FIV 52
Raspunsuri - Pagina 11
luli spune:
Fetelor - am 2 vesti - una buna si una proasta:
- vestea buna e ca avem o spermograma mult mai buna fata de cea obtinuta anul trecut cu tratament
;
- vestea proasta e ca mi-a iesit la analize ca am sundromul de hipercoagulabilitate 
Luli
Moniland spune:
Buna fetelor,m-am intors.
Am stat 3 zile internata in spital. Am fost suspecta de hiperstimulare ovariana si m-au internat pentru supraveghere. Mi s-a zis ca la asa doza mica de inceput cu Puregon o hiperstimulare ar duce la riscuri. Mi-au fost prezentate si nu mi le-am asumat.
Prin urmare ma opresc aici, acum.
La ultimul control mi s-a zis ca am 25 foliculi pe un ovar si 15 foliculi pe celalalt, iar enometru de ~ 12cm. Estradiolul era foarte, foarte mare. Am hotarat sa nu mai continui in acest ciclu. Voi astepta 3 - 4 luni si o voi lua de la capat la acelaai spital si bineinteles cu acelasi dr. super amabil, dragut si de treaba. Atunci mi se va pregati un tratament special pentru ovarele mele harnicute.
Va voi urmari in continuare binenteles si voi tine pumnii stransi pentru cele care sunt in plin proces de a deveni mamici.

Monica
crinuta71 spune:
Andicu nu au venit. Si nici la dr. nu am ajuns.
Daca ai posibilitati sa faci in alta tara FIV, poate ar fi mai bine. Ca si Cami, si eu am ramas dupa FIV cu acel "gust amar" desi am platit TOTUL. Eu mai vreau sa fac un FIV (numai sa-mi revin dupa acesta, ca vezi ca inca am probleme), dar nu aici.
Smita si eu am avut mai putini foliculi. In final au fost 6 foliculi mari (unul din foliculi a crescut dupa Pregnyl), din care au obtinut 6 ovocite. Am facut FIV simplu si au iesit 5 embrioni. La 72 de ore mai aveam 3 embrioni in stadiu corespunzator pentru ET. I-au transferat pe toti. Din pacate la mine nu s-a prins niciunul. Depinde de sansa fiecareia, conteza sa fie unul si acela sa se prinda. Succes!
crinuta71 spune:
Moniland imi pare rau ca a trebuit sa intrerupi tratamentul.
Data viitoare va fi sigur mai bine. 
asi spune:
Crinuta ma bucur ca ai luat o decizie defintiva.Sper ca de data asta sa iasa cum vrei tu.

Familia mea
Razvan
crinuta71 spune:
Asi de data asta m-am hotarat sa mai ascult si de sfaturile celor din jurul meu. Ca prima data nu am luat in seama ce mi s-a spus, am facut ce am crezut eu. 
smita spune:
Multumesc pentru incurajare,Crinuta.Asa este,daca o fi sa fie, va fi, daca nu data aviatoare.
Moniland imi pare rau ca a trebuit sa intrerupi, tu stii cel mai bine ce ai de facut; oricum,cred ca ai luat o decizie inteleapta.
Va pup.
Sa auzim de bebe!
nounou spune:
quote:
Originally posted by luli
Fetelor - am 2 vesti - una buna si una proasta:
- vestea buna e ca avem o spermograma mult mai buna fata de cea obtinuta anul trecut cu tratament;
- vestea proasta e ca mi-a iesit la analize ca am sundromul de hipercoagulabilitate
Luli
Luli, felicitari pentru spermograma!
Cat despre hipercoagulabilitate .. e prima oara cand o testezi? La Fundeni mai sunt si inchipuiti, te scot cu belea chiar daca nu-i ..
Dar trebuie sa existe antidot, nu?
Pup si multa bafta!
Tia spune:
luli, si eu m-am "trezit" cu acest sindrom dupa FIV-ul de anul trecut. ulterior am citit intr-un ghid medical german ca menogonul poate avea ca efect secundar instalarea sindromului de hipercoagulabilitate. oricum, asta nu impiedica aparitia unei sarcinii, doar probleme in luni mari (trim III) cu risc de avort.
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)
Elise spune:
Tia, multumesc mult - m-ai luminat 
Asta in seamna ca in f. scurt timp as putea fi
.... pina la urma, tot raul spre bine.
Astept rezultatul
sotzului, si dupa sarbatori..tzup la FIV!!
Btw de Giulesti: eu acolo merg, si tot merg de anul trecut. Si nu m-a tratat nimeni "scandalos" pina acum: in schimb la Medsana mi-au dat vreo 3 luni sa iau vitamine pentru ditamai salpingita, asa ca n-as avea incredere pentru nimik in lume sa ma mai duc a doua oara!
Elise