FIV 52

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

O duminica frumoasa va doresc

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon, Andicu, Cami multumesc de raspunsuri, sunteti dragute ca vreti sa ma incurajati. Am facut ieri un test din urina si e negativ (asa ma si asteptam). Test din sange nu am unde sa fac aici la noi in oras, se dau rezultatele doar peste 2-3 saptamani.Cami tu ai avut intarzieri asa de mari cum am eu acum, dupa FIV-uri? Sunt cam stresata si la dr. nu mai am chef sa mai merg. Cami, imi pare asa de rau ca ai trecut prin supararea acesta mare din nou cu FIV. Stiu ca tu inca inainte de a stii rezultatul la FIV nu erai prea multumita de clinica.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Crinuta eu nu am avut dereglari asa de mari, dimpotriva imi venea mai devreme: la 20-22-24 de zile. Si la a doua incercare la fel, mai mult s-a redus si cantitativ: de la 5 zile la 3. Parerea mea e sa te duci la dr. cat mai repede!
Cat despre supararea cu FIV-ul mi-am facut-o "cu mana mea"! Sotul meu nu a fost de acord cu aceasta incercare in Romania, mai mult a vrut sa intrerup tratamentul imediat, dupa ce facusem Dipherelinul ... dar eu nu si nu, eu vreau sa continui orice ar fi, imi asum toate riscurile, vreau cu orice pret! Rezultatul ... mi-am fortat organismul cu tratament hormonal in exces si am aruncat cu banii "pe fereastra"! Acum sper doar sa nu raman cu urmari!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata.
Va urez o saptamana usoara si sa treaca repede, ca sa vina saptamana viitoare cu Craciun, Mos, Colinde si brad impodobit !

Cami,imi pare nespus de rau ca nici de data asta n-a iesit nimic !ma bucur ca esti impacata cu ideea si ca ramai optimista! sunt sigura ca aceasta atitudine te va duce la reusita intr-un final!
Ma cam bagati la idei cu Medsana ! sincera sa fiu, parca n-as indrazni la Giulesti, o gramada de fete au spus ca sunt conditiile mult mai proaste si ca te trateaza destul de nashpa doctorii . As vrea sa ma simt bine unde ma duc, daca tot fac asemenea eforturi...si-n alta parte n-am auzit de atatea reusite ca la Medsana si Giulesti!
Crinuta, cum te mai simti? au venit uratii?

fetele!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Buna fetele!
Acum am venit de la dr. si nu prea sunt incantata de ce a gasit: endometrul 9,4, 2foliculi de 15 pe ovarul dr. ca al treilea pare a fi chist; pe ovarul stg. 2 foliculi de 17.Probema este ca ov. stg. este situat foarte aiurea si nu stie daca va ajunge la el.
Vreau sa va intreb in special pe cela care ati facutFIV cu asa putini foliculi ce sanse am?.dr mi-a spus sa mai merg miercuri la eco.

Va pup!

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

smita: eu la FIV am avut doar 5-6 foliculi mari si mi s-au recoltat 5 ovocite. La final s-a implantat un singur embrion care nu s-a prins. Eu zic ca totul tine de sansa. Normal ca ar fi mai multe sanse cu mai multi foliculi, dar poate ca astia pe care ii ai sunt OK si vor fecunda toti. Depinde si in a cata zi de stimulare esti. Eu mai multe nu stiu.. Poate te mai ajuta fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Andicu eu sunt "un caz fericit", sa spunem, pentru faptul ca-mi pot permite sa fac FIV in alta tara!
N-ar fi corect din partea mea sa afirm ca abia acum am descoperit ce se intampla la Medsana! Stiam, dar am ignorat ... am mers inainte, manata de o "incredere oarba" in d-na dr.! Si raman la aceeasi concluzie: d-na dr. nu are cu cine sa lucreze, din pacate!
In conditiile in care nu mi-as putea permite FIV in alta parte singura optiune ar ramane Giulestiul, intrucat sunt singurii care se aseamana cel mai mult, ca procedura, cu Canada. Insa am rezerve in ceea ce priveste aparatura, calitatea mediilor de cultura folosite si competenta embriologilor. Dar rezerva asta o am si fata de Medsana. Iar despre modul in care esti tratat ... inca functioneaza "sfanta spaga" sau mai frumos spus "o mica atentie"! Stiu, nu e normal sa fie asa, insa multe din ce se intampla in tara asta nu sunt normale ... asa ca fiecare se descurca cum poate! Cu "bani" poti sa ai parte de "un tratament civilizat"! Si tinand cont ca preturile sunt mai mici, compenseaza pe undeva ...
Eu nu am reusit de doua ori, nici in Canada, insa nu am avut ce sa le reprosez ... Sunt impacata ca s-a facut tot ce s-a putut, dar nu a fost sa fie ... Pe cand aici am ramas cu un gust amar! Abia acum am inteles ce a vrut sa spuna dr. din Canada, cand a afirmat ca "in Romania nu se face FIV"! Atunci m-am simtit jignita!
Iti doresc sa faci FIV acolo unde simti tu ca e cel mai bine pentru tine si sa fii impacata indiferent de rezultat!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Multumesc pt. incurajare,Tabitha, azi sunt in a 10a zi de stimulare.Si eu cred in sansa ca altfel... ce-mi ramane de facut?

