FIV 52

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

In legatura cu procedura FIV , trebuie sa iei legatura cu medicul la care te-ai hotarat si el iti va da toata lista de analize, pt ca vad ca difera de la clinica la clinica... Apoi, analizele trebuie sa fie cat mai 'proaspete', in special cele de secretie si hormonalele. HSG nu vad de ce sa mai faci, nimeni nu ti-o cere pt FIV. Multa bafta!

Monica-Elena, SARBATORI FERICITE alaturi de familie iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

am zis ca intru tocmai luni dar am vazut ceva scris de Avalon legat de HSG. Elise eu tot la Giulesti fac FIV-ul si stiu sigur ca pe mine m-a intrebat Niculescu daca am HSG-ul facut. In 10 ani de cand frecventez spitalul era deci inevitabil sa nu-l fac. Dar tu intreba dr. el stie cel mai bine.

Va pup.

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Fetelor am intrat sa va salut si mai mult sa va multumesc de urarile si felicatarile voastre,sper din toata inima ca intr-o zi sa va pot felicita si eu la rindul meu inapoi si sa fiti voi in cazul meu
Sunt dusa rau cu pluta si dece ,va spun ca ma uit la cele doua teste care le-am facut ca mitza in oglinda,nu i-mi vine sa cred va dati seama ce ma bucur si inca ce se mai bucura fata mea,chair azi ma sunat sa ma intrebe daca ma simt bine si e totul ok.....bine eu am fata domnisoara deja
Va doresc un sfirsit de spatmana placut si sa vad ca plecati de din grupa de Fiv la gravide ,repede asa cum am plecat eu si dupa prima stimulare.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara fetelor.

Fabya, FELICITARI ! pentru al 2lea test pozitiv! multa sanatate si sarcina usoara! asteptam vesti de la echo!

Monica-Elena, SARBATORI FERICITE! si un AN NOU cu multa sanatate ptr toata familia ta si cu multe bucurii! pupici speciali lui Mihnea si petrecere frumoasa la munte, Fericitilor!!!

Crinuta, ce surpriza frumoasa ne-ai face in Ajun de Sarbatori, sa ai un test II !!! nu poti sa stii cum da Dumnezeu! am vazut multe fete care au ramas cand nu se asteptau, asa ca, de ce nu?! iti tin pumnii sa fie " de bine"!

Fetelor, va pe TOATE si va urez un week-end frumos!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor,
In primul rand va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine in tot acest timp: Cecilia, Romaniaau, Tia, Lachione, Flori76, Mishi, Moniland, Luli, Crinuta, Andicu, Nicole, Nounou, Carma, Fabya, Smita, Monica-Elena, Gabid, Medamaya, Thabita, Anis ( scuze daca am uitat pe cineva ) !
Ca sa nu mai existe nici un dubiu, azi mi-a venit CM, in a 20-a zi de la ET. Eu sunt ok, am suportat f. bine esecul de data asta, poate pentru ca am prevazut cum o sa se termine ... dupa cum a decurs totul, inca de la inceput! Nu vreau sa comentez mai multe pt. ca veti crede ca sunt frustrata pentru ca nu am reusit! Nu stiu daca voi mai face FIV, insa stiu sigur ca daca voi mai incerca vreodata, in nici un caz nu se va mai intampla la Medsana!
Fabya Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
Romaniaau Iti tin pumnii in continuare si te astept cu vestea buna!
Crinuta de ce nu faci un test de sange?! Ar putea fi si o dereglare, eu dupa primul FIV am avut dereglare timp de 3 luni, dupa care s-a stabilizat din nou la 28 de zile, iar dupa cea de-a doua incercare mi s-a dereglat complet, in cele din urma stabilizandu-se la 26 de zile.
Smita am pierdut 3 batalii, nu una ... e adevarat ca nu s-a terminat razboiul! Imi doresc sa devin mama, insa nu cu pretul sanatatii sau chiar al vietii mele!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Zisa Cami, recuperare rapida!
Despre Medsana, sincera sa fiu sunt cam dezamagita, anul asta nu prea am auzit de reusite acolo... Incep sa-mi pun si eu intrebari dupa toate experientele voastre...

Mergi la inceput

Avalon Multumesc!
Cat despre reusite ... fiecare cu norocul ei!
Eu nu din cauza asta nu vreau sa mai incerc la Medsana! Pot avea ei si 100 % reusite si sa-mi faca urmatoarea incercare si gratis si tot nu as mai incerca acolo ... si la concluzia asta am ajuns inca din timpul tratamentului, cand nu stiam cum se va termina! In primul rand nu mi-a placut faptul ca tratamentul s-a facut in functie de programul embriologilor si nu de ciclul meu si de raspunsul organismului la tratament! Prima dozare de estradiol am facut-o la 6 zile de la inceperea injectiilor FSH, cand deja era prea tarziu sa se mai imbunatateasca situatia. In comparatie, in Canada faceam dozare de estradiol la 2 maxim 3 zile si ajustam doza imediat, in functie de rezultat. Iar Dipherelinul de 3,75 a inhibat complet organismul. Din aceasta cauza am ajuns sa fac doze foarte mari de tratament hormonal, spre exemplu am facut 58 de injectii ( 28 Gonal si 30 Menogon ) si am avut rezultate mult mai proaste ( 2 embrioni dezvoltati normal, la stadiul de 4 celule ) decat in Canada, unde am facut doar 36 de injectii si am avut 9 embrioni din care 7 cu 6-8 celule!
Si ar mai fi multe de spus ...

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

cami: in fata ta si iti trimit . Altceva este de prisos in acest moment.

Mergi la inceput

Tabitha
Eu nici macar nu mai pot sa , s-a intamplat doar cand am citit si am fost impresionata de mesajele voastre!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Multumesc
Am 1000 de intrebari.
O sa intreb si dr., dar dupa sarbatori.
Intre timp, ma macina oricum curiozitatea.
Daca nu mai am nevoie de alte analize (m-am saturat de cite am facut , si toate bune doar trompele f. proaste) ar trebui sa incep stimularea?
Asta cit dureaza?
Dupa stimulare se recolteaza ovocitele, mi le implanteaza si gata?
In cit timp as putea fi ?!

Eu as vrea si maine...daca se poate....

Elise

Mergi la inceput