Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

serious?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

stiti ce nu am discutat noi pe acest forum?

unde cum si in ce imprejurari l-am cunoscut pe Fat Frumos.

Raspund eu prima: pe net! Mi s-a parut interesant profilul lui, fiindca avea si o fraza in spaniola si m-am gandit ca o stii si el limba asta si avem un punct comun. In perioada aia eram "varza", tocmai ma despartisem de cel cu care ar fi trebuit sa ma marit...I-am scris un mesaj, mi-a raspuns, ne-am mai schimbat cateva mesaje si la vreo 2 zile mi-a propus sa ne intalnim. In week-endul respectiv, fostul tocmai trebuia sa vina sa-si ia mobila asa ca, evident nu eram in stare nici fizic (aveam okii umflati de plans), nici psihic sa ne intalnim, asa ca l-am aburit ca n-am timp... Am tot skimbat mailuri saptamana urmatoare si am descoperit ca avem foarte multe lucruri in comun, ne placeau sf-ul, jocurile pe calculator, kestii din astea normale pt un tip dar ciudate pt o fata. Si, in sfarsit am hotarat sa ne vedem in week-endul urmator: sambata si duminica aceea fetelor A PLOUAT CONTINUU!! Dar noi nu ne-am lasat invinsi de asa ceva si ne-am plimbat sub umbrela si am fost si la un film...and the rest is history...si de atunci noi tot spunem ca nu ne sperie pe noi cateva picaturi de ploaie ca, deh, la prima intalnire ne-am udat destul...Si am uitat sa va spun: amandoi eram la prima intalnire pe "neve"
Eh, in ce dispozitie sunt acuma...

Cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

serious?

Da mah, am cautat - dar sunt deja la arhiva.
Eu tin minte ca am raspuns...anul trecut parca...nu mais tiu sigur...dar, a fost subiect activ...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

Eu tin minte ca am raspuns...anul trecut parca...nu mais tiu sigur...dar, a fost subiect activ...[/purple][/font=Comic Sans MS]

A fost sigur, ca am vrut sa scriu si eu... desi, daca aflati, radeati de mine... las' k va zic pe viu... oricum, o prima antena sa traiasca !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by krelia

Eu tin minte ca am raspuns...anul trecut parca...nu mais tiu sigur...dar, a fost subiect activ...[/purple][/font=Comic Sans MS]

A fost sigur, ca am vrut sa scriu si eu... desi, daca aflati, radeati de mine... las' k va zic pe viu... oricum, o prima antena sa traiasca !...

Raza de soare

inseaman ca m-am trezit si eu "ca musca-n lapte"...eh, nu m-am putut abtine cand am vazut asa un subiect romantic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[purple][font=Comic Sans MS]S-a rezolvat...gata cu ghimpele...gata cu indoiala...ma iubesteeeeeeee

Io-te ma ca si-a revenit, manca-o-ar mama pa ea de gugushtiuca!!!
Cum adica "gata cu indoiala"???!!! Adica aveai cumva dubii? Hai sa fim seriosi! Cum sa nu te iubeasca? Nu fi blegutza! Doar ieri, in toata supararea voastra, el TE VROIA!!! Hai sa-ti spun ceva. Baietzeii nostri ne iubesc si mai mult cand sunt suparatzei, stiai? Nu ai observat? Doar ca sunt prea orgolioshi sa o arate . Al meu, de exemplu, cand am eu draci, ii vine "sa rupa hainele de pe mine, sa ma tranteasca pe masa, pe saltea, pe peretzi" si sa facem "prostii" si sa ma alinte... Ca ma iubeste Numai ca eu sunt aia care se tzine batzoasa

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

nu nu te-ai trezit ca musca. ca eu am intrebat. eu nu imi amintesc subiectul.eu am intrat pe forum in oct. poate de aia.

haideti sa va spun si eu, daca tot am intrebat:

in 2000 lucram intr-o agentie guvernamentala. si vin alegerile. si mergem sa facem campanie presedintelui agentiei care candida la deputatie in jud Calarasi.

si am stat acolo 6 saptamani. si am umblat prin sate. si l-am laudat. si n-a iesit.

dar in ultima saptamana de campanie l-am cunoscut pe stef. care era facultate in Bucuresti, si e din calarasi. eu eram cu 2 tipi in Bucuresti, el logodit cu Carmen, o pustoiaca tare haioasa si frumusica foc.

si am ramas impreuna. m-am despartit si eu de aia. Carmen a auzit ce facea el pe la Bucuresti si i-a dat papucii. de ziua lui.