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

In ceea ce priveste dilema: Giulesti sau Medsana, parerea mea este urmatoarea.
Cred ca medicii sunt cam pe acolo in ambele locuri - ca renume si rezultate.
Conditiile din Giulesti sunt aiurea in comp cu cele de la Medsana.
Embrilogii de la Giulesti sunt ai spitalului....sau ma rog sunt acolo...iar asta le permite ca fiecare pacienta sa poata fi tratata pe ciclul ei, evitandu-se varianta"loturi" de la Medsana.

Chiar in situatia in care eu am din pachetul de beneficii al firmei, un abonament gratuit de asigurare medicala la Medsana, am avut neplacuta surpriza sa ma simt la dr. Ancar (caruia nu-i pot contesta profesionalismul - dar si ipotetica prezenta a acestui profesionalism nu m-a incalzit deloc)ca una la rand..dintr-un anume lot...Ma rog intr-o masura oarecare asa eram...insa atitudinea ostentativa care m-a si facut sa ma simt asa nu mi-a placut deloc.

Asa incat, am ales varianta prof Marinescu , mi s-a parut mai umana - de la care nu am pretentia sa stea la povesti cu mine, dar care a avut un raspuns la toate intrebarile pe care i le-am pus...apropos, mi le notez pe hartie inaite sa intru la el, sa nu cumva sa uit ceva ...

Acum, sa va intreb ceva. Dupa hsg ul si histeroscopia din nov, fidel mi-a venit (asa le spun eu rusilor vostri...fidel castro..stiti voi) mai devreme cu trei zile. O fi avand vreo legatura?? Acum in dec as vrea sa merg la o monitorizare foliculara si nu mai stiu cum sa calculez. Ma ajutati? 11 dec prima zi....7 ianuarie urmatoarea prima zi a viitorului ciclu (daca va fi la 28 de zile ca de obicei, ca luna asta a fst la 25). Cu 14 zile inainte de 7 ian ar fi 20 dec. E corect?

va pup si sa-l asteptam cumintzele pe moshu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Elise

Multumesc
Am 1000 de intrebari.
O sa intreb si dr., dar dupa sarbatori.
Intre timp, ma macina oricum curiozitatea.
Daca nu mai am nevoie de alte analize (m-am saturat de cite am facut , si toate bune doar trompele f. proaste) ar trebui sa incep stimularea? dr. iti va spune cand vei incepe, oricum vei astepta intai menstruatia, apoi vei face injectia de supresie, de regula diphereline
Asta cit dureaza? in jur de 2 saptamani
Dupa stimulare se recolteaza ovocitele, mi le implanteaza si gata? dupa stimulare ti se extrag ovocitele, se intalnesc cu si se tin in mediul de cultura 72 de ore (la Giulesti). apoi se face embrio-transferul, adica embrionii ajung la tine in burtica si gata
In cit timp as putea fi ?! dupa 15 zile de la ET faci testul de sarcina din sange si afli ca esti burticoasa

Eu as vrea si maine...daca se poate....

Elise

bafta!

tuturor fetelor si multi mosi anul acesta

cami

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput