Aspirante optimiste (169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Floricika, iti urez din tot sufletul succes la doctor sa-ti dea vestea cea buna . La mine e chestie de ore pana la CM

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Dandana felicitari draguta,sa fie bine pina la sfirsit si bebicul sa ramina acolo unde ii este locul adica alaturi de mamica lui.Flori tinem pumnii sa ne aduci vesti bune de la doctor.Danuta bine ai revenit si insanatosire cit mai grabnica,Laurici draguta dar numai ghinioane se tine de tine iubita in ultimul timp.Iti urez si tie insanatosire grabnica atit pentru tine si sa fie si pentru sotul tau...si sa iti treaca si degetul si sa se vindece si la operatie locul cum trebuie.Eu sunt super prinsa cu hirtoage pe aici ca doar este sfirsit de an si stiu la ce sa ma astept.Dar va citesc din urma si sunt alaturi de voi.-ici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

DANDANA - felicitari din toata inima si sa ai o sarcina usoara si o minune de .
LA MULTI ANI celor care-si sarbatoresc azi ziua.
tuturor!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

LA MULTI ANI DE MOS NICOLAE!!!!!!!!!!
Sa va aduca Mosii anul acesta numai vesti bune si bebei sanatosi in burtici.
Va pup....eu nu sunt tocmai 100% bine, dar nici rau....deocamdata sunt la inceput de drum....dar vreau sa demarez cu optimism. Lunea viitoare merg la ginec....si stau cu inima cat un purice, pt. ca o sa aflu daca e totul ok si am sanse sa devin mami pe cale naturala curand.
Va pup si numai bine!!!

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dandana, FELICITARI!!! Sa traiesti si sa fie bine pana la sfarsit! Ce putere ai avut, sa reusesti sa tii asa un secret, bravo tie! Eu n-as fi reusit in veci.Sa te tii tare, daca sarcina deja a debutat cu greturi. Vei trece printr-o perioada super grea, dar stii doar ca se merita. Eu vreau sa uit acea perioada. Un sfat (din proprie experienta): cand vei simti ca nu mai poti de rau, mergi la medic. Mie mi-au administrat perfuzii cu vit. B6, vit. C, metoclopramid (asta-i de baza, antivomitiv), glucoza, piafen, si nu mai stiu ce altele, care m-au ajutat sa traversez perioada mai usor. Haide, bafta si s-auzim de bine!!!
Pupici la toate Aspirantele Optimiste!

Kiki 31w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, ati folosit careva dintre voi tinctura de seminte de marar? Eu am folosit-o mai demult pentru a tratata niste dereglari hormonale si a dat rezultate excelente. Vreau sa reiau acum deoarece nu ma simt prea bine dar oare face bine si in ceea ce priveste fertilitatea? Stie cineva ceva de asta? Si ce-i cu extractul de mladite de zmeur?? Am tot auzit vorbindu-se de asta.
Multumesc de raspunsuri!

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sunt o aspiranta,normal...dar nu as prea dori un BB in momentul asta.....Va felicit pe toate pt.reusitele voastre si va doresc sa va dea D-zeu o sarcina sanatoasa si un copil..la fel...
Acuma..sa va zic de ce va vizitez....Acum aprox. 2 saptamani,am cam "calcat pe bec"...Pe moment nu m-am panicat,ca era chiar in saptamana de dupa menstruatie...dar acum...ma bantuie....Se poate sa fiu????
Nu stiu daca a mai patit asa ceva vreuna din fetele insarcinate sau cele care au deja BB-lushi...De 3 zile simt o "apasare" in abdomenul inferior(poate am racit),o greata nemaivazuta(asta cu greata,nu o pricep-deoarece-teoretic..n-are cum..),urina are o culoare si un miros.....scaunele nu mai.."respecta programul"...Fetelor..o iau razna...Azi m-a durut capul si n-am luat pastila de frica..La analiza sangelui cand se evidentiaza sarcina..ca testul stiu ca nu da rezultate acum...?
Hai ca am luat-o pe aratura...cum naiba sa fiu ..!?
Acuma..daca imi puteti spune ceva..v-as multumi..chiar si numa' daca ma..sa ma aduceti cu picioarele pe Pamant...
..si..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ah..am uitat..Fetelor..cele care nu ati reusit inca sa obtineti "samburelul"...nu disperati...relaxati-va,stati in casuta la caldurica..ca poate asta-i trebuie sa se "prinda"..caldurica-n...plapumica
Deh...ma gasii eu sa dau sfaturi...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dandana,felicitari muulte si sarcina usoara(chiar daca a debutat cu greturi)

Floricika,Zozela,tinem pumnii sa fie cu okisori!

Ma bucur tare mult ca a inceput sa ploua cu ,mai ales acum,cand e luna cadourilor.Dn nefericire,eu nu mai pot spera ca Mosul sa-mi aduca un test cu 2 liniute(pt ca ultimul CM a fost pe 30 nov),in schimb...poate Anul Nou imi v-a aduce aceasta mare bucurie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Dandanaaaaaaaaaaaaaaaa...Dandanutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....FELICITARI MULTE MULTE !!!!!!! ........ma bucur enorm, nici un alt cadou de Mos nu ma putea face mai fericita, rad si plang aici de una singura si ma bucur ffffff mult pentru tine si iti doresc din inima tot binele din lume tie si bebelusului tau, care va sta cuminte acolo 9 luni si apoi o sa iti lumineze viata !
Laurici, tare imi e si mie dor de tine, si as vrea odata sa intru aici si sa gasesc tot asa o veste minunata, un Laurici burticos in luna 9 !!! Dar va veni si ziua aia.
si m-as bucura din inima sa gasesc asa vesti bune cu toate aspirantele mele vechi si iubite ca toate meritati si asteptati de prea multa vreme !
va pup pe toate si bafta maxima si Mos super pozitiv ! (repet aceeasi urare ca vad ca a fost de bun augur)

Mergi la inceput