de cand suntem impreuna nu a existat zi in care sa fim in acelasi oras si sa nu ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Tot votbiram ieri despre certuri si alte alea, si s-a luat si la mine. Am avut ieri un meci.... de nu-mi vine sa cred. Asa de tare m-am enervat, de imi venea sa-l bat, la propriu, si foarte rar se intampla asta. Am inceput de la o discutie banala, in care el tot o facea pe profesorul, si imi spunea ca suntem prea tineri, canu stim nimic, bla, bla....dupa care a ajuns la concluzia ca nici nunta nu suntem in stare sa o facem, si ca la 27 de ani cand vreau eu sa fac bebe tot prea mici o sa fim, si nu o sa avem nici de unele, si vai de capul nostru, ce saraci si oropsiti suntem noi. Ca sa nu-i mai dau exemple de cupluri, ca de obicei aia intai s-au realizat, si dupa 30 de ani s-au casatorit. De parca sunt eu de vina ca el abia face 24 si eu 25. Pentru o femeie, eu ma consider destul de "coapta" pentru casatorie, dar domnul meu cica e prea tanar. Si ce vrea, sa gasesc unul mai matur??? Si asa, una peste alta, discutia a degenerat, la nunta, fireste, si mi-a zis sa fac totul de capul meu, daca vreau, ca el nu se puen cu taica-su, si daca eu vreau nunta, eu s-o fac. Cica sa ma duc singura sa vorbesc cu fotograful si cameramanul, de parca deja as fi vaduva, Doamne, iarta-ma! si m-am enervat tare, asa de tare incat nici nu mai puteam sa plang, ca de obicei asa imi trece. L-am facut imatur, i-am zis ca nu are curaj sa fie barbat....si alte asemenea....dupa care m-am inchis in baie. Dupa vreo 20 de minute (timp in care a spalat toate vasele) a venit la mine si mi-a zis sa-l iert, ca se mai sperie si el, ca e o chestie mare..... Si asa ne-am petecut noi seara, pana noaptea tarziu, pe la vreo 1.
Azi dimineata i-am dat mesaj ca-l iubesc, dar pana acum nu mi-a raspuns nimic. Asa ca ghimpele ala s-a mutat la mine acum....
Of, of, of....
Hai ca daca ma mai linistesc, va povestesc si cum ne-am intalnit noi, poate aveti chef de o poveste gen "Liceenii"....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andita

Azi dimineata i-am dat mesaj ca-l iubesc, dar pana acum nu mi-a raspuns nimic. Asa ca ghimpele ala s-a mutat la mine acum....
Of, of, of....
Hai ca daca ma mai linistesc, va povestesc si cum ne-am intalnit noi, poate aveti chef de o poveste gen "Liceenii"....

Nunta noastra
Poze

Mai Andita, pana si noi ne mai speriem din cand in cand de ce ne asteapta (in speta nunta), daramite ei, saracii, care oricum se spune ca sunt mai putin "copti" decat noi...E normal sa se sperie omu' un picutz, dar o sa vezi ca o sa ii treaca...Mai bine povesteste-ne cum v-ati cunoscut ca mie mi-a placut taare mult "Liceenii"
pupici
Cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita
Asa de tare m-am enervat, de imi venea sa-l bat, la propriu, si foarte rar se intampla asta. .... eu ma consider destul de "coapta" pentru casatorie, dar domnul meu cica e prea tanar. ... si daca eu vreau nunta, eu s-o fac. ... L-am facut imatur, i-am zis ca nu are curaj sa fie barbat....si alte asemenea....dupa care m-am inchis in baie. Dupa vreo 20 de minute (timp in care a spalat toate vasele) a venit la mine si mi-a zis sa-l iert, ca se mai sperie si el, ca e o chestie mare..... Si asa ne-am petecut noi seara, pana noaptea tarziu, pe la vreo 1.

Ie-ta altu' !... ma, fetelor, ce D-zeu i-a apucat ? Culmea e ca la mine e exact invers... iau initiativa si-l atac, mai exact, joc un pic de teatru... si-l acuz ca-n unele zile ( cand e el mai obosit, saracu'... ) nu-i mai pasa de nunta... stiti cat incearca sa ma convinga de contrariu ? v-am zis ieri, k abia asteapta sa avem cea
mai frumoasa nunta... si ma innebuneste cu povestile despre colegii lui care si ei abia asteapta... si ieri imi zicea ca s-a autoinvitat finul unui coleg care a renuntat la nunta perfecta, programata si a facut o nunta cu cativa invitati, in 3 zile, doar pt a-l nasi pe respectivul... va amintiti, v-am spus... o fi al meu altfel la faza asta ? sau vrea sa scape, k sa-i fac un bebe ?

Raza de soare

Mergi la inceput