Aspirante optimiste (169)
Raspunsuri - Pagina 7
MirelaV spune:
mai fetelor...dar munceste si omu' cateva ore si va gaseste cu paginile pline aici. io abia m-am obisnuit sa treg gravidute pe listuta, asa k floricika..pe tine te tot pandesc de cateva zile k ma mananca degetele ![]()
dandana, FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...sa ne dai vesti bune in continuare!
va pupacesc pe toate
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
dandana spune:
fetelor, va pup pe toate fara osebire ![]()
eu ingropata in munci la scarbici! nu am anuntat, astept sapt 13 
zamfir.mel spune:
LA MULTI ANI DE SF.NICOLAE,CELOR CE-I POARTA NUMELE SI NU NUMAI. FELICITARI DANA SI SARCINA USOARA!! SE PARE CA INCEPUT SA PLOUA CU 

FOARTE BINE FETELOR,TRAGETI-NE DUPA VOI.
mel
marrina spune:
Felicitari dandana!!!!
Bafta tuturor celor care asteapta rezultatul unui test, ovulatia, si chiar numai pe Mos Craciun!!!!
mel 

andicu spune:
Dana, eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare, ca asa am patit si eu in iulie dupa laparo. M-a lovit sangerarea cu niste dureri de nu mi-au trecut nici cu un coktail din Piafen, Aulin si Nurofen.Si pe urma, nu stiu daca-ti mai amintesti, ca tot intrebam fetele pe forum,disperata, ca nu mi se oprise sangerarea nici dupa 1 luna! de fapt, m-a tinut 1 luna 1/2 si dr mi-a zis ca e normal, ca se reface endometrul si se curata mai greu organismul, datorita modului de interventie (la laparo sau cu injectie Metformin). Asa ca, fruntea sus, linisteste-te, ca o sa fii bine! eu sunt alaturi de tine!
Andreea.Pozele mele
dana p. spune:
Andreea , mie doctorul mi-a spus ca nu este normal sa sangerez de la injectiile de methrotexat.Din cauza asta am si stat internata in spital o saptamana ca aveam sange pe trompa si a vrut sa vada daca se elimina sau mi se scurge in cavitatea abdominala si atunci as fi facut hemoragie interna si as fi fost operata de urgenta.Vineri cand mi-a facut ultimul echo eram bine, se mai eliminase si sangele de pe trompa si sarcina se vedea clar ca se diminuase. Si mi-a iesit betahcg cu valoarea de 883 vineri , iar luni o avusesem 1503 si miercuri 1338.Iar ieri o aveam 470, deci e clar ca se elimina dar nu stiu de ce m-a durut atat de tare burta aseara, nici doctorul nu a putut sa-mi explice.Maine repet iar analiza si vineri la fel si il sun si ii spun valorile iar sambata ma duc la control.
Am innebunit de tot , o sa capiez

.
Dana
Poze
floricika spune:
mirela esti o dulce!
mi-a placut faza cu degetele. Nu mai stiu ce sa mai cred, la mine sunt chestii care se bat cap in cap.....eu nu mai inteleg nimic.....La 4 sun la cabinet la dr si imi fac o programare, sa vedem cand e dansul liber....Eu tot nu inteleg de ce nu imi vine ciclu cu tot cu dupahston, dar testul de sarcina era clar negativ. Nu pot sa inteleg!
si ma enervez pentru ca incerc si eu sa stau de vorba cu sormea, cu prietena cea mai buna, si toate imi spun convinse ca daca testul a iesit negativ clar nu sunt insracinata, si ca sa ma resemnez, si ca sa nu ma mai agit atat, sa nu ma mai gandesc atat...dar eu nu pot sa nu ma agit, si nu pot sa nu ma gandesc, vreau raspunsuri!
ooofff
Nunta
adar spune:
Dragele mele,
am intrat doar sa va salut si sa felicit noile gravidute, sa va spun ca la noi totul e OK, desi am trecut printr-o incercare grea, dar am depasit momentul, iar acum bebel da din manute si din picioruse de mama focului...
In alta ordine de idei, am vrut sa va amintesc ca luna asta va veni pe lume bebelul mariei_alexia, si cred ca ar fi frumos sa fim toate alaturi de ea macar cu un PM...si cred ca si al taniei_z...nu stiu exact...ma interesez si revin...dar maria_alexia va naste sigur de Craciun...24-25...
Pupici, ma duc sa vad cum e cu tania si revin.
adar si bebel
http://community.webshots.com/user/adarr103
MirelaV spune:
floricika iubita, stiu k uneori vrei sa auzi ce iti place..insa e bine sa te si trezeasca cineva la realitate..k stii si tu cat e de greu sa cazi asa de sus...eu mereu am zis k nu ma agit..si niciodata nu mi-a iesit. e tare greu luna de luna sa cazi asa..k doare.
offff...hai k io ma gandesc la tine. stii cum e...cum spun multe fete .. speranta moare ultima. asa k..nu pica in butoiul cu melancolie..
dana..sanatate multa iubita!
adar, bine ai venit pe la noi 
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.