
Va pupic pe toate...frumoasele mele(ptiu sa nu va deochi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Poze de la intalneala, cu scuzele de rigoare pt. intarziere, insa am o zi turbata.

Ps: toata noaptea m-am gandit la papanasii pe care n-am apucat sa-i mananc!!! cum a fost desertul fericitelor??? data viitoare incep direct cu prajiturile ca sa fiu sigura ca nu raman neindulcita...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Adita, imi pare rau ca nu ai luat traseul. Stiu ca tu iti doreai spre deosebire de mine. DA lasa ca data viitoare o sa se lase cu permis. Eu am avut mare noroc, era si Sf Nicolae. Da mi-e o frica sa conduc parca toate masinile vin spre mine. Offfff
Frumoasa intalnire da cam scurta. Tre sa o repetam neaparat.
Am facut in sfarsit vaccinul.Sper s anu facem vreo reactie urata
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Gabry, a fost chiar f frumos si am avut muuulte de dsicutat....99% tot despre copii.

Tomasa, eu am mincat un profiterol care a fost destul de bun.
am mai stat ceva dupa ce ati plecat voi, ca nu ne mai aducea nota de plata, din pacate personalul a fost "foarte dragut" cu noi, aproape ca nu ne-a pus scaunele pe masa ca sa plecam mai repede.
Dar, sentimentul a fost reciproc
noi tot trebuie sa repetam chestia asta, macar o data pe luna, ca face tare bine.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Si eu inca mai salivez dupa niste clatite......de unde sa stiu ca pentru o amarata de salata o sa stau 2 ore!?

Pacat ca a fost departe si nu am putut ramane mai mult...2 ore au fost doar de amageala

Patricia aseara a mancat 260ml in 2 reprize (cam 1 ora), dar de dimineata doar 120ml.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Multumim pentru poze. Sunt foarte frumoase.

Referitor la desert, mie nu mi-a placut Profiterolul, dar asta e.
Daca viitoare sper sa fim 15-20, ce ziceti?

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

mda, nici mie nu mi-a mai placut cam deloc la Elisabeta... se vede ca s-au nasolit ... chelneru acela ziceai ca avea greata cind il priveai si te privea , bleah! n-am mai fost de mult timp... si cind ma gindesc ca as fi vrut sa-si sarbatoreasca sotul aniversarea acolo... ce bine ca am mers in alt loc!

da, PAtricia, si mie mi-a placut mult Profiterolul . mi-am amintit cu ocazia asta ca acolo mi-a placut mereu acest desert.

si eu zic sa ne mai vedem chiar mai des, ca e asa de bineeeeee sa mai iesim si noi, uffffff! face intr-adevar bine fie si chiar 2-3 ore!!!
deci cind e data viitoare? ziceti voi locul dar sa fie cit mai central sa fie la fel de "departe/aproape" de toate fetele, ok?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

cit mai curind, daca ar fi dupa mine

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dragutzelor, am si eu 2 poze dar nu am album pe yahoo. Cui i le trimit sa le puna langa celelalte? Astept provincia....

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Ca bine zici shobo, asa de mult conteaza macar 2 ore.....pentru mine a fort prima data cand am iesit fara sot si fara copil (de dupa nastere) Doamne si ce bine a fost..... nu ca nu mi/as adora copilul, dar un pic de pauza iti incarca bateriile.

Ce mai fac proaspat vaccinatii?

pe noi nu ne/a sunat pediatra sa ne cheme la vaccin si tati ne tine in izolator

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput