Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Diviiiiiiiii.....asa imi mai zice iubi meu cateodata...gugushtiuca...si stii de ce? Ca intr-o seara vroiam suc...cica natural...mie, de obicei imi place capy de gref/ananas...si pt ca nu ma hotaram la care dintre ele...a m zis ca vreau capy de gugushtiuc
Aveam dubii...ca din cearta de dimineatza...trecusem pe alte subiecte...grele de tot...si destul de dureroase pt el...in fine....ne-am vorbitara la tilifon si ne-am impacatara

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si io vreau . si io.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

[quote]Originally posted by ralu_trancu
...el logodit cu Carmen, o pustoiaca tare haioasa si frumusica foc.

Imi amintesc... pai nici picata cu ceara n-as zice de vreuna ca e frumusica foc... asta stiu sigur c-am admirat la tine atunci...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

de ce sa nu zic? ea era frumoasa, el era cu mine. avantaj eu.

Mergi la inceput

Bine ca puiu' meu a zis de la inceput: hai sa ne gandim ca amandoi suntem virgini... si cand s-a intamplat prima oara, ma credeti ca exact asa ne-am simtit ? de, cat schimba sentimentele... si oricum, in afara unei poze cu una fatuca nasoaaaaaaalaaaaaaaaaa, gen baietoi, de cand avea el vreo 18 ani, altceva nu stiu... si nici nu exista, pt ca nu-i place sa se pozeze... bilete, chestii...... nici nu viseaza... asa ca la capitolul asta, stau linistita... daca pana si soacra-mea, cumnata si inca una vecina m-au asigurat... el, saracu'... a nimerit intr-o zi, cand eram la mama si faceam curatenie in pozele cu fosti... si-a mai vazut cate ceva... a si citit... si s-a facut negru la fata... si atunci m-am decis sa arunc tot-tot !... da' foarte bine, stie ca oricand poate avea concurenta !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Oare ce se intampla cu Quotele meu ? ca nu e prima oara cand se intampla... si Krelia m-a invatat cum si zic eu k n-am mai gresit de atunci... but still...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

[quote]Originally posted by krelia

[font=Comic Sans MS][purple]Diviiiiiiiii.....asa imi mai zice iubi meu cateodata...gugushtiuca...

_

Phiiiiii, ce-am nimerit-o nene! Hm! Ce-o fi cu mine? Oi fi si io frun pui de Mama Omida?

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Si cand exact se "coc" barbatii, ca mi s-a urat. Of, mi-am adus aminte ce i-am mai zis: ca l-am luat de crescut, si ca m-am saturat....mama, ce rea sunt cand ma enervez....
In fine, hai sa va povestesc. Eram la inceputul clasei a zecea, amandoi, el tocmai se transferase la o clasa de uman, de la real, deci eram in clase paralele, eu la I, el la J. in clasa a noua el iesise mister bioboc, dar eu nu-l cunosteam, decat de prin curtea scolii, unde imi facuse impresia de ingamfat, si mie genuil asta de oameni imi sta fix in gat. In fine, pe la inceputul lui septembrie se face preselectie pentr DJ pentr radioul liceului, intr-o sambata. Acolo ne-am intalnit. El venise sa joace tenis de masa, si daca a vazut un grup organizat de oameni, s-a alaturat si el. Mi-amintesc si acum senzatia pe care am avut-o cand l-am vazut de aproape, de fapt cand il analizam cu nerusinare: simteam ca ma topesc, pur si simplu. Soarta, sau mai bine zis, Dumnezeu, a facut sa fim amandoi intr-o echipa, la radio, asa ca fiecare pauza din zilele de marti si vineri ne-o petreceam impreuna, punand muzica pentru tot liceul, numai ce vroiam noi, ca aveam si gusturi comune: (Metallica rules!!!!). Acolo, in cameruta aia de 2 pe 2, ne-am l-am atins prima data (pe manuta, ca vroiam amandoi sa reglam statia in acelasi timp...). Mie mi se aprinsesera calcaiele din ce in ce mai rau dupa el, dar nu-mi dadea nici un semn: se purta super elegant, frumos, dar asa se purta cu toata lumea. Asa ca intr-o zi, mi-am luat inima in dinti si l-am invitat in oras, sa petrecem ziua mea de nume (era in nouiembrie). pe 7 noiembrie m-a chemat in pauza mare sa vorbim. Ala e cel mai frumos moment pe care mi-l amintesc. 20 de minute s-a chinuti sa-mi "ceara prietenia" , si facea sa de frumos, ca se invartea in jurul meu, pur si simplu. Ma intreba: tu vrei sa fim impreuna, nu? Eu, defensiva, de frica unei replici de genul "Stiu ca tu vrei, dar nu se poate", o tineam sus si tare cu "Nu conteaza ce vreau eu, ci ce vrei tu....". Super dulce. In cele din urma am cazut de acord inainte sa se sune: eram prieteni. Luni seara m-a astepatat, si m-a dus de manuta acasa. Si asa m-a tot dus acasa tot liceul, si apoi facutatea, si nici acum nu ne dam drumul la manuta, oriunde am merge.... Am trecut impreuna prin multe, multe, de la gelozii nebune, la moartea tatalui meu si a bunicilor lui. Acum, sper sa trecem si peste nunta, nu?
....si au trait fericiti, pana la adanci batraneti....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

