Scandinavii stiu DC... (88)
Raspunsuri - Pagina 2
bombi spune:
Pt Sabina, itsme si cine a mai intrebat de lena.
S-a certat cu o tante verde la subiectul cu imnul . Lena si-a sters toate mesajele de la sb respectiv, asa ca nu se poate reconstitui gravitatea faptelor. Din cite am inteles au existat martori de prin poiana ...
doruletz spune:
neatzaaa
trecui in viteza doar sa va salut ca iete imi pierdui toata dimineata la povesti despre inteligente extraterestre si Darwin ...Cu ocazia asta lasai bietu' pui de primata murdar si nemancat asa ca ma duc sa ma ingrijesc de el!
da' mai viu
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
lilanda spune:
Buna ziua!!!
tata lu Toma, ce vorbesti de lucruri sfinte??? Astia p-aci nici n-au auzit de mos Niculae...si nici nu-i rost de importat!! :-)) Cum stai cu caldura???
doruletz, pai sa poate??? Lasi primatul fara lapte de la mamifer??? Da' cu cine-ai stat la povesti???
Sabina si Vikinga, uelcome ....De la vikinga asteptam poze cu familionul spaniol, din care soacra e cea mai normala... (acum, nu vreau sa crezi ca m-am suparat ca magarul pe sat; nu cuvintul in sine m-a deranjat sau jignit - ca vorba ceea, il inghit de vreo doi ani- ci contextele in care mi-a fost adresat, mai ales in ultima perioada. Nu stiu cit de flatata te-ai simti tu ca moldoveanca, atunci cind dupa ce faci o remarca cum ca vienezii sint stilati si cu bun gust, te plezneste replica: "pai se vede din poze ca tu nu esti vieneza, arati ca o moldoveanca..hahaha!!!" Io drept sa spun, la faza asta m-am simtit ca un kkt...si asta a fost doar un exemplu!!! Iar cu asta basta; din punctul meu de vedere, subiectul moldoveanca este inchis, ferecat si nici nu mai vreau sa-mi amintesc de el).
lena, vino-ncoa si varasa-ti oful ca ajuta....asculta aici un membru mai mult de cit matur!!!
Va pupez pe termen scurt, ma duc sa-mi aerez catelul !!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
ati vazut ce www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63491" target="_blank">intrebari se pun la FAQ?
Adela99 spune:
lena nici nu stiu ce sa spun ... mi se pare ca si io am mai pus paie pe foc cu intrebarea mea in poienitza ... da' am pus-o aici ca nu voiam sa discut pe subiectul respectiv ... si io zic ca tine, ca rayu si ca multi altii, nu ca asta ar avea vreo importanta, ca stiu ca nu te-ai suparat pentru ca altii au o alta parere ci modul cum si-o exprima. deja ti-au spus multi ca nu merita nimeni sa renunti la forum (cu atat mai mult la poienitza:-) )dar iti mai spun si io ... ramai cu noi!
doruletz spune:
valeu, lena, e adevarat ce zisa adela? ca doar io avusei in poienitza o parere mai diferita la subiectul ala, sper ca nu te suparasi pe mine!!
lilanda, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62483&whichpage=5" target="_blank">aci, zisei si io 2 vorbe despre desenu' inteligent si-mi luai portia de etichete
sabina, bine ai revenit, cum fu la munte?
fetele pricepute la bbei am si io o intrebare: de vreo cateva zile gepeta se umplu de bubite mici si rosii pe fata si pe gat! mai dispar putin si iar apar mai ales dupa baie. uite asa arata.
aflai pe la subiectul de bebelusi ca e de la apa calda de la baie sau de la caldura din casa. mai scazui temperaura da' nu au disparut. nu folosesc nici un produs pt. fatza, o sterg doar cu o compresa sterila inmuiata in ser fiziologic. cum scap de eleeee??
PS uite aci 2 primate urlatoare
Adela99 spune:
doruletz:-) stai linistita ca nu se supara lena pe tine ... ca tocmai ce spuneam ca nu se supara pe faptul ca altii au alta parere ci pe modul cum si-o exprima (si daca am inteles io bine, si cu atac la persoana)... deci nu e cazul tau
de bubitele alea rosii si io zic la fel, de la caldura ... mai ales daca apar dupa baie ... al meu facea de la vant
edit: deh, piele de aristocrati :-)
AlbaIulia spune:
Bon Jour popor!
Vad ca la moda e sa-ti schimbi motto-ul, io daca as avea timp si ar trebui musai schimbat mi-as zice DC la FF ca abia apuc sa ma trag pe la voi o data pe saptamana. De aceea habar nu am daca am suparat pe cineva sau daca s-a suparat cineva pe mine, lena da-mi un PM daca eu sint cauza si discutam pe indelete in privat!
Sper ca revii asupra ideii si ramai cu noi acilea pe subectu mereu actual si instructiv de scandinavi! Oricum si Lilanda s-a suparat da' cu noi tot e, asa ca poti lua exemplu! La fel si cei de saptamana viitoare care aveti de gand sa va suparati si retrageti, cititi aici si fiti cuminti!
Doruletz, eu zic sa nu-ti faci probleme, e din cauza caldurii dupa parerea mea, de ce ii dai cu ser fiziologic, ti-a zis dr-ul asa? Mie mi-a spus pediatrul in prima mea vizita cu Lorelei sa nu-i pun absolut nimic pe piele (in sens de creme, solutii, lotziuni, etc) ptr. ca cei mici sint extrem de sensibili. BB-ul unei prietene de-a mele avea acelasi lucru ca Alexandra ta, si i s-a spus ca era din cauza ca o dadea cu baby wipes (servetele de BB) de cate ori transipra.
Irimell, parca m-ai intrebat de trandafiri, aici trebuie sa ma umflu in pene si sa ma laud ca toti sint bine (sper eu), ca sint imbracati de hibernare si ca iarna trecuta nu am pierdut nici unul, spre deosebire de vecinii mei care i-au pierdut pe aproape toti (ha).
Si noi il asteptam cu sufletul la gura pe Mos Nicolae care va veni cu o caprioara cu beculete de pus in fata casei (cum au aproape toate casele de pe strada)si care da din cap - si care vine numai la copiii care dorm singuri si repede - cu toate ca Lorelei nu s-a lasat impresionata si a spus sus si tare ca ea nu vrea "chepoala". Oricum, noi parintii ne punem mari sperante in seara de azi, va tin la curent cu evenimentele.
Rayu, ati terminat cu ziditul si varuiala? cu ce vine mosul la voi?
Vikinga, vrem poze si iar poze (iar daca le-ai pus deja spune rogu-te unde anume)
Lilanda, ce primest Ilie de la mos?
restul, have fun
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Rayuela spune:
na seara!
Scurt ,ca mi-s obosita:iar am fost la cumparaturi,ca ma apuca groaza cind ma gindesc ce isterie o sa fie in urmatoarele saptamini prin magazine si vreau sa evit,altfel il exmatriculez si io pe Mos Craciun,ca deja trebe sa-i trimit o factura sa-l arda la pipota!Albitza,stai linistita ca lena nu e suparata pe noi!
Adeluci,AT imi place mie la tine ,cind e situatie de criza in poiana nu ne lasi!
Doruletule,mortale pozele cu primatele!
Si o intrebare cheie pentru moderatorutatalutomacaresetrateaza:ce fac bre moderatorii cind sint situatii d'astea atit de urite pe forum??
(nu pe matale te trag de urechi ,de fapt pe nimeni,intreb asa..retoric!)
deci dragi poienari,ce facem??
P.S.-cre'ca e cel mai dezlinat si impiedicat mesaj pe care l-am scris in viata mea pe DC
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
veeeeezi rayu, vezi??? acu' ma crezi de ce eram fara vlaga simbata, dupa Kiel??? (ma banuiai digiaba de niscai grade la purtator!!!) Insa tre' sa recunosc ccc ca nebunia de Craciun e mult mai suportabila ca aia de pe 2 ianuarie, cind toata lumea schimba sau da cadourile inapoi si alearga ca zabaucii dupa asa-zisele reduceri!!!
Albico, ie-te ca mi-ai dat idee...tre' sa facem orar de dat cu capu' Io' mi-am mincat portia, lena e in curs, iar Sabina mai are dreptul la o incercare Se primesc in continuare inscrieri!!! :-))
dorleantza, citit-placut si remarcat ca fata verde, te place, bre Cit despre poze, daca ma uit mai biine, si Alain e expresiv :-))
Adelucci, ai fost de milioane cu editul ala, zau!!! Si-mi adusei aminte ca ne datorezi neste poze cu Print!!!
leeena-baleeena????
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet