Aspirante optimiste (169)
Raspunsuri - Pagina 9
martha78 spune:
DANDANA, FELICITARI!!!!!!!!!
Ma bucur pentru reusita ta, sa ai o sarcina usoara!
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Ioana81 spune:
Dana felicitari! Sa ia un bebe sanatos si frumos si cuminte care sa nu planga noaptea decat daca ii este foame.. Si eu am declarat ca sunt mamica de sambata de dimineata. Am fost ieri la ecograf si am aproape 4 saptamani. Azi l-am declarat pe dl PUNCT-asa il cheama momentan pe bebe pana mai creste- la servici. Doamne ce veselie a mai fost ce chefuri.....
Flori ma bucur ca inca scarbele nu te-au invadat si sper din tot sufletul sa nu mai folosesti tampoane 9 luni
. Apropo sa vezi cum am aruncat in weekend cu ele pe la prietene si sora ca deh asteptam scarbele si am fost la cora si am luat stive de tampoane parca trebuia sa vina furtuna de rusi! Eu una mi-am facut un test care era cam negativ la vreo 4 zile dupa ce ar fi trebuit sa vina iar celalat la 8 sau 9 zile....nu mai stiu ! Asa ca poate te-a prins si pe tine microbul ca ai dretate cam multe gravidute pe aici.
Pupici la toate fetele!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
puiudana2004 spune:
DANDANA si IOANA81felicitari pt bblusi ,sa aveti o sarcina cat mai usoara si copilasi sanatosi.
Sa dea Domnul sa ne intalnim cat mai multa la mamici.Asta e luna cadourilor si poate,daca nu MOS NICOLAE,MOS CRACIUN sa aduca
la toate si sa se termine lista aspirantelor care e tare lunga.
O sera buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Dana
15+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
dana p. spune:
Dana, am vrut saptamana trecuta sa te caut la servici , dar sincer n-am indraznit si nici nu am avut starea necesara ca sa stau de vorba cu cineva. Am fost foarte deprimata si foarte obosita, dar nu din cauza situatiei mele, ci a unei paciente din salonul meu.A fost foarte traumatizant pentru mine, pentru ca nu am mai vazut pe cineva asa de rau.Esti tot la dr. T, nu? Este super!! Si stii si tu ca esti pe maini foarte, foarte bune.Te pupacesc
Dana
Poze
AYSHA 2 spune:
Dandana, FELICITARI, SARCINA USOARA SI UN BB GRAS SI MANCACIOS !
P.S. Te astept la mamici de iulie-august 2006 !
Aysha 7+
puiudana2004 spune:
Dananu mai sunt la el,desi mi-as fi dorit f mult.Cand am ramas
,era plecat la un congres in strainatate pt 2 sapt si,avand probleme,m-am dus la dr Parvu care m-a dezamagit.Aveam dureri mari de burta si sangeram,dar m-a lasat sa-l astept 3ore si 1\2 pt ca-si vedea pac venite la control.M-a vazut intr-un final,dar pe urma nu m-am mai dus la el si nici la dr T nu am mai indraznit ca nu cumva sa ma vada dr P asa ca m-am dus la sp Caritas la alt medic pe care il stiam si e f bun si mai ales ca o prietena buna a mea lucreaza acolo pe gineco.Sunt multumita de acest medic si am toata increderea in el.Am gresit la inceput si la dr T nu ma mai pot duce .Asta e,oricum e bine si la sp Caritas.
si ai grija de tine.Daca mai vi la Elias,nu ezita sa ma cauti.
Dana
15+
http://community.webshots.com/user/puiudana2004
Liana30 spune:

Felicitari dandana sa ai o sarcina usoara si un
sanatos

La multi ani de Mos Nicolae!!!!!!
zozela io cred ca esti...olteancooooo
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
GeorgianaI spune:
Buna dimimneata dragutele mele!
Doamne, stateam acum si ma gandeam ce frumos a inceput luna decembrie pentru aspirante. Mosu' deja a inceput sa vina la fete cu BB............
Ploua intradevar cu gravidute. Cat de frumos poate fi!
Sorinache, Laurici, Ardituza, Anca Wish, Tumpilica, Vale, etc, pe unde sunteti fetelor? Vreti sa va dam la persoane disparute?
Pup toate fetilii astea minunate.
lauricipani spune:
Pup toate frumoasele optimiste si gravidoase care se mai preumbla pe la noi.
Sorinache, cred ca o sa vina si momentul meu, pana atunci....
Nu prea as vrea sa scriu azi ca nu ma simt prea bine....
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
dana p. spune:
Salutare de la mare!!!
Intr-adevar a inceput luna decembrie foarte bine, sper sa o tina tot asa , poate se mai micsoreaza listoiul ala de aspirante.
Eu incep sa-mi strang actele pentru adoptie , si dupa aia ce o fi o fi ,daca mai pot sa am si un copil al meu natural bine, daca nu iarasi bine.Nu mai vreau sa stau sa pierd vremea, am asteptat destul si am cheltuit foarte multi bani fara nici un rezultat,asa daca e sa-i cheltui macar ii cheltui pentru hainute, papa si jucarii lu' bebe.
Dana, eu o sa vin sigur in Bucuresti sambata cred ca dupa 10-11 ,ca este dr. de garda si trebuie sa ma vada la control si sa mai stau putin de vorba cu el.Daca esti in spital poate ne vedem atunci, dar mai da-mi odata nr tau de telefon pe PM ca nu-l mai am. De dr. P nu stiu prea multe, dar l-am tot vazut pe acolo ca l-am prins ca a fost de garda 2 zile cat am stat in spital.Am tot stat de vorba cu asistentele si cu infirmierele de acolo si toate au zis de dr. T numai cuvinte de lauda, o asistenta de la blocul operator, chiar dupa ce i-am povestit ce aveam si cine m-a tratat a zis"pai numai el putea sa faca minuni". Alt doctor poate ca nu ar fi incercat tot posibilul sa-mi salveze trompa, m-ar fi bagat in operatie si gata, in schimb el a zis ca daca nu se vede efectul la injectiile de metrotexat imi face laparoscopie cu sectionarea trompei pe lateral si scoaterea embrionului si pastrarea trompei. Deci facea tot ce-i statea in putinta.
Hai ca m-am intins la povesti.
Va pupacesc
Dana
Poze