Bebelusi de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Nicolae, Nicoleta!

Andrei Nicolae (Monical) si Nicoll_Mada!

Ankak, merci! Esti singura care s-a uitat la pozele noastre.

BB23, bine ai revenit! Da-ne mai multe vesti despre voi.

Anis, mai auzisem de 2 dintisori deodata. Macar stii de ce e maraiala dubla. maraitei mica si frumoasa. Sanatate pentru tine.

Si mie mi-e frica de rujeola. Si nici eu nu stiu Peca cum se manifesta exact. Noi avem de facut si vaccin, plus ca Tudor tuseste. Nici nu stiu ce sa fac. O sa vorbesc cu pediatra.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

La multi ani celor ce s-au sarbatorit azi!

la noi a fost zi libera, am avut sotul acasa, dar si musafiri si le-am facut bunatati si apoi am stat numai dupa ei...sunt obosita, dar a fost foarte dragut.

Mitzu mi-a tras o portie de tipete pe seara ca nu avea chef de stat in patut la ea si abia acum a adormit. ma duc sa dorm, ca acu`se trezeste si vrea sa pape.

am citit in fuga si m-am uitat la pozele noi, Andre_ea, ti-am mai spus, Tudor e un frumos si ma uitam cum doarme in brate ca un ingeras - n-ai sa vezi la fata mea trebuie pacalita sa faca nani, e ceva f rau sa adormi si sa pierzi ce se intimpla in lume...
si la pozele Siminei(Nique) m-am mai uitat fiindca sunt indragostita de freza ei. e tare dulce.

in rest, o sa ma uit miine la ce ati mai scris si ce pozici noi mai aveti.

mie nu mi-a adus Mosu` nimic si zau ca am fost cuminte... adevarul e ca nici eu nu am mai apucat sa ma duc la cumparaturi si cascat gura...si cind am fost prin magazine am avut o viteza...aia e.

noapte buna tuturor.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Pentru Peca: Rujeola(pojar), este o boala foarte contagioasa, produsa de un virus si caracterizata prin febra mare, tuse, secretii nazale si oculare si o eruptie caracteristica. Aproape toti copiii se imbolnavesc de rujeola. Se transmite numai direct, de la un alt copil bolnav, care este contagios 3-4 zile inaintea eruptiei. Virusul se transmite prin aer. Copiii intre 1 si 10 ani sunt deosebiti de receptivi. Dupa varsta de 3 luni, copiii pot face rujeola la orice varsta. Dupa 3-4 zile de la aparitia eruptiei febra incepe sa scada, eruptia paleste si dispare in ordinea in care a aparut.
Se pot face usor complicatii mai ales la copiiipana la 2 ani, pentru ca reactivitatea organismului scade mult, incat infectiile microbiene iau forme grave, punand adesea viata copilului in pericol.
In general se trateaza la domiciliu, iar medicamentele sunt cele pentru combaterea febrei, calmante pentru tuse.Sursa: Mama si copilul
Daca sunt intrebari, iti mai scriu, tie si celor interesati. Boala nu e mai grava decat celelalte boli ale copilariei, dar e periculoasa daca apar complicatii si asta depinde de ingrijire!
Eu am sunat-o azi pe mama, care e asistenta pediatra si m-a linistit.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna fetele si bebicii!
La multi ni bb-ilor si parintilor lor cu nume de sfant!
Noi suntem ok si cumintei. Ne-a adus mosu iarasi jucarele. Iar lui mami si tati cate o atentie, sa nu se simta frustrati (sau uitati).

Am vazut noile poze. Toate. Scumpi foc bbii. Am mai pus si noi ceva pozici mai recente.

Fetele, stie cineva cand se termina faza cu caderea parului? Daca cumva se termina altfel decat prin "epuizare stoc". E ceva de groaza!
De vreo 3 saptamani mi se injumatateste zilnic podoaba. Nu stiu unde o sa ajung. A gasit cineva vreo logica sau vreun remediu? Sau macar stie cineva cat sa ne asteptam sa dureze? Sau numai eu mai am aceasta problema? Si inca n-am intrerupt vitaminele (materna). E legat de alaptat sau doar de hormoni?

