FIV 52

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fabya felicitari!

Mergi la inceput

Smita se poate bea o cafea pe zi si in timpul FIV-ului (si dupa ET). Mi-a zis si dr.. Iti doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Noi am baut cafea si pe timpul stimularii, si in timpul; tratamentului si pe timpul sarcinii cate una dimineata cu lapte si cat am alaptat si Mihnea este super OK.

Fabya felicitari!

Noi va uram Sarbatori fericite si implinirea visului de a deveni mamici cat mai curand. Vom pleca la munte ptr o perioada de 2 luni cred. Pupici speciali la veteranele acestui capitol de la Mihnea si mamica lui(nu enumar ca sa nu uit pe cineva si sa suparam). Iar la intoarcere cand ne vom arunca un ochi aici la capitolul asta sa fiti deja toate emigrate la mamici. Credeti in minuni si in stelutele voastre norocoase.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

FABYA-felicitari pt. sarcina ,sa dea doamne doamne sa ai o sarcina usoara ,fara probleme si un bb sanatos,frumos,destept,mancacios!

cum vad ca mai reuseste cate una din veteranele DC-ului ma mai umple si pe mine cheful de a lupta tot mai mult! nu ca as renunta eu ....dar parca ma inarmez de forte si mai mari!

SMITA- eu pe vremea cand eram la inseminari faceam cam 6-7 zile de stimulare...acum pt FIV (inca sunt tot cxu decapeptyl) din cate am inteles se face cam intre 10-12 zile ,despre endometrul eu cred ca e binisor deocamdata.....cu ce faci stimulare???te intreb deoarece mie medicul atat la IA cat si acum la FIV mi-a dat sa fac cu GONAL f si mi-a zis ca asta e bun si pt endometru.

va pup fetelor,si chiar daca eu nu prea scriu sa stiti ca sunt cu sufletul alaturi de voi si ma rog ca intr-o zi sa reusim toate!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Fetele sunt necajita. Stiti ca am facut de curand FIV nereusit si am avut atunci menstruatia. Acum sunt in ziua 40 a ciclui si inca nu am semne de menstruatie. Eu aveam un ciclu de aproximativ 29-30 de zile, foarte rar altfel. Niciodata nu am mai avut asa intarziere. Mie la FIV-ul acesta nimic nu mi-a mers cum trebuie si se pare ca nici acum nu e bine. A mai patit cineva asa dupa FIV? Oare ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Crinuta, dar este posibil sa fi ramas insarcinata... ai facut un test? Nu de putine ori am auzit de fete care dupa fiv nereusit au ramas natural. Hai, da-ne o veste buna!

Mergi la inceput

Nu e sarcina sigur(nu prea am). Nu prea vreau sa fac test ca ma supar sigur. Ce altceva poate fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai poate fi o mica dereglare... dar stii ce zic eu? Fa totusi un test, asa ca sa te asiguri, iar daca nu este, mergi la dr. pt a vedea ce se intampla. Eu am o presimtire ca iese cu II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Dragele mele, multumesc pt. informatiile in leg. cu cafeaua.
Monica, sa ai o sedere placuta la munte si sa-ti traiasca "globuletul" !
Kla, stimularea o fac cu menogon(4 fiole/zi) si diphereline 0,1 subcutan dimineata.Am sa mai scriu luni dupa ce vin de la dr. despre foliculi si endometru.Sper sa am ce povesti.

Va pup.

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

buna dimineata tuturor!
Am o intrebare care ma macina, acum ca am decis (sau am acceptat) ca trebuie sa fac FIV.
In ce consta "dosarul FIV"?
Stiu care e procedura, dar nu stiu de ce sa ma apuc.
Am in spate un sir lung de analize, si recomandarea FIV.
Si atit.

Care ar fi urmatorul pas?
Voi cum ati inceput?

Sint la spitalul Giulesti... Desigur, puteam sa intreb in spital, dar am fost prea ametita de veste, pe moment.

Elise

Mergi la inceput