haideti ca ma faceti sa imi pun sufletul pe tava. eu chiar eram virgina. la 20 de ani., nu e o mandrie si nici o rusine. in liceu am fost o timida, ratusca cea urata si prost imbracata . cazuta din luna printre bogatani. (in Caragiale)

ma uitam la altii si boceam(de invidie). abia printr-a 11-ea m-am mai trezit si eu. dar cam degeaba. tot uratica si prost imbracata. dar acum fff vorbareata. si probabil ca nu spuneam tampenii ca ma placea lumea. fetele si baietii ca amici.

in facultate a fost altceva. anul 1 l-am umblat prin discoteci, cluburi si baruri. idragostita pana peste urechi de un tip care nu ma placea prea mult, dar considera ca ma pretam sa ma duca la parintii lui cei scortosi acasa. el era persoana publica, un nume in domeniul dansului sportiv, admirat de toata lumea.
avea pe alta, dar eu nu puteam renunta la el. si mi-am luat si eu pe altul. apoi l-am cunoscut pe Stefan. si am renuntat la amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Andita

Si cand exact se "coc" barbatii, ca mi s-a urat. Of, mi-am adus aminte ce i-am mai zis: ca l-am luat de crescut, si ca m-am saturat....mama, ce rea sunt cand ma enervez....
In fine, hai sa va povestesc. Eram la inceputul clasei a zecea, amandoi, el tocmai se transferase la o clasa de uman, de la real, deci eram in clase paralele, eu la I, el la J. in clasa a noua el iesise mister bioboc, dar eu nu-l cunosteam, decat de prin curtea scolii, unde imi facuse impresia de ingamfat, si mie genuil asta de oameni imi sta fix in gat. In fine, pe la inceputul lui septembrie se face preselectie pentr DJ pentr radioul liceului, intr-o sambata. Acolo ne-am intalnit. El venise sa joace tenis de masa, si daca a vazut un grup organizat de oameni, s-a alaturat si el. Mi-amintesc si acum senzatia pe care am avut-o cand l-am vazut de aproape, de fapt cand il analizam cu nerusinare: simteam ca ma topesc, pur si simplu. Soarta, sau mai bine zis, Dumnezeu, a facut sa fim amandoi intr-o echipa, la radio, asa ca fiecare pauza din zilele de marti si vineri ne-o petreceam impreuna, punand muzica pentru tot liceul, numai ce vroiam noi, ca aveam si gusturi comune: (Metallica rules!!!!). Acolo, in cameruta aia de 2 pe 2, ne-am l-am atins prima data (pe manuta, ca vroiam amandoi sa reglam statia in acelasi timp...). Mie mi se aprinsesera calcaiele din ce in ce mai rau dupa el, dar nu-mi dadea nici un semn: se purta super elegant, frumos, dar asa se purta cu toata lumea. Asa ca intr-o zi, mi-am luat inima in dinti si l-am invitat in oras, sa petrecem ziua mea de nume (era in nouiembrie). pe 7 noiembrie m-a chemat in pauza mare sa vorbim. Ala e cel mai frumos moment pe care mi-l amintesc. 20 de minute s-a chinuti sa-mi "ceara prietenia" , si facea sa de frumos, ca se invartea in jurul meu, pur si simplu. Ma intreba: tu vrei sa fim impreuna, nu? Eu, defensiva, de frica unei replici de genul "Stiu ca tu vrei, dar nu se poate", o tineam sus si tare cu "Nu conteaza ce vreau eu, ci ce vrei tu....". Super dulce. In cele din urma am cazut de acord inainte sa se sune: eram prieteni. Luni seara m-a astepatat, si m-a dus de manuta acasa. Si asa m-a tot dus acasa tot liceul, si apoi facutatea, si nici acum nu ne dam drumul la manuta, oriunde am merge.... Am trecut impreuna prin multe, multe, de la gelozii nebune, la moartea tatalui meu si a bunicilor lui. Acum, sper sa trecem si peste nunta, nu?
....si au trait fericiti, pana la adanci batraneti....

Nunta noastra
Poze

Frumoasa povestea voastra! Mi-a placut mult si partea cu "si nici acum nu ne dam drumul la manuta, oriunde am merge"...Cat despre partea cu "coptul...unii din ei nicodata! Da' nu-i nimic ca sunt asa de scumpi cand se poarta ca niste copii (si reusesc sa nu ne enerveze)!!Nu-i asa ca iti vine sa-i tii de manutza si sa-i pupi?

Mergi la inceput