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

multumesc mult laura, monai si .
eu ii dau cu lingurita dar cand se plictiseste ptr ca noi mancam 2 mere la o masa adica cam 150-180 de pulpa ii bag in biberon ca interesul este sa manance si atunci trebuie sa il subtiez putin si am incercat cu suc de mar facut la storcator si cu suc de morcov, dar am observat ca atunci cand ii pun suc de morcov face kk imediat exact ce papa si la culoare si la consistenta deci nu il digera si de asta ma mir ca ai vostri bb ia sucurile bine. deci am tras concluzia ca sa nu amestec fructele cu legumele desi amestecul de mar si morcov exista. deci bine zice dr ca nu au tot ce trebuie dezv la stomacel din moment ce nu digera.
asa ca mai lasam morcovul il bagam dupa 6 luni fiert la capitolul piure de legume.
monai piersici si caise nu am mai gasit acum la nici un supermarket ca as fi vrut sa ii bag, iar citrice ii bag dupa 10 luni fiind alergene si acide.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna fetele,

Sper ca ati primit cadouri frumoase de la Mosu' ...fiindca eu din pacate n-am primit nimik....probabil ca n-am fost cuminte...deh...in schimb tati lui Rares pentru ca a fost sarbatorit a primit ceva cadouri. Insa cel mai rasfatat a fost Rares care a primit o groaza de cadouri de la nasica lui dar si de la mami o masinuta de pompieri rosie....e tare haioasa...si e prima lui masinuta.... E adevarat ca nu-i inca pentru varsta lui...insa o urmareste cu privirea atunci cand ii dam drumul pe jos.

Cu intarziere uram si noi La multi ani tuturor sarbatorittilor de ieri mamici, tatici si pitici.

Ursuletulpanda2005 nu cred ca au gasit fetele remediu impotriva caderii parului...din pacate...si mie imi cade groaznic..noroc ca nu-i prea rar ca altfel sigur treceam la cumparat peruci (Doamne fereste! )

Andre_ea am vazut pozele cu Tudor si este un frumos!!!
Anis ne pare rau ca ai probleme si iti dorim insanatosire rapida. Si un pup pentru dintisorii lui Ingrid...Cred ca si lui Rares ii vor iesi curand fiindca are toate simptomele...saliva din belsug...roade tot ce apuca...este uneori foarte agitat si chair a avut un pic de temperatura (37.6). Ce geluri folosesti pentru uns gingia fiindca ar trebui sa cumpar si eu...

Chiar ma gandeam la virozele astea...si sincer n-as vrea sa dau si eu peste una...aaa...mi-am adus aminte sa pun o intrebare ...Ati facut vaccinul antigripal???

Acum as vrea sa va spun o opinie foarte interesanta legata de diversificare a unui profesor univ. pediatru ...sau cel putin asa mi s-a parut mie. Mi-a recomandat ca pentru Rares sa incep cu supa de legume. Sa fierb legulele sa le pasez separat si apoi sa adaug zeama si sa fie jumatate din canditate legume jumatate zeama, mi-a zis ca pot sa-i dau si separat intai piureul de legume si dupa zeama de la supa. Si inca o chestie...sa incep sa-i dau acesta masa la o ora fixa spre exemplu la ora 1. A insistat foarte mult cu acesta ora fixa si mi-a explicat ca oricat de greu ar fii sa incerc asa. Bineinteles ca trebuie introdusa treptat cantitativ pana reusesc sa eliminam o masa de lapte. Eu i-am explicat ca o sa fie destul de greu mai ales ca Rares a papat laptic "la cerere" . Sper sa reusim !

Bine ati venit Diana Mirela, Svety si Joker!

Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Diana ma bucur ca mai e un viitor medic printre noi, mai rasuflu si eu.
Deci ideea e sa insistati sa vina medicul de familie acasa sa faca vacinurile.
Eu am o intrebare daca ati auzit cumva. Se da vaccinul simplu antirujeolic dupa 7 luni sau cel combinat cu anti rubeolic, antiurlian?
Nu e epidemie in toata tara. In judetul Mures nu exista inca nici un caz.
Alina scuze ca ma trezesc asa tarziu sa raspund. Eu nu as da tinctura pana la 6 ani la un copil. Dar sincer nu ma pricep prea bine la tratamente naturiste ca nu am invatat in facultate nimic despre asta.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Anissa va faceti bine amandoua cat de repede va doresc. Eu TOTUSI AS FACE O COPROCULTURA.
Dintisorii pot iesii mai multi deodata. Si la Adi au iesit incisivii de jos la diferenta de cateva zile, si apoi nu a mai iesit nimica 3 luni.
Caninii i-au iesit toti 4 intr-o saptamana. Si binen-teles ca a facut si atunci o viroza, si era la mama ca era exact cu o saptaman inainte sa dau eu rezidentiatul.
Dar din cate imi amintesc doar la primii 2 dintisori a plans mai mult inainte, ceilati au iesit fara probleme deosebite.
Deci sper ca de acuma o sa va linistiti si voi

Mergi la inceput

Cu diversificarea noi nu ne prea laudam, ca a mancat fata ceva cereale vreo doua zile, si apoi doua zile le-a scuipat
Dar oricum nu ne grabim.
Am inceput sa ii dau si ceai sa se obisnuiasca cu biberonul si plescaie fericita, dar nu inghite prea mult, crede ca-i suzeta si nici pe aia nu o iubeste prea mult.
De saptamana viitoare ii dau suc de mere si daca il accepta il ingros incet, incet sa devina piure.Eu incerc sa il dau crud, ca si la Adi a mers bine asa.
Monica, Monai zicea de borcanase cu piersica, fructe proaspete nu mai gasim pana in vara, decat eventual prin Australia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata mamici!

Cu intarziere (nu-mi functioneaza modem-ul cum trebuie de vreo cateva zile) urez si eu LA CAT MAI MULTE LUNI! bebeilor nascuti pe 1, 2, 3, 4, 5, 6 si 7. Sa creasca mari, sanatosi si veseli!

LA MULTI ANI! de sfantul Nicolae tuturor care poarta acest nume!

Diu, ce veste mare. Sa ai o sarcina usoara, fara probleme. Apropos de pilule, dr. mea mi-a spus sa iau chiar daca nu venise ciclul ca nu se stie. Becky a ta e o dulce. Iti vine sa o mananci.

Andre_ea, e flacau mare Tudor. Ce se mai intoarce el de spate pe burta. Teo inca n-are tendinte d-astea.

De vreo 2-3 zile isi tine capul foarte bine cand il ridic in fundulet de manute. Tati l-a vazut aseara si era tare incantat. Pe burta nu-i place deloc. Sta putin si incepe sa maraie. Toata ziua da din picioare. Nu stiu daca ati vazut cum fac cainii cand stau pe spate si incearca sa se scarpine . Asa face si Teo cu picioarele.

Anis, sper sa te faci bine. Cat despre KK si al lui Teo miroase tare urat, dar eu ii dau lapte praf. Mai tot timpul este mai mult verde decat galben. Dr. mi-a spus prima oara ca, culoarea ar fi de la durerile de burtica. Acum ma gandesc sa-i fac totusi o coprocultura. Nu stiu ce sa zic. E vioi, mananca bine deci n-ar trebui sa ma ingrijorez....

As vrea sa-i dau si eu mar lui Teo dar nu stiu cum sa fac. Acum ii dau portocala cu morcov, cam 50 ml si vreau sa bag si suc de mar. Il dau crud sau copt? Cum e mai bine?

Monica-Elena, imi poti spune cat era colul tau cand ai facut cerclaj? Stiu ca Anis a facut ca avea colul in forma de palnie dar tu? Am o prietena insarcina si are colul 2,8 cm si nu stiu daca e cazul sa-si fac cerclaj sau nu.

Si mie mi-e teama de rujeola asta dar nici sa-l tin in casa pana trece nu-mi vine. Vaccinul de 4 luni il facem acasa.

Hai ca m-am intins, dar am prins modem-ul in toane bune.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput