Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Ixxi - Alex mananca 210ml apa + 7 masuri de lapte ca asa e pe cutia mea de lapte + 2-4 masuri de cereale = 250 ml. Si acum tine-te bine! Alex mananca tot bibele deodata. I-am pus tetina pentru lichide groase de la NUK ca, cu cea normala abia putea sa traga - dura prea mult, ea obosea, eu la fel ca stateam aplecata sa-i dau sa manance. Asa e...cu tzitzi...am fost in vacanta

In alta ordine de idei, mie personal mi-a placut mancarea dar nu si personalul. Auzi domle' ca inchide la bucatarie! Si noi voiam sa facem botezul acolo. Si daca nu a fost botezul, ne gandeam ca poate turta - no, acum chiar ca ma mai gandesc.

Si eu propun ceva mai central ca acum eu am fost avantajata dar celelate mamici...numai ele stiu cum au ajuns.

Adita - lasa ca data viitoare o sa fie cu nororc, ai sa vezi. Iti tinem pumnii.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

M-am uitat la pozele de la intilnire.. Felicitari, toate sunteti niste frumoase.. si ma bucur pentru voi ca aveti putin timp si numai pentru voi..
Gabry si Amanda a avut o perioada cind nu prea a mincat..s-ar putea sa o enerveze foarte tare dintii.. ai incercat sa-i dai piine?
Adita nu te necaji, o sa-l iei data viitoare.
Fetelor poate imi da-ti un sfat cum pot sa o obisnuiesc pe Amanda cu biberon cu gaurica mai mare ca ea si acum prefera cele de 6 luni..pur si simplu ii place sa se oboseasca cind bea laptele..
Si-a mai trecut cineva copilasu pe lapte de vaca? sau eu sunt singura nesabuita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi avem niste vesti proaste. Am fost azi sa facem vaccinul gratuit, si doctorita ne-a spus ca nu putem sa il facem pentru ca Vladut are rubeola. Are bubite pe spate, nu ma lasa sa dorm de vreo 2 nopti, a facut putina temperatura.. Am primit indicatii sa nu facem baie si sa nu iesim afara deloc timp de 7 zile. Si... ne-au zis ca trebuie sa cumparam vaccinul AR daca mai vrem sa il mai facem (ca ei au consumat doza gratuita care ni se cuvenea) si ca se gaseste la Institutul Cantacuzzino.

A fost o experienta destul de aiurea, mai erau acolo inca vreo 7 copii carora le-au facut vaccinul pina la urma, si care au fost expusi la rubeola de catre Vladut.. Dar noi de unde sa stim? Eu am observat bubitele aseara. Inca ma gindesc ca daca nu facea eruptie acuma, poate ne facea si vaccinul si era mai rau.

Oricum, pe termen mai lung, nu mai putem ajunge la petrecerea de Craciun. Si imi pare rau tare, pentru ca as fi vrut sa ne cunoastem (si sa isi faca si Vladut prieteni de virsta lui..)

Eu sper sa nu fie eruptie mai mare ca acum, si nici febra, si sa se vindece repede. Va tinem la curent.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

oh, Simona, sanatate multa si insanatosire grabnica.

Noi, dupa vaccin sinte foarte bine. mai vedem zilele urmatoare.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor.
Inca un patut nu mai cumpar, pentru ca deja avem doua (unul din lemn si cel pliant)- asa ca am luat salteluta din cel de lemn si am pus-o in cel pliant, astfel incit nu mai sta chiar asa jos.
Nici patutul din lemn nu e bun din acest punct de vedere, ca are un singur nivel, nu foarte jos.

Am avut o surpriza azi cind, uitindu-ma pe net la patuturi pliante in cautare de solutii, am vazut ca nivelul suspendat e recomandat pentru max. 6,8 KG. Iar acum o luna Andreea mea avea 11,3 KG...si a dormit "suspendata" pina alaltaieri Bine ca n-a patit nimic.

Imi pare rau ca n-am fost si eu la intilnire, mi-ar fi placut sa stam la taclale...

Eu tocmai m-am mutat in casa noua si mi-am instalat netul de citeva zile, de aceea am si lipsit ceva vreme. Mai intram de la serviciu, dar mai mult pentru topicuri de la intrebari si raspunsuri.

Leta si un bebe
POZE DE OCTOMBRIE

want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Leta ti/am vazut pozele...mare a mai crescut Deea. Cele facut afara......in ce zona sunt? nu cumva suntem vecine?

Sirimie sanatate multa, deci pana la urma la MI se face cel monovalent?

Multumesc mult ubi de raspuns.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Tomasa ,Crinuta multumesc pt raspunsurile cu privire la vaccin.Astazi l-am facut si noi si nu am avut nici un fel de probleme(Doamne ajuta).Sper sa fie asa in continuare ca tare i-mi este frica.
Sirimie i-mi pare rau sa aud ca Vladut a facut rubeola dar sa sti ca se scapa mult mai usor de ea decat de rujeola. Baietelul unei prietene de-a mea a avut vara trecuta (avea atunci 11 luni)si a scapat in trei patru zile fara nici un fel de tratament,dar tinut in casa.Si mie i-mi pare tare rau ca nu ne vom putea vedea la petrecere.
Leta cu doi parinti asa draguti ,Andreea nu poate fi decat pe masura ce creste, din ce in ce mai draguta.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

M-am trezit cu o durere de cap ingrozitoare. Acum beau cafeaua in speranta ca durerea va ceda.
Mai bea cineva cafea la ora asta?

Gabi, cu placere. Sa speram ca nu vor fi reactii. Vezi si tu ca pana acum nu au fost reactii.

Ahhhhh, fetelor, ca tot vorbeam despre Profiterol. Stii unde mi-a placut mie cel mai mult? La Pizza Hut, yam, yam.
Daca mai mergem vreodata toate la Pizza Hut, cu siguranta ca nu voi rata Profiterolul.

Hm, iar e liniste pe aici. Si colac peste pupaza mai trebuie si deschis subiect nou.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, si eu beau cafea la ora asta...
Mie mi-a placut desertul de la Casa Elisabeta (sufle de mere cu inghetata si cioco) dar ma enerva ca feliile de mere nu se puteau taia.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
Poze cu minunea mica, Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

E ora 15 si incerc sa termin cafeaua de dimineata - daca tot a venit vorba de cafea. Azi Alexandra a fost tare agitata. Nu a mancat deloc la pranz ardeiul umplut (cu tona de iaurt aferenta) si se matzaie de azi dimineata de la 7 jumate de cand s-a sculat. I-am dat cu Calgel si macar tace din gura. De dormit ioc. Cum o puneam sa doarma in 2 minute maraia. Sper ca este de la dinti (ii suspectez pe cei de sus ca la cei de jos nici musca nu s-a auzit). Frate, asta o fi inceputul?

Azi am masurat-o si are 76 cm. Pare si mai slaba.... Macar ii place laptele si am o salvare in biberon dar nu e normal deloc.

Sanatate la bebelucii bolnaviori si tinem pumnii celor intepati sa nu pateasca nimic. Eu nu i-am facut vaccinul. Inca ma mai gandesc. Nu dati cu rosii, please